ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 25. Feb. 2007 13:40

Oo hvala :) Bom pol sporočila kako je blo, hehe.
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Feb. 2007 16:33

Oo ful dobr d si šla. :) Js bi tut šla sam se nism upala :P Obvezno poroči kako je blo!
Uporabniški avatar
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala.Neja » 25. Feb. 2007 16:45

Hja, takole je s tem pri meni... Nekje v 7. razredu oš sem trenirala jazz balet l. (se pravi za začetnike). Takrat sem imela še dosti drugih izven šolskih dejavnosti, glasbeno šolo etc. in sem po nekaj mesecih prenehala hoditi na plesne vaje, pa tudi moja sošolka in še ena kolegica sta nehali. Zdaj pa si že kakšno leto dopovedujem, da bi spet začela trenirati, ker se mi ples poleg tega, da se razgibaš, zdi tudi dobra sprostitev. Zaenkrat sem še na lovu za kakšno kolegico, ki bi bila pripravljena tudi trenirati, ker imam rada družbo pa bolj vztrajam takrat. Tako da... mogoče na začetku naslednjega letnika začnem spet z vajami. :)
The fashion is my passion.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 25. Feb. 2007 17:21

Aaaaaaaa, da se nisem prej spomnu pogledat sem :) Js rad plešem :) Vse plese od rit in boki (r&b) do salse :D Še najraje mam kak valček, samo tega nemorem nikjer plesat zunaj, glede na to da se vrti sama house muzka... Če želi kera plesat z mano naj klikneee, aja da še kaj povem o sebi: 202cm/105kg, slikco vidite, če ne mam pa tudi link kjer se še kaj vidi o meni http://www.simpatije.com/si/4843 Pa spoznal bi rad kako fajn gibljivo punco, ki mi pride nekje do ramena ;)
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 25. Feb. 2007 23:18

bubabiba napisal/-a:Oo ful dobr d si šla. :) Js bi tut šla sam se nism upala :P Obvezno poroči kako je blo!

Joooj razočarala sem se.... ko sem pršla tja pa vprašala eno izmed punc kako bo potekal, pa ko mi je rekla da moraš plesat freestyle al pa če imaš sestavleno koreografijo, sem se premislila :( Se mi je zdel da ne poznam dost fint da bi improvizirala, koreografije pa tud nisem mela sestavlene. Tko da sem samo gledala, ampak mi je bilo potem žal.

Ah ja pa drugič.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Feb. 2007 23:21

Škoda. Kolk je pa mogla bit dolga koreografija? A je blo velik plesalcev tam? Pa kako je blo drugač? A kej veš kdaj bo na tv-ju? :P
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 25. Feb. 2007 23:54

bigboi napisal/-a:Aaaaaaaa, da se nisem prej spomnu pogledat sem :) Js rad plešem :) Vse plese od rit in boki (r&b) do salse :D Še najraje mam kak valček, samo tega nemorem nikjer plesat zunaj, glede na to da se vrti sama house muzka... Če želi kera plesat z mano naj klikneee, aja da še kaj povem o sebi: 202cm/105kg, slikco vidite, če ne mam pa tudi link kjer se še kaj vidi o meni http://www.simpatije.com/si/4843 Pa spoznal bi rad kako fajn gibljivo punco, ki mi pride nekje do ramena ;)

bi se ti takoj prjavla, sam kaj ko bi mogla jaz na mizi plesat, da bi ti bla do rame :D
Ja drgač se standardnih ne da kej dost plesat, edino v festivalni majo vsaketoliko neka obujanja starih časov, ko se je tja še hodilo plesat...

veliko uspeha pri iskanju soplesalke
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 26. Feb. 2007 17:53

bubabiba napisal/-a:Škoda. Kolk je pa mogla bit dolga koreografija? A je blo velik plesalcev tam? Pa kako je blo drugač? A kej veš kdaj bo na tv-ju? :P

Hja blo je tko ene 15 plesalk. Koreografija pa....tko ene 30-40 sekund. Sam ni gledov kašna je koreografija, ampak da plešeš z dušo in srcem :) Drgač je blo ful dobr, sicer je res hitro minil, tko ene pol ure al pa mal več je trajalo, ampak je blo zanimivo gledat. Pojma nimam kdaj bo na tv-ju, vrjetn kmal, bo pa na tv papriki.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Feb. 2007 18:03

Aja tolk kratka..ri ne plešeš nikjer zdej si rekla ne? Sej drugač bi najbrš iz treninga koreografijo pobrala pa je ane. :)
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 26. Feb. 2007 18:21

Ne nikjer ne plešem zdj....če je pa tko drago pa mam zdle še ful enih stroškov, tko da upam da drug let mi pa ress rata....sicer bom res že stara, ampak dobr....pravjo da nikol ni prepozno :P
Sej drgač sem tud sama že koreografije sestavlala, ampak da bi tam v 10 minutah neki skup spravla, se mi pa ni zdel realno....ker to so ble vse res že prpravlene pa to...... pa drugič :)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Feb. 2007 21:00

Ja drago je pa res ful..preveč. :? Ful dobr, da si že koreografije sestavlala. :wink: Kje pa si prej plesala? pa a že kej veš kam bi šla zdej jesen, ko boš šla?
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 26. Feb. 2007 22:40

Ma nisem tko nikjer v kakšni znani plesni šoli....
Jesen če bom šla, bom šla mogoče v Kazino.... to sem mela za letos v namenu, sam ni zneslo :? Mogoče bi šla pa tud v Pro Dance. Mal bi še rada ugotovila kje je tko najbolš :) A ti si v kakšni plesni šoli? Pa kolk si stara?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Feb. 2007 23:01

Ja js sm letos v Urški ampak nameravam it nasledn let drugam. Odločam se pa med tremi al pa štirimi plesnimi šolami, ki so prišle v ožji izbor. :P vem, da mam še dost cajta tko da me to pomirja, pa še mam dost svetovalcev okol sebe, tko da verjamem, da se bom prov odločla na konc. :) tep pa tut priporočam, da si res vzameš čas, da ti ne bo pol žou, ker pol sred leta je bedno začet..no vsaj men.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 26. Feb. 2007 23:27

In katere so prišle v ožji izbor, če ni skrivnost?

Sej a treniraš pa hip hop al kaj?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Feb. 2007 0:25

Ja hip hop treniram. Bi sigurn še kej če ne bi blo tko drago. :?
Am..izbiram pa med Kazino, Bolerotom, Pro Dancom pa mogoče še Bast.
Bomo vidl.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov