ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
summergirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a summergirl » 22. Okt. 2005 12:54

Lep pozdravcek!
Najprej se opravicujem, ker sem mal zabluzla in sprasevala o plesu kar nekje drugje..ups!! :oops:
Pa bom zato se enkrat vprasala: v glavnem, ze od nekdaj sem si zelela plesat, pa nisem imela te moznosti, saj sem zivela v zelo majhnem kraju, kjer ni bilo nobene plesne sole itd. Sedaj zivim na obali. Ful mi je vsec hip hop in bi se rada vpisala na tecaj...pa me zanima, ce katera ze trenira ta ples (kako je?) in pa sploh, ce katera ve, kje imajo na obali te tecaje? Sem pa studentka - skor konc statusa! Hvala!
Ciao, ciao!
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 22. Okt. 2005 17:40

elite - plesna šola v kopru, pa tud hip hop učijo kokr vem.
js sm neki hip hop plesala -sicr bl mal.. men je všeč predvsem zarad muske, pa kul je k je bl sproščen ples-ni recmo tok tehnike in raztegovanja kokr je pr jazzu. je bl povdark na glasbi in na stilu.
drgač pa če citiram mojco h.: "hiphop ni čist nč novga, samo obleke so nove" :D
nvem, nej pove kej več kšna k ma več izkušenj.

aja, a mogoče kera pozna kšno kul šolo v ljubljani za modern jazz (ne mislim showa k ta mi že mal preseda!!) al pa za sodobni ples?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 22. Okt. 2005 17:54

pri hip-hopu nimas nekih pravil... ful je svoboden in ne omejuje... vazn je ritem, pa ce mas svoj stil in posluh za ritem je sploh super...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
*strastna*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *strastna* » 22. Okt. 2005 21:19

js sm pa 2 leti trenerala u bolerotu pr geni :roll: kr neki mi je blo uglavnm....sploh mi ni biu uredu trener in zato sm nehala!
×*SweeTisH*×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ×*SweeTisH*× » 23. Okt. 2005 9:44

ooooo...kera huda temaa :D jst tut pŁeešmmm...u KaZiNi :wink: [hip hop] pa mam erika...kok vs je velik iz Kazinee :razz: ej...glede Erika p to..on gre u London konc januarja..to nm je glih zadnić puwedu..a mugoče kera ve za kok cajta gre? :?
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 23. Okt. 2005 11:01

a res gre, o bed.... :cool: skoda, upam da kmal pride nazaj :) jz nc nevem o tem, nm dario nc ne pove :)
×*SweeTisH*×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ×*SweeTisH*× » 25. Okt. 2005 15:36

ej jst sm ga pol uprašala kok časa bom tm pa use to...in mi mudel zabije da gre ZA VEDNO :cry: :!: :cry: :( se prav to je najbrž ene par let ane....
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 25. Okt. 2005 15:46

*strastna* napisal/-a:js sm pa 2 leti trenerala u bolerotu pr geni :roll: kr neki mi je blo uglavnm....sploh mi ni biu uredu trener in zato sm nehala!

tud jz sm pr njem plesala kr doug in mi je bil super trener tko kt vecini..

nevem s cim se je tep zameru...

clovk je zlo razgledan, obvlada to sceno in je super trener ker mu ni vseen zate in ce te kej daje...

pa se super uci...
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 25. Okt. 2005 16:02

×*SweeTisH*× napisal/-a:ej jst sm ga pol uprašala kok časa bom tm pa use to...in mi mudel zabije da gre ZA VEDNO :cry: :!: :cry: :( se prav to je najbrž ene par let ane....

a res al kaj ? :cry:
ponavad hodjo u london po cune al pa po kke ideje... ne pa kr za zmeri :? :? škoda je da bi kr šou...
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 25. Okt. 2005 16:29

XtRa napisal/-a:pa kul je k je bl sproščen ples-ni recmo tok tehnike in raztegovanja kokr je pr jazzu. je bl povdark na glasbi in na stilu.

lally napisal/-a:pri hip-hopu nimas nekih pravil... ful je svoboden in ne omejuje... vazn je ritem, pa ce mas svoj stil in posluh za ritem je sploh super...

Jz sicer hiphop-a v življenju še nism plesala, mam pa možnost vidt naše svetovne prvake pr treningu in se mi zdi da mata XtRa pa lally kr prou. Pr jazz-u je ful ful poudarka na tehniki, pr hiphopu je važn da maš ritem, pa ni ti treba tok na špičke pazt :wink:

XtRa napisal/-a:aja, a mogoče kera pozna kšno kul šolo v ljubljani za modern jazz (ne mislim showa k ta mi že mal preseda!!) al pa za sodobni ples?

Za sodobni je pomoje sam na baletni šoli, če jz kej prou vem, je soplesalka hodila tja. Kje pa show plešeš drgač :razz: ?

summergirl napisal/-a:Sedaj zivim na obali. Ful mi je vsec hip hop in bi se rada vpisala na tecaj...pa me zanima, ce katera ze trenira ta ples (kako je?) in pa sploh, ce katera ve, kje imajo na obali te tecaje?

A nimate neke plesne šole Latino v Kopru, se mi zdi? :gruebel: Mislm da so kr dobri oni v hiphop-u. Jz hiphopa ne treniram, sam bi ga takoj, ampak jz se v tem preprosto ne vidm in se mi zdi da mi nikakor ne bi pasal, sama seb bi se zdela smešna :D Tko da, jz ti svetujem, da se mal pozanimej okol, boš ti več vedla kokr mi k nismo iz unga konca, in pejt probat, ker nimaš kej zgubit pa še zna bit da ti bo fejst ušeč, se boš vsaj pošteno razmigala na treningu :cool:

×*SweeTisH*× napisal/-a:ej jst sm ga pol uprašala kok časa bom tm pa use to...in mi mudel zabije da gre ZA VEDNO

Neeee :eek: a resno :eek: :eek: o prou škoda, res :? sam on ma kokr jz vem ful nekih ambicij glede plesa, tko da je to v bistvu ful fajn zanga :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 25. Okt. 2005 16:36

Naughty grl napisal/-a:
×*SweeTisH*× napisal/-a:ej jst sm ga pol uprašala kok časa bom tm pa use to...in mi mudel zabije da gre ZA VEDNO

Neeee :eek: a resno :eek: :eek: o prou škoda, res :? sam on ma kokr jz vem ful nekih ambicij glede plesa, tko da je to v bistvu ful fajn zanga :)

po svoje mas prov, to da gre, bo za njegov ples sam +, ker bo spoznaval nov folk, nove kreografe, drugačna mišljenja, če bi pa ostou tuki se pa pomoje nebi mogu tok razvit (plesno) kot se bo, če bo poskusu še kje drugje. Pravjo da je dobr da menjavaš trenerje, da maš več od plesa ;)
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 25. Okt. 2005 17:00

lally napisal/-a:
*strastna* napisal/-a:js sm pa 2 leti trenerala u bolerotu pr geni :roll: kr neki mi je blo uglavnm....sploh mi ni biu uredu trener in zato sm nehala!

tud jz sm pr njem plesala kr doug in mi je bil super trener tko kt vecini..

nevem s cim se je tep zameru...

clovk je zlo razgledan, obvlada to sceno in je super trener ker mu ni vseen zate in ce te kej daje...

pa se super uci...

ja gena je fuul car.. :D:D js sm tut pr njem plesala,sam zdj že en let ne plešem k sm mela poškodbo... :? bom šla vrjetn nazaj.. sm pa predkratkim tut govorla z niko kljun pa rekla da grejo zdj baje na neko tekmovanje u london :D :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 25. Okt. 2005 17:07

on jih je res delc prpelu... jz sm nehala ker mi je casa zmankval, in nism mogla nadoknadt... mi je res zal da sm nehala, sam tko pac je...

mi boardanje se mal vec pomen pa je prevladal, ker plesm lah skor povsod in skor vedno...

snegc pa ni vedno :(
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 26. Okt. 2005 14:33

No, pa sm končno začela tudi sama trenirati jazz balet pri Kazini in mi je ql. Moja trenerka je Eva Novak. Moram se pa mau pritožit glede prostora (oranžna dvorana, 60) kjer mamo treninge... Full nas je preveč in se prou zabijamo druga v drugo. Pa še v dve skupini nas je razdelila k delamo koegrafijo in se mi zdi, da sploh ne moreš optimalno izkoristiti vajo. Pa itak bi hotla biti usaka odspredi, da vidi kaj dela trenerka. Jst se pa nism zagrebla in zdj sploh ne vidim kaj dela... To me res moti! :roll:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 26. Okt. 2005 15:58

Zvezdica007 Eva je zakon!!! Ns je mela lani nadomeščanje en mesec, pa je prou fajn, jz bi takoj k njej hodila če bi mela višje skupine! Kar se prostora tiče - a je to una dvorana k je nasprot vhoda za AŠ Zvezda? Naprej od wcjev je? Ja una dvorana je bedna, sam ti pa loh povem da vs bo vedno manj na treningih, ker bojo ene kr hitr obupale, tko da na konc leta vs bo samo kakih 25% ostal. Smo bli pa tud mi včasih razdeljeni v dve skupini pr koreografijah, je mal smotan, sam ok, tko pač je. Če ne vidš pr vajah kaj se dela, to zlo ni dobr, ker loh delaš neki po svoje in se na konc čist narobe naučiš :? Tko da najbol da se zmente z Evo da so en trening ene naprej, drug trening so pa druge uspred. Al pa če se med sabo zmente v skupini, da bi pač mele vse možnost vidt kaj se dela. Se mi zdi to najbol fer, zment se pa tud pomoje da če se hoče :wink:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov