ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Aha..da bi rada prišla tut do tekmovanj..ja to je pa zdej tuki uredu Kazina usi trenerji hiphopa..pa Bolero, pa Azra je tut kr uredu kar se tega tiče, sem jih lih dons gledala hehe..pa Krušič je men tko dost uredu no nwem eni ga hvaljo eni ne tko da nwem men je ql kokr je pa drugim pa nwem. Tko da ja to je pa to počas. Aja pa Aleš Gorišek je ful uredu pedagog tut samo pri njemu je s tekmovanji bol tko tko..mislm sej hodjo samo nism še slišala, da bi kkšne supr rezultate dosegl..
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
ampak to je LJ...ona je iz Tržiča.kaj pa Kranj?
...itak mi vse diši po tebi...
-
sam za tistega je ena rekla da je včasih mal ignorantski...tud jaz sem dobila tak občutek...
-
hvala za nasvete.samo nekaj še:ali je on edini iz Kranja,ki je ok...al so še kakšni drugi???
-
bubabiba - Kofetarica
V Kranju ne je pa na Bledu Blejski plesni studio kjer uči Miha Krušič potem je pa v Tržiču PLESNI KLUB M TRŽIČ samo za tega pa nič ne rečem kakšen je, ker sploh nevem kdo uči tam, mislim pa da noben znan koreograf. Tako, da naj pokliče pa vpraša kdo uči tam. če bo kar en trener naj se pa med tema dvema odloči.
-
bubabiba full si carska,hvala za pomoč.obvladaš ples in koreografe.najlepša hvala.lep pozdrav.
-
bubabiba - Kofetarica
dobr to da zamuja mi je dost usen k itk vem d so dost busy te trenerji sam glede odnosa pa tut js vem da je bl tak ja, mislm usaj k smo ga mi mel na pripravah, to je blo leta 2005 polet tko da tut js nwem kako je zdej. Glede učenja me je pa zanimal, ker se mi zdi da nisem mogla ocent po 4 dneh kar nas je mel.
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Sicer mal pozn napišem to glede na to, da bo to že čez 2 uri....ampak vseen. A gre katera na to avdicijo za plesni resničnostni šov ki jo bo imel Pro Dance? Jst grem poskust, sicer nič ne pričakujem da bom pršla notr, ker bojo itak same take ki trenirajo, jst pa zdj ne. Ampak grem poskust, me firbec matra
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
- butterfly girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
- Kraj: notranjska
Ej držim pesti predvsem d boš uživala in d si zbrala tok poguma d greš!U go girl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov