ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ojaa zmagaaal smooooo
hvala usm za čestitke..res ... jz sm tok vesela ker urška še nikol do letos na državnem ni zmagala v mladinskih formacijah..
sQo
to z diskvalifikacijo je blo to ker ste bli kao preveč razgaljeni..sm slišala k je pršu Gena vn pa vm to reku..je blo to res?
uglaunm ja..vesela sm ful da smo zmagal. zdej pa samo še svetovno..(hehe)..no ja tuki pa nimamo tok šans več..=)..
aja pa res hvala usm lepo je to slišat da vam je ušeč..res..aja pa lepo je slišat pohvalo z strani ne hiphoprja(hihi)..
men je bla kazina mladinci hudaaaaa..(sm že mislla da ns bodo premagal)..
aiia girlie*...čestitam=)
hvala usm za čestitke..res ... jz sm tok vesela ker urška še nikol do letos na državnem ni zmagala v mladinskih formacijah..
sQo
to z diskvalifikacijo je blo to ker ste bli kao preveč razgaljeni..sm slišala k je pršu Gena vn pa vm to reku..je blo to res?
uglaunm ja..vesela sm ful da smo zmagal. zdej pa samo še svetovno..(hehe)..no ja tuki pa nimamo tok šans več..=)..
aja pa res hvala usm lepo je to slišat da vam je ušeč..res..aja pa lepo je slišat pohvalo z strani ne hiphoprja(hihi)..
men je bla kazina mladinci hudaaaaa..(sm že mislla da ns bodo premagal)..
aiia girlie*...čestitam=)
umiram.</3
-
million$baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: Kranj
Čestitam!!!
Don't you wish your girlfriend was hot like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
~škratk štunfk~ napisal/-a:sQo
loool, ah kje... zakaj pa razgaljeni? sej smo bli čizt spodobno oblečeni še popka se nam ni vidl, noge smo mele cele pokrite, dekolte so mele pa še to sam tiste k majo joske
diskvalificirat so hotl zarad preveč "opolzkosti" ampak se je pol par fokla prtožl, in so pol sodniki sam rekl da se lahko zgodi da bomo s tem mel probleme na svetoucu.. itak smo za finale pol tist "kritičen" del spremenil in prautko bomo nardil u nemčiji
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
ajaaa..
aha sei vem kaj je biu ta del.. pa vidla sm tut spremenjeno verzijo..
umiram.</3
- simply me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
- Kraj: everywhere there is music:P
girlie napisal/-a:Simply me, a ti kej plešeš?
jp jz plešm jazz drgač v mikiju.....čeprou ne spremlam skoz hip hopa pa to sm bla res ful presenečena kok ste bli mladinci hudi(tisti k ste zmagal pa tisti k so bli drugi-mislm d urška pa kazina....a mam prou? ) am ja bolero sei se mi je zdel...navijala sm za vs res ful sm se drla k ste nastopal.....pa zdi se mi d je cela dvorana za vs navijala!!!res hudoooooo!!!!
-
sQo`` - Debatorica
simply me napisal/-a: am ja bolero sei se mi je zdel...navijala sm za vs res ful sm se drla k ste nastopal.....pa zdi se mi d je cela dvorana za vs navijala!!!res hudoooooo!!!!
hahaha... ja men je bli čizt noro k vidš folk k se dere (slišš bl nč ne razn muzke) in pol dobiš tok powrja da bi te kr razgnal
men je blo mau žou ker smo bli 2... sam kazina je pač kazina.. ampak pol če slišm tko, kako pohvalo sm 10x bolj vesela
girlie napisal/-a:A maš kkšn vaš posnetek?
nimam še, bom pa dobila.. ženske ne pridejo in ne pridejo na msn ko pa dobim bom pa gor ruknla a prou!
-
sQo`` - Debatorica
~škratk štunfk~ napisal/-a:ajaaa..
aja pa še to...
tist del nej bi biu da se 2 ženske SAME med SABO zaližeta... ampak izpadel je pa mal drugač
smo očitno samo mi vedl zakaj se gre jebiga!
-
ja ja jz sm dojela zakaj se gre..
sei bolš da je spremenjena če je že tok motl..mene osebno ni..
sei bolš da je spremenjena če je že tok motl..mene osebno ni..
umiram.</3
-
heheh..jap sei res..
da bi mi to lani mel..
k a weš lani smo mel mi tut kao d club ane..
sam ..ja no..
smo pa res še mladinci hehehe..
men je sam zlo žou da sm zadn let mladinka k pol pr članih pa urška ni took dobra..
k pr mladincih smo trenutno najbolši..
no ja..
pa še nimam velik možnosti da sm u formaciji..ah jaa..
da bi mi to lani mel..
k a weš lani smo mel mi tut kao d club ane..
sam ..ja no..
smo pa res še mladinci hehehe..
men je sam zlo žou da sm zadn let mladinka k pol pr članih pa urška ni took dobra..
k pr mladincih smo trenutno najbolši..
no ja..
pa še nimam velik možnosti da sm u formaciji..ah jaa..
umiram.</3
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
men to fool lpo zgleda,če ktera bejba raztura u hiphopu:)zdej sm vidla,da je nike naredu novo akcijo..in če ktera res obvlada,prjavte se. nagrada je pot v LA!
evo,tle je link:
http://www.nike.com/nikewomen/siteshell ... e2LA;about
p.s:jst bi tud rada znala tko plesat...
evo,tle je link:
http://www.nike.com/nikewomen/siteshell ... e2LA;about
p.s:jst bi tud rada znala tko plesat...
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
- *venera*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz plešem orientalski ples in uživam v tem...
drugač pa me ful privlači salsa, ampakne vem če bi se prijavla na kak tečaj, ker mi je predrago... pa še baje je fajn če si pripelješ pelsalca...teh pa vedno primanjkuje!!
kaj pa vem... še vedno je najbolš v klubu malo pogledat pa kakšen gib "kopirat"...
čestitam za zmago!;)
drugač pa me ful privlači salsa, ampakne vem če bi se prijavla na kak tečaj, ker mi je predrago... pa še baje je fajn če si pripelješ pelsalca...teh pa vedno primanjkuje!!
kaj pa vem... še vedno je najbolš v klubu malo pogledat pa kakšen gib "kopirat"...
čestitam za zmago!;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov