ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
no jaz pa treniram hip hop že 6 let sm dobesedno odvisna od plesa .. ko plešem pozabim na ves svet, probleme and so on.. ni stvari zaradi katere bi se počutila tako super kot zaradi plesa .. I love it
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 29. Dec. 2007 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
hej, vidm d ta tema ni več tok obiskana...
mene pa zanima če kera ve kje bi se najdu kkšn pocen tečaj družabnih plesov za študente. js bi šla pa z mojim na tečaj. no sam js bi šla, on ne glih rad...
pa sm zaenkrat najdla najbolšo ponudbo še v plesni šoli miki-kjer mam še 20% popusta ker so tm že usi družinski člani, ampak če kšna ve za kšn tečaj družabnih plesov k ji je biu ušeč, pa bi ga pohvalila, prosim!
mene pa zanima če kera ve kje bi se najdu kkšn pocen tečaj družabnih plesov za študente. js bi šla pa z mojim na tečaj. no sam js bi šla, on ne glih rad...
pa sm zaenkrat najdla najbolšo ponudbo še v plesni šoli miki-kjer mam še 20% popusta ker so tm že usi družinski člani, ampak če kšna ve za kšn tečaj družabnih plesov k ji je biu ušeč, pa bi ga pohvalila, prosim!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*slatka* napisal/-a:^^ Seveda da te! Leta pa res niso pomembna!
Mhm.
Leta bi bla pomembna samo če bi htela od plesa živeti, se s tem profesionalno ukvarjati.. pol je najboljše da začneš zelo mlad.
Sedaj pa seveda da lahko plešeš. Malo se pozanimaj pri plesnih šolah v bližini, kakšen program majo pa kdaj se lahko vpišeš.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
v reviji Obrazi sem videla sliko koreografa in plesalca Mihe Krušiča....tip zgleda huuudoooo dobr...bi šla jaz kar k njemu plesat-al pa samo učke spočit
ne me kritizirat!!! mi pač luštno deluje...
ne me kritizirat!!! mi pač luštno deluje...
...itak mi vse diši po tebi...
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
ja plesalčica zdej je pa to vprašanje, če je to tastara slike, ker tastare ful radi dajejo..raj ga ne poglej zdej k ma novo frizuro..polom..ostrigu se je čis na kratko in si je dau zadi tko z rdečo napisat un logotip od prodanca..glej Novo od tega pondelka boš vidla!polom
a to si drgač u tanovi številki vidla od dons?
a to si drgač u tanovi številki vidla od dons?
-
ja, v Novi zgleda katastrofalno.V Obrazih-danes sem jih kupila-pa izgleda super.Saj v živo ga še nisem vidla,tko da ne morem reči kakšen je v realnem stanju...
-
v Obrazih ima dalše lase kot v Novi,tko da je najbrž to starejša slika.oči ima pa strupeno lepe.kakšen pa je njegov karakter?ker eni koreografi so tako naduvani,da glava peče...
moja frendica bi rada začela mal plesat,pa jo zanima kateri učitelji plesa so ok.jaz ne vem za vse...kateri so tudi tako ok?...mi lahko svetuješ?
moja frendica bi rada začela mal plesat,pa jo zanima kateri učitelji plesa so ok.jaz ne vem za vse...kateri so tudi tako ok?...mi lahko svetuješ?
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
ja oči ma res take k smo ga mi taprvič mel na pripravah smo že misll da ma leče notr
Ja karakter je tko kr uredu..drgač pa kaj pa ona hoče od koreografa, sam tko da dobr uči pa da ma dobre koreogrfaije pa hiphop pa use ko al bi rajš enga k je tut dobr pedagog pa tko, da vseen dobr uči sam pač da nima glih najnovejših koreografij sam da ti pa use supr pokaže da zihr znaš pa to. Ker če bi se rada ukvarja tut s tekmami potem rab prvo možnost, ko sem rekla, če pa ne je pa itak usen oz gledaš pač ker je dobr pedagog, da se boš ti bolš počutu tm.
Ja karakter je tko kr uredu..drgač pa kaj pa ona hoče od koreografa, sam tko da dobr uči pa da ma dobre koreogrfaije pa hiphop pa use ko al bi rajš enga k je tut dobr pedagog pa tko, da vseen dobr uči sam pač da nima glih najnovejših koreografij sam da ti pa use supr pokaže da zihr znaš pa to. Ker če bi se rada ukvarja tut s tekmami potem rab prvo možnost, ko sem rekla, če pa ne je pa itak usen oz gledaš pač ker je dobr pedagog, da se boš ti bolš počutu tm.
-
ona bi rada uredu pedagoga,da tip ni ignorantski,da ni zatežen....ker eni imajo baje težak ego..sem že brala tle na forumih.da je uredu pedagog in uredu koreograf..ker jo zelo veseli hip hop in bi rada prišla do tekmovanj.
koga ji odsvetuješ?
koga ji odsvetuješ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov