ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Mateja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Mateja* » 18. Sep. 2005 10:19

Jz tut plešem že več let. fajn rekreacija...dobr za zdravje :razz:
Uporabniški avatar
jana 1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a jana 1 » 21. Sep. 2005 22:25

OGLAS NA RADIU ORION (VRHNIKA IN OKOLICA)

PRVA OSEBA
HEJ KAKO SI – JE PA ŽE KAR DOLGO ODKAR SE NISVA SREČALI? PA KO DOBR ZGLEDAŠ, … A SI SHUJŠALA?

DRUGA OSEBA
ŽIVJO, … NE … NČ NISEM SHUJŠALA, SAM NA TREBUŠNE PLESE HODM NA … PA SE MI ZGLEDA TUD TO POZNA

PRVA OSEBA
SEVEDA SE TI POZNA, … KR MAL BL SAMOZAVESTNA SE MI ZDIŠ. TI TREBUŠNI PLESI PA TUD MENE ZANIMAJO … A JE ŠE KEJ PROSTIH MEST?

DRUGA OSEBA
TO PA NE VEM NATANČNO, NAŠA SKUPINA JE KR PRECEJ POLNA, AMPAK TI PA KR POKLIČI …, PA TI BODO TAKOJ POVEDAL.

PRVA OSEBA
VEŠ DA BOM IN HVALA ZA PRIPOROČILO, … POVEDALA BOM PA ŠE MOJCI, ZUŽI PA TANJI IN UPAM, DA SE POTEM VSE SKUPAJ VIDMO ...

... simpatično kajne?

lp

JANA
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 26. Sep. 2005 15:03

Plesem,treniram ze od kar vem zase. No zadnje tri leta pa tudi poucujem show dance. Mislim, da sem bila 4 leta stara, ko sem v vrtcu ze migala v neki plesni skupini,.. To mi je po vseh teh letih, ze tako zlezlo pod kozo, da si brez njega ne predstavljam zivljenja. Res upam, da bom plesala dokler bom ziva.
Je najboljse zdravilo proti problemom, pa ljubezenskim tezavam itd,..vsaj zame. Poleg tega pa menim, da je ples ali kaksna aerobika, najboljsa izbira za tiste, ki niso ravno navduseni, nad kaksnim tekom,..ma nevem odbojko napr,..itd :tanz:
Tko da plesat punce! Ni lepsega, ce se vas dve, tri prijateljice dogovorite, pa greste enkrat, dvakrat na teden na kaksen plesni tecaj. Ali pa kar fanta spravte na kaksen tecaj druzabnih plesov (vsaka vam cast, ce vam uspe :P )...Evo, pa se malo sprostite, naredite nekaj zase, pa se kaksno fajn debato udarite.
Joj, zdaj sem se razpisala, kot ce bi delala reklamo za kasen plesni studio! Sorry :respekt:

Samo to sem pac jaz, ne morem nehat govorit o plesu,... :tanz: :sport:
Just dance!
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 26. Sep. 2005 15:22

Jz mam dons prvic plesne to sezonoooooooooooo in kumi cakammmmm

yeeeeeeeeeeeeeeee :tanz: :tanz: :tanz: :tanz: :smilingplanet:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 27. Sep. 2005 8:35

zdej plešem hip hop v urški,prej sm pa plesala jazz-balet k ti da ful osnove........
aj :hearts: urška!
Let the good times roll.
plesalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalka » 05. Okt. 2005 18:03

jz ga zdej tri leta nonstop,drgač sm pa že prej z razmaki,tko da vse skupi ene 6 let :D
pr urški,letos sm šla na prvo vajo od plesnega društva pan ampak živ šit,tko da sm tut letos pr urški k je res kul.hodm na hhiphop in jazz.
drgač pa jst u plesu FFFUUULLL uživam tko da plešte za zdravje,postavo,počutje,...res za vse kr vm prede na pamt je ples najbl kul.
drgač pa treba je bit mal nadarjn,met posluh,bit samozavest(scr ti jo pes tu krepi ampak...),odločn...

:D VSE KR JE V ZVEZI Z PLESOM JE KUL :wink:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 07. Okt. 2005 20:13

se strinjam........i :hearts: dance
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
sexy_mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005
Kraj: okolica Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sexy_mala » 16. Okt. 2005 17:03

ja js sm pa ene 4 leta ful trenirala hiphop sm bla tud na državnem, pol se je pa to kr naenkrat končal........zdj pa premišlujem d bi si spet kej omisla......a slučajn kdo ve kera plesna šola je d best pa da je u lublan?
tnx za odgovor......... :tanz:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 16. Okt. 2005 17:12

¤MiSsY¤ napisal/-a:Jz mam dons prvic plesne to sezonoooooooooooo in kumi cakammmmm

Kdo te pa uči letos Missy?? Ker jz Šegota pa Erika že fuuuuul doug nism vidla, pa mam treninge istočasno kokr hiphop članska 1. Mehota je tud neki manj vidt. A ti mogoč veš če so km šli, k vem da je Erik neki lani govoru da bo šou vrjetn letos v London ...? :idee:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 16. Okt. 2005 19:02

Naughty grl napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:Jz mam dons prvic plesne to sezonoooooooooooo in kumi cakammmmm

Kdo te pa uči letos Missy?? Ker jz Šegota pa Erika že fuuuuul doug nism vidla, pa mam treninge istočasno kokr hiphop članska 1. Mehota je tud neki manj vidt. A ti mogoč veš če so km šli, k vem da je Erik neki lani govoru da bo šou vrjetn letos v London ...? :idee:

kje pa plešeš??? am...a šegota mogoče mislš...jerneja?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 16. Okt. 2005 19:35

Ostajam pr Dariotu ;) premal mam casa da bi se kej vec plesala... k mam se rokometne treninge....
Erika sm vidla 1. dan k smo mel prvič plesne, je bil tok lepo zrihtan ;) pol pa ga res nism nč več...
Kaj pa ti? Ste že pridni?? A veš, da bo tist iz opere na DVDju... jz sm čist presrečna :hearts:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 16. Okt. 2005 20:50

smotkica_ ne jerneja, dariota

missy haha zrihtan, a je mau mogoče kavbojke pa en đeki k zravn lepo paše :D ? Moje soplesalke so enkrat skor umrle od smeha k so ga v tem vidla, sam men je biu čist simpatičn :D Sam jz njega nčččč ne vidm nikjer. Pa Dariota tud ne, sm misnla da je tud on km šou.
Mi smo že ornk pridni, tea ns čist muči, čist smo boge :? :wink:

Na DVD-ju bo?? Ja valda?? :eek: :eek: Huuudooo! Vidš k nism nč na tekočm k nimam treningov na Kongrescu. A kej veš kdaj se bo dal to kej kupt oz. naročit?
illusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2005
Kraj: malo tu in malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a illusion » 16. Okt. 2005 21:24

oj...js sm plesala 1 leto balet (zelo neresno, sm bla stara 3 leta :roll: )...pa 4 leta LA in standardne (Urška v Ce)....pol pa pavza do konca OŠ (nardila vmes nižjo glasbeno, kr brez glasbe NE morm živet :cool: ), v 2.letniku gimnazije sm šla pa hiphop trenirat k Plesnemu Valu v Ce...in sm 3 leta plesala (1 leto pr Krušiču, 2 pri Taušanoviču a.k.a. Pero)....sam si si kolen neki uničla (vezi :( :( ) in so mi rekl, da NE smem več plesat :nein: :cry: :cry: :cry: )....js sm pa si tak želela zdej v LJ it h Kazini al pa Urški....sam na konc sm pristala pri rekreaciji za študente, začetni hiphop :lol: ....pocen je FUL, sicer sam 1x na tedn pa ZELO NA EASY....sam za moj kolen je čist kul....čeprav mi je tak na smeh šlo, ko je trener reku, da bomo do konc leta lahk nardile vse 18 sklec :lol: ...js jih pa že zdej nardim 50 brez problema in brez prekinitve...pač navajena sm bla takih, "ta pravih" treningov....zej pa tole je res SAMO rekreacija...nič tko resnega....

mal dolg post.... :oops: ....sam morm še neki povedat....NIKOLI ni prepozno za ples!!! če si to res želiš, če je želja dovolj močna...poskusi!!! (moja starša sta se pravkar vpisala v plesni tečaj in zelo uživata (pa sta oba okol 50) :D :D :wink:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 17. Okt. 2005 13:41

Naughty girl to za DVD smo Daria uprasale pa je reku da bo na DVDju pa bomo si sli enkrat skupi pogledat. Erik - ja une hlače pa gor đeki pa je ful luskan use skupi zgoedal :cool:
Daria lohka vids na TV Papriki k vod eno oddajo, sam jz nevem kero, ker mi sploh ne lovi TV Paprike :? živ je pa še ;) mam lih dons plesne spet :P

edit: A ves na kaj plesemo zdej? :hearts: :hearts: John Legend Used to love you :cool:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 18. Okt. 2005 8:59

ooooooo pa to je men najnajnajbolši komad ever!! :hearts:
Me plešemo pa na Don't cha :? , sam mi je ful všeč koreografija.
Dejte ve mal povprašat, kje je kej erik, k moja soplesalka bo živce zgubila če ga ne bo kmal vidla, k ji mora en cd posodt :D

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov