ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
~škratk štunfk~ napisal/-a:ja..jst sm mogla nehat balet plest zrd mojih kulen..pol sm p mau kasnej začela hip hop...sam kolene p gležni še vedn niso čist ql..in če se mi s***ajo..se ubijm...*cuz dance is my life
Jst plešem jazz balet, pa dve prjatlce sta mogle zarad kolen nehat. Isto moja sestrična, ki je pa plesala step. V glavnem nč fajn, tko da prec k začnem razmišlat o tem, grem al na sobno kolo al pa eno vajo za spodnje stegenske mišice delam, dokler se mi ne zdi, da sm mal bolj "pomirjena"... Sam še vseen včasih čutm mal, da me hoče neki ...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
A plese mogoce katera pri Krušiču (oziroma njegovi plesni soli)?'
Drgac pa me zanima ce je tu kaksna nad 20, ki nima profesionalnih plesnih izkusenj, pa bi se rada vpisala na kak plesni tecaj??
Ker jaz bi ful nekam hodla, pa mi je glupo, da bi sla sama kam, pol bi bli pa samo "otroci" al pa sami taki, ki ze vec let trenirajo.
Torej kaksen zacetni tecaj, za folk nad 20 let??? Aja, ne pa kaksna upokojenska varianta
Drgac pa me zanima ce je tu kaksna nad 20, ki nima profesionalnih plesnih izkusenj, pa bi se rada vpisala na kak plesni tecaj??
Ker jaz bi ful nekam hodla, pa mi je glupo, da bi sla sama kam, pol bi bli pa samo "otroci" al pa sami taki, ki ze vec let trenirajo.
Torej kaksen zacetni tecaj, za folk nad 20 let??? Aja, ne pa kaksna upokojenska varianta
-
SETA II - Komunikatorka
Lastovica napisal/-a:A plese mogoce katera pri Krušiču (oziroma njegovi plesni soli)?
Načeloma se da formirat skupine za študente skor povsod. Vsaj za Kazino in za Plesno Mesto vem da se da. Sicer pa, tle maš linke, pa si mal poglej kontakte in se pozanimaj
Krušič v Ljubljani
Krušič na Bledu
(čeprov je Krušič zadnje čase še največkrat nekje v tujini, kot koreograf, trener al pa član IDO )
Kazina
Bolero
Plesno Mesto
Urška
Bast
Mojca Horvat
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
~škratk štunfk~ napisal/-a:girlie napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:*cuz dance is my life
yeeeeeeeaaaaah
yap...eii girlie...dons ye prudukciya ane?...a boš ti ustala p ns gledala?
ja itq sm ostala vi ste bli najbl hudi!
Let the good times roll.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
girlie napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:girlie napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:*cuz dance is my life
yeeeeeeeaaaaah
yap...eii girlie...dons ye prudukciya ane?...a boš ti ustala p ns gledala?
ja itq sm ostala vi ste bli najbl hudi!
ooo hvaala...res jst sm bla tok zmatrana da ni res...
p še podvodnga moža smo dubl:)...
umiram.</3
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ya men to tut...dobr ni bla nevem kakšna nagrada...sam useen..prou ponosna sm nase p na mojo preljubo skupino:)
umiram.</3
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Zanima me, če mogoče katera pozna plesno šolo Briljantina? Rada bi se vpisala v tečaj Swing-a in bi rada zvedla čim več informacij.
-
V plesnem klubu Briljantina imajo zdj jan. k se začne začetni tečaj Swinga promocijske cene. Za dva meseca treninga, 1x tedensko po 1h pride samo 4.500 sit. Full poceni!
-
A je mogoče na tem forumu kakšen heorj, ki bi z mano hodil na Swing? Danes sem hotla jit na začetni tečaj&sem dobila mail od plesne šole, da je že 6 plesalk brez soplesalca.
-
SETA II - Komunikatorka
čmokica napisal/-a:Kje pa je ta plesna šola Briljantina?
1. www.google.com -> zlo fajn stvarca
2. Plesna šola Briljantina
3. če ne veš, kje je Derčeva ulica, klikneš na tole karto in jo najdeš.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
ples je moje življenje.uživam v tem.trenutno treniram irske plese.splomadi,ko bo malo več financ in če dobim partnerja grem na tečaj salse
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
no jst sm pa plesala latisnko-ameriške plese od svojga 7 leta... ples mi pomen use na svetu treningi so mi bli tak užitek da...!! pa ta glasba, obleke, način plesa, zlitje plesnega para v eno...jooooojjj tok sm žalosta zdj, k ne plešem več...ful pogrešam to... upam, da bom najdla nouga plesalca in da bom spet začela plesat...!
je mogoče kkšn tipček kle zainterisiran???
je mogoče kkšn tipček kle zainterisiran???
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov