Plesna tekmovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- simply me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
- Kraj: everywhere there is music:P
ja jst sm bla 19.3 v Lukcu na kvalifikacijah.....pa sm se uvrstila na držauca....sm pa bla ful vesela to pa zto k sm šla ubistvu prvič solo tekmovt....tekmovala sm pri show dance(jazz) solo mladinkah!!!
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
jaz sn komaj pri 15..pa zdaj 3 leto plesem hip hop
meni je zal, da nisme ze prej zacela..drugac pa pri nasih zacetnih skupinah so ful razlicno stari..tut 22 al pa se vec..tak, da leta niso ovira..
Če se trudiš pa rad plešeš se, da marsikaj doseči
meni je zal, da nisme ze prej zacela..drugac pa pri nasih zacetnih skupinah so ful razlicno stari..tut 22 al pa se vec..tak, da leta niso ovira..
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
sonč|ka napisal/-a:jaz sn komaj pri 15..pa zdaj 3 leto plesem hip hop
Kak fajn... Js sm plesala pa sem potem nehala zarad poškodbe, potem se je to tako dolgo vleklo da joj, sedaj pa bi ful rada spet začela, ampak se mi je zdelo da sem ful prestara že. Si mi dala pogum hvala , mislim da bom septembra kr začela.
-
*teika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
ej a ve kera kje se dogajajo kake plesne prireditve (hip hop) ... jz sm ga sicr trenirala 9 let ... pa 3 leta sm bla navijačica... sam zj kle v okolici lj nism tko obveščena kaj se kej dogaja pa bi full rada vedla... pa bi tut šla kam plesat... sicr mam pa namen it v bolerota drug let, k mi letos neb zneslo zrd faxa ...
- majastruc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2009
punce mam velko prošnjo!
ma mogoče katera kakšne znucane baletne copatke ali pa jazzovske za piruetke in jih ne rabi več?? rade volje tudi odkupim!!rabim jih za seminarsko nalogo in ne bi kupovala novih...ker jih bom uničila ker naloga zahteva iz kakšnih vlaken so copatki sestavljeni...novih pa mi je škoda =/
ali pa morda če koga poznate?? nujno bi jih rabila!!
hvala**
mail: maja.struc@gmail.com
ma mogoče katera kakšne znucane baletne copatke ali pa jazzovske za piruetke in jih ne rabi več?? rade volje tudi odkupim!!rabim jih za seminarsko nalogo in ne bi kupovala novih...ker jih bom uničila ker naloga zahteva iz kakšnih vlaken so copatki sestavljeni...novih pa mi je škoda =/
ali pa morda če koga poznate?? nujno bi jih rabila!!
hvala**
mail: maja.struc@gmail.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]