ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
A mi zna katera priporočit plesno šolo v Ljubljani? Se zdaj selim, pa ne bi rada kar nehala plesat. Zanima pa me show dance oz. jazz balet. Ima katera kaj izkušenj z raznimi plesnimi šolami?
Lp
Lp
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
Tr|n|ty napisal/-a:oprijetega v smislu ... ? a čevlje prou tiste, za take plese? Cjooo, res ne vem, kaksna nej se prikazem tam
oprijetega v smislu: pajkice, oprijeta trenirka, krilo do/nad koleni in oprijeta kratka majcka... ja, čeule visoke s peto je treba kupit ane.. sam znajo bit kr dragi, tko da lahko na začetku plešeš bosa
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jaz sem si plesne čevlje vedno naročala v čevljarstvu peta
stanejo pa okrog 13.000. vsaj dve leti nazaj so bili toliko
stanejo pa okrog 13.000. vsaj dve leti nazaj so bili toliko
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
malo svežih novičk
trenutno še poteka svetovno prvenstvo v hip hopu v bremnu
rezultati:
*mladinci: male skupine-1.mesto(plesnomesto)
2.mesto(urška ljubljana.naši )
formacije-1.mesto(heartbeat urška ljubljana..ja tut jz sm med njimiii )
2.mesto(kazina)
jz bi rada usm čestitala pa povedala da sm zelo vesela da smo zmagal..letos je bla najbolša sezona evr..usej za ns..ker da zmagaš na držaunm europsk in svetounm prvenstu...no to je men pač noro..
urška rox
trenutno še poteka svetovno prvenstvo v hip hopu v bremnu
rezultati:
*mladinci: male skupine-1.mesto(plesnomesto)
2.mesto(urška ljubljana.naši )
formacije-1.mesto(heartbeat urška ljubljana..ja tut jz sm med njimiii )
2.mesto(kazina)
jz bi rada usm čestitala pa povedala da sm zelo vesela da smo zmagal..letos je bla najbolša sezona evr..usej za ns..ker da zmagaš na držaunm europsk in svetounm prvenstu...no to je men pač noro..
urška rox
umiram.</3
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
ena moja sošolka skoz poudarja da je blo plesnomesto prvo.pa dobr no sej si že 4x povedala.pa mi gr zmerej bolj na živce. pa ne da bi imela ful proti plesnemu mestu samo skoz se hvali kolk so carji pa ne vem kaj vse.ona pa sploh n plesala..
drgač pa kako pa to da nista bli kazina pa urška boljši??? a nitko da sta zmeri tedve prvi??
drgač pa kako pa to da nista bli kazina pa urška boljši??? a nitko da sta zmeri tedve prvi??
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- ajda*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2005
to da ste bli peti ej....jz sm najprj mislna da ste treti.men je bla ful huda koreografija res ful ste raztural.kdo vam jo pa delu?jz sm neki slišala da nika .a je to res?
res no mi smo vsi misll da ste treti ful je šok nrdil tko da ste peti no...drgač pa svaka čast vm
res no mi smo vsi misll da ste treti ful je šok nrdil tko da ste peti no...drgač pa svaka čast vm
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
ajda* napisal/-a:to da ste bli peti ej....jz sm najprj mislna da ste treti.men je bla ful huda koreografija res ful ste raztural.kdo vam jo pa delu?jz sm neki slišala da nika .a je to res?
kok je to lepo slišat! iiiii
am, nardila sta nam koreografijo nika in anže... geena je prekinu sodelovanje z bolerom in smo spremenil celotno koreografijo (obdržal smo samo en del, ki je biu že prej od nike), druge kostume.. res, jzt sm tok zadovoljna kot še nikol.. usi smo ponosni nase, da smo nardil vse v tok kratkem času in lepo odplesal
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
a maš kaki posnetek al pa kaj???js bi tudi kaj vidla!!
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Aha vidm da je tale tema mal zamrla pa da jo mal obudimo..
a kdo mogoče kej ve, če bo to oz naslednje leto spet kakšna konvencija kt je bla leta 2005?Ker je blo res za ubt dobr
Pa kkšne informacije kkšnih workshopov in podobnga k bojo so tut zaželene..vsi k kej veste sm gor napište..več glav več ve
a kdo mogoče kej ve, če bo to oz naslednje leto spet kakšna konvencija kt je bla leta 2005?Ker je blo res za ubt dobr
Pa kkšne informacije kkšnih workshopov in podobnga k bojo so tut zaželene..vsi k kej veste sm gor napište..več glav več ve
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov