ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bonnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
*kristyna* napisal/-a:kera je pa ti bla bolša kazina al bolero??
Kazina, čeprav... Kar se tiče hip-hopa so tam usmerjeni predvsem v tekmovanja.
Men se je zamerilo predvsem to, da trener tam spodbuja tekmovalnost med člani skupine, tako da smo bili mi na koncu vsi usmerjeni samo v to kdo bo boljši od koga. Na treningih tako ni bilo več nobenega prijetnega al pa plesnega vzdušja.
Jst sem takrat tud nehala plesat, ker v tem nisem več uživala in ker se je bilo potrebno ves čas nekaj dokazovat pred drugimi.
Sej potem sem ugotovila kok je še drugih zvrsti plesa tko da sem čist vesela, da sem nehala
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
koga si pa mela za učitelja???
Pa a je še zmeri tko al kaj??
a na bolerotu pa ni tko tekmovalno?
Pa a je še zmeri tko al kaj??
a na bolerotu pa ni tko tekmovalno?
-
bonnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Lej jo, ne si zdej premislit zarad tega kar sem napisala Ti poskusi, pa boš že sama videla, če ti bo všeč ali ne!
Jaz sem imela pač slabo izkušnjo z mojim trenerjem-Želetom, kar pa še nič ne pomeni (njegov pristop k učenju marsikomu ustreza, meni pač ni).
Kazina je sicer precej kvalitetna plesna šola, ampak hip hop je tekmovalna zvrst, jst pa si ne želim tekmovat, tko da sem rajši prešaltala da druge zvrsti plesa- rajši plešem zase kot za sodnike
Jaz sem imela pač slabo izkušnjo z mojim trenerjem-Želetom, kar pa še nič ne pomeni (njegov pristop k učenju marsikomu ustreza, meni pač ni).
Kazina je sicer precej kvalitetna plesna šola, ampak hip hop je tekmovalna zvrst, jst pa si ne želim tekmovat, tko da sem rajši prešaltala da druge zvrsti plesa- rajši plešem zase kot za sodnike
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
bonnie napisal/-a:Lej jo, ne si zdej premislit zarad tega kar sem napisala Ti poskusi, pa boš že sama videla, če ti bo všeč ali ne!
a si ti Želeta že na začetku dubila??
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
girlie napisal/-a:Kje pa ti plešeš, Seta?
Pri Kazini
bonnie napisal/-a:Kazina je sicer precej kvalitetna plesna šola, ampak hip hop je tekmovalna zvrst, jst pa si ne želim tekmovat, tko da sem rajši prešaltala da druge zvrsti plesa- rajši plešem zase kot za sodnike
Včasih je res boljš tko ja... Ker važn je da se poslušaš pa ne forsiraš neki če ti več ne sede
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
girlie napisal/-a:Iiiiii, jst sem tud lansko leto plesala jazz. Sej ga bom najbrž enkrat spet začela. Kok časa pa že plešeš?
Jazz je fajn, ja. Da ti ful enih osnov ...
Plesala sem ko sm bla mlajša dve leti, pol vmes zlo dolg ne ker sm se šla še druge športe... zdej pa tretje leto spet plešem. Skratka ne dolg. Ampak se ne damo... Sm si rekla "klinc pa leta", važn da dogaja in da traja. In dokler traja, tud dogaja... Itd ... V glavnem... se razumemo, ne
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov