ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Jaz pa plešem trebušne plese in jumpstyle... druge pa le občasno
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jaz full rada plešem, nekaj časa trenirala hip-hop, samo nisem iz centra, pa me niso hotli vozit oz. nisem mela prevoza.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Naj me kaka dečva, k zna, nauči, pa bo en "salsist" več.bigboi napisal/-a:zadnjič sm bil v emonski, ker naj bi bla salsa v četrtek pa je prazno blo, smrk smrk Kaj je zdaj to, noben več ne pleše plesov, vsi smao skačejo na tuc tuc varjante
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Js bi šla pa z veseljem kej tazga plesat..Sam k fant ne pleše rad(u javnosti)..da bi pa s kom drugim pa tut neb blu prou čudežna rešitev ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ahh tuk daleč pa še nisva
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
ti sam pejt na tečaj pa bodo punce same pršle do tebe, jih bo tok da še ja neboš utegnu rečt boš 3 mel zravn... Plus vsaka ma rada fanta ki zna plesat, če boš kdaj v disku plesal bodo opazle o ta pa zna, pa če boš kdaj šel vprašat bo mogoče celo rekla JA...
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Danes sem gledala zadnjo oddajo " spet doma " in sta bila gosta najboljša plesalca na svetu za moje pojme in sicer Katarina Venturini in Andrej Škufca
Skratka sta sporočila,da je njune plesne karijere konec in da se difinitiuno poslavljata od plesnega parketa.
Ko plešeta sta,ko ulita eden v drugemu.Mater,ko sta dobra.Prau užitek jih je gledat
Dosegla sta vse,kar je možno in mislim,da več kot toliko tudi ne moreš doseči.
Ma swaka jim čast,kapo dol....
Skratka sta sporočila,da je njune plesne karijere konec in da se difinitiuno poslavljata od plesnega parketa.
Ko plešeta sta,ko ulita eden v drugemu.Mater,ko sta dobra.Prau užitek jih je gledat
Dosegla sta vse,kar je možno in mislim,da več kot toliko tudi ne moreš doseči.
Ma swaka jim čast,kapo dol....
Zadnjič spremenil the Queen, dne 27. Jan. 2008 22:58, skupaj popravljeno 2 krat.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
^^onadva sta plesala putinu osebno...ful sta dobra...js sm ju vedn občudvala,kr sta bla par pa sta se razšla sam plesno kariero pa sta še naprej supr vozla
no js sm drgač v oš plesala balet pa jazz balet....zdej pa plešem orientalske plese(indijske,egipčanske,turške) in sm čist zalublena v to
no js sm drgač v oš plesala balet pa jazz balet....zdej pa plešem orientalske plese(indijske,egipčanske,turške) in sm čist zalublena v to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov