ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ples je ena zastonj hoja...izjava moza moje bivse sodelavke...
pa se prav ima!
no, lepo je gledat kakrsenkoli ples tistih, ki obvladajo, ampak sam sem pa prevec lesen! no, angleski valcek bi se znal odplesat...pa kaksen sentis, kjer se s plesalko zlijes v eno...
mi je pa izrazni ples nekaj najbolj neumno smesnega, kar obstaja!
pa se prav ima!
no, lepo je gledat kakrsenkoli ples tistih, ki obvladajo, ampak sam sem pa prevec lesen! no, angleski valcek bi se znal odplesat...pa kaksen sentis, kjer se s plesalko zlijes v eno...
mi je pa izrazni ples nekaj najbolj neumno smesnega, kar obstaja!
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Piaation napisal/-a:Jaz sem pa bivša baletka...
jst bi tut lohk bla..sam ne bom...bom izraznga plesala..
umiram.</3
-
girlie napisal/-a:Škratk štunfk a si bla dons na treningu?
yaa.sm bla
ti?
umiram.</3
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
js plešm trebušne plese...oziroma sm sele zacela pa mi je ful fain
me je pa zdej sosolka ful začela naudušvt za swing pa me je clo neki ze naučila pa greva nasledn tedn na white cristmas vol. 2 ka bo u media parku pa komi cakam...ceprow ne vem kk sploh bo ker nism se nikol rees plesala tega upam d bo ql izpadl pa d bo ksn meu zivce mene zrawn prenašat lool
me je pa zdej sosolka ful začela naudušvt za swing pa me je clo neki ze naučila pa greva nasledn tedn na white cristmas vol. 2 ka bo u media parku pa komi cakam...ceprow ne vem kk sploh bo ker nism se nikol rees plesala tega upam d bo ql izpadl pa d bo ksn meu zivce mene zrawn prenašat lool
-
sonč|ka napisal/-a:Jaz pa plešem hip hop v mb..zdaj ze 3 leto..ampak kolko sn brala vas je večina iz LJ
yaa..kr velik iz lj..sej useen važn da hip hop
umiram.</3
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Brez plesa bi mene po moje pobral... Treningi so mi užitek in se jih vsakič posebi veselim k en 5leten froc k gre prvič z mami v štacuno Pa se mi zdi da sm kr mal obsedena ratala zadnje čase čist z vsem, kar je povezan s plesom Da ne govorimo o kšnih predstavah al pa plesnih štacunah
Tiste ki tud plešete ... Kakšne so kej vaše izkušnje s koleni (poškodbe kolen) pr plesu? Mene je tega ful strah, sploh ker vem, da to skor pri vseh plesalcih postane enkrat resen problem
Tiste ki tud plešete ... Kakšne so kej vaše izkušnje s koleni (poškodbe kolen) pr plesu? Mene je tega ful strah, sploh ker vem, da to skor pri vseh plesalcih postane enkrat resen problem
-
SETA II napisal/-a:Brez plesa bi mene po moje pobral... Treningi so mi užitek in se jih vsakič posebi veselim k en 5leten froc k gre prvič z mami v štacuno Pa se mi zdi da sm kr mal obsedena ratala zadnje čase čist z vsem, kar je povezan s plesom Da ne govorimo o kšnih predstavah al pa plesnih štacunah
ya tut jst sm ubsedena mau s tem..komi čakam europc...jooj...am ja..jst sm mogla nehat balet plest zrd mojih kulen..pol sm p mau kasnej začela hip hop...sam kolene p gležni še vedn niso čist ql..in če se mi s***ajo..se ubijm...*cuz dance is my life
umiram.</3
-
girlie napisal/-a:~škratk štunfk~ napisal/-a:*cuz dance is my life
yeeeeeeeaaaaah
yap...eii girlie...dons ye prudukciya ane?...a boš ti ustala p ns gledala?
umiram.</3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov