ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Aja aja tist k se je žele zmotu ne? Sam se vs zdele lih ne spomnm ... A ste vi tisti k ste mel združeno skupino še z Erikovo pa Mihatovo? K ste mel uno punco k je vmes neki uno govorila iz komada Only you (Ashanti)? K sam za to se spomnm od Dariota
Ja me smo ble pa še ful na začetku, sam mi je blo kul ker smo šle pol še druge gledat. Mel smo pa drgač na Big spendreja (tist k smo bli na stolih, sej mislm da smo bli edini s stoli ) + What a man, če se spomnš mogoč.
Ja me smo ble pa še ful na začetku, sam mi je blo kul ker smo šle pol še druge gledat. Mel smo pa drgač na Big spendreja (tist k smo bli na stolih, sej mislm da smo bli edini s stoli ) + What a man, če se spomnš mogoč.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Naughty grl napisal/-a:Aja aja tist k se je žele zmotu ne? Sam se vs zdele lih ne spomnm ... A ste vi tisti k ste mel združeno skupino še z Erikovo pa Mihatovo? K ste mel uno punco k je vmes neki uno govorila iz komada Only you (Ashanti)? K sam za to se spomnm od Dariota
Na zacetk je rekla... hm le kaj si moski mislijo, pa ja govorila je od ashanti. Prej je biu pa 50cent....
Pa nismo bli zdruzeni....
Ja jz bi si tut zelela da bi ble ful na zacetku, mogoce smo vidle zanjih 10-16 tock...... ampak so ble use odlom, men je blo fuuuuuul hudo...
Ce ste ble tok nazacetk vs nism vidla pol, ampak se mi zdi da so ble se ene s stoli..... pa Žele pa Dario pa Erik pa Điđo so isto mel s stoli uno so prov profesionalno izvedl... sam vau.....
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:
Na zacetk je rekla... hm le kaj si moski mislijo, pa ja govorila je od ashanti. Prej je biu pa 50cent....
jaaa jaaa vem keri ste bli, sm vs tud na generalki vidla.
¤MiSsY¤ napisal/-a:Pa nismo bli zdruzeni....
aja no pol sm pa neki zamešala, ker vem da je bla ena hiphop skupina združena, sam se mi zdi da so bli res uni ta mlajši.
¤MiSsY¤ napisal/-a:pa Žele pa Dario pa Erik pa Điđo so isto mel s stoli uno so prov profesionalno izvedl... sam vau.....
AAAAA tega pa nism vidla!!!! A je blo bol na koncu? Ker me smo šle prej ga žurat naprej, ker smo se zadnič vidle (pol nismo mele več treningov) trebušne plesalke sm še vidla, pol pa ne več.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:aja no pol sm pa neki zamešala, ker vem da je bla ena hiphop skupina združena, sam se mi zdi da so bli res uni ta mlajši.
Nevem, mensezi da so bli tut veliki, sam nima veze, mel so usi rdeče majčke se mi zi.......
Naughty grl napisal/-a:AAAAA tega pa nism vidla!!!! A je blo bol na koncu? Ker me smo šle prej ga žurat naprej, ker smo se zadnič vidle (pol nismo mele več treningov) trebušne plesalke sm še vidla, pol pa ne več.
Ja bol prot koncu je blo, usi so bli u crno oblecen (tko reklc) pa klobuke... hudo no
Trebušne plesalke so ble tut čist odlom.... z unim rutkam so tok zazgale...
Pa ful je blo takih točk da bi se folku sam klanju...
p.s.: ne govor o generalki k je bla polom... smo zares ene 1000x bols zaplesale (se Dario se je strinju s tem)......
Pa zdej je ze cajt da se gremo na nov upisat.... komi cakam
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:
Pa ful je blo takih točk da bi se folku sam klanju...
Jaaaa men je bla ful všeč una točka k so jo mel hiphop člani na Britney (Showdown) ... ta je bla čist noraaaa ... Al pa k sta Matic pa Škrube plesala hiphop v pajkicah
¤MiSsY¤ napisal/-a:p.s.: ne govor o generalki k je bla polom... smo zares ene 1000x bols zaplesale (se Dario se je strinju s tem)......
Mah, z generalkami je vedno tko. Pa tiste luči v Operi so ble obup. Ti občinstva sploh nisi vidu, sam drugi so pa tebe zlo dobr, in to me je ful motil. U bistvu sm mela fuuul tremo k je bla celotna kazina tm, sam pol k je blo enkrat za nami, bi kr še plesala
ps: A maš treninge na Gerbički? Če ja, pol se mogoč kdaj vidmo
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:Jaaaa men je bla ful všeč una točka k so jo mel hiphop člani na Britney (Showdown) ... ta je bla čist noraaaa ... Al pa k sta Matic pa Škrube plesala hiphop v pajkicah
Un u pajkicah na Candy shop? Jz mam ene par stvari mal posnetih, k je mami z digitalcem, ker tist je blo pred nami se mi zdi in nismo nc vidle, ker nm Dario ni pustu it gledat dokler nismo odplesale.... Une Showdown tut nism vidla pa sm si ful zelela, k so bli se mi zdi lih cist mal za nami.....
Naughty grl napisal/-a:Mah, z generalkami je vedno tko. Pa tiste luči v Operi so ble obup. Ti občinstva sploh nisi vidu, sam drugi so pa tebe zlo dobr, in to me je ful motil. U bistvu sm mela fuuul tremo k je bla celotna kazina tm, sam pol k je blo enkrat za nami, bi kr še plesala
ps: A maš treninge na Gerbički? Če ja, pol se mogoč kdaj vidmo
Men je blo pa ful hudo k nism folka vidla sm bla bol samozavestna, pa se k so eni upil umes pa ful pomaga K prej sm bla pa tok zivcna da je blo cist beeeeed.... Jz tut k sm z odra prsla bi kr se plesala...
ps: nimam na Gerbički, sm na Kongrescu.... mi je bolš, ker mam bliži ker se ze tko od delč vozm.....
Kokrat na tedn pa mas treninge?
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Jaaaa men je bla ful všeč una točka k so jo mel hiphop člani na Britney (Showdown) ... ta je bla čist noraaaa ... Al pa k sta Matic pa Škrube plesala hiphop v pajkicah
Un u pajkicah na Candy shop?
ja jaaaa, me smo skor popadale od smeha k smo to vidle
¤MiSsY¤ napisal/-a:Jz mam ene par stvari mal posnetih, k je mami z digitalcem, ker tist je blo pred nami se mi zdi in nismo nc vidle, ker nm Dario ni pustu it gledat dokler nismo odplesale....
A reees a posnet maš?? O noro, kaj pa maš kej? A maš posnetke na rač.?
¤MiSsY¤ napisal/-a:ps: nimam na Gerbički, sm na Kongrescu.... mi je bolš, ker mam bliži ker se ze tko od delč vozm.....
Ja sej na Kongrescu je dobr k je direkt v centru, sam na gerbički so pa večje dvorane ok, sej sta sam 2, sam vseen, men je tm vzdušje čist bolše kokr pa na kongrescu pa hudo mi je k hiphop člani tm trenirajo, pol pa skos hodmo njihove točke gledat
¤MiSsY¤ napisal/-a:Kokrat na tedn pa mas treninge?
Ma to pa čist odvisn ... V osnovi jih mamo tko k vsi člani 2x na teden, sam se dostkrat zgodi da pride do sprememb. Zdej mamo še izven Kazine eno skupino s kolegicam, tko da mi znese na konc skor vsak dan.
A hodš kej na hiphop klase ob nedelah?
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:A reees a posnet maš?? O noro, kaj pa maš kej? A maš posnetke na rač.?
Ja na kompu mam, sam se dost slabo vid, ker je z digitalcem posnet, pa so ucas sam ene sence... Pa nimam cele posnetke, kki so 10sekund kki pa vec... Kwa mam ? huh bol mal:
-kako je zele ns narobe napovedu (pa je pol kartice zmankal pa mami ni znala zbrisat in nima posnetih ns
-ena2 steperja al kwa jz vem kaj je tist
-una2 u pajkicah na candy shop.... (tega mam celo minuto pa se mal)
-sex bomb... ?
-ene baletke (4 so ble)
-hip hop (Tyra Banks - Shake Ya Bodey&Omarion - Drop That Heater&Ashanti - Only You) .... k je tud en mali plesu k je biu men cist odlom
Naughty grl napisal/-a:Ja sej na Kongrescu je dobr k je direkt v centru, sam na gerbički so pa večje dvorane ok, sej sta sam 2, sam vseen, men je tm vzdušje čist bolše kokr pa na kongrescu pa hudo mi je k hiphop člani tm trenirajo, pol pa skos hodmo njihove točke gledat
Ma ja, sam mi mamo sam 1x na tedn treninge, k smo se bol papki hudo hiphop članiiii ... skoz bi jih lohka gledala Sej mogoce pa kdaj napredujemo do gerbičke....
Naughty grl napisal/-a:A hodš kej na hiphop klase ob nedelh?
ne ne hodm, k nism iz ljubljane, pa sploh nevem nc o tem, kdaj je to, a kr usako nedelo? Nm dario nc reku pacek, bomo ga izprasale....
aja p.s.: nasa tocka je mela naslov ''Malo Več'' (plesale na Little bit (50cent) pa More (tamia).... sam imena skupine pa nimamo, sam bi ze skor ble Dario's bitches pa smo se premisll
edit: a slucajno ves, a je sploh kdo prireditev snemu? a bi se dal kje kej dobit? Mogoce pr Barbi uprasat za vec informacij? K pomoje je cel show nor... 2ure pa pol.... jaoooooooo
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:-hip hop (Tyra Banks - Shake Ya Bodey&Omarion - Drop That Heater&Ashanti - Only You) .... k je tud en mali plesu k je biu men cist odlom
jaaaa vem ker mali to, on pr Eriku pleše a ne? On pa res obvlada, jz pa en amoja soplesalka sve enkrat šle gledat njihov trening, sicr so še čist začetna sam se mu takoj vid da ma talent.
¤MiSsY¤ napisal/-a:hudo hiphop članiiii ... skoz bi jih lohka gledala Sej mogoce pa kdaj napredujemo do gerbičke....
no pa sej mi smo bli tud včasih na kongrescu. v uni dvorani k je skor čist na konc tm k je tud AŠ Zvezda, tista vrata nasprot. Pa se spomnm da so vendo hiphoparji čez našo dvorano hodil v uno mejhno, kotno. ma hiphop člani so zaaakon ... Res razturajo, sploh se jih ne morš nagledat
¤MiSsY¤ napisal/-a: sam imena skupine pa nimamo, sam bi ze skor ble Dario's bitches pa smo se premisll
hahaha hudooooo zakaj ste si premisnli, prou hudo bi blo
¤MiSsY¤ napisal/-a:edit: a slucajno ves, a je sploh kdo prireditev snemu? a bi se dal kje kej dobit? Mogoce pr Barbi uprasat za vec informacij? K pomoje je cel show nor... 2ure pa pol....
Ne ne vem, če je sploh kdo snemu, bi blo pa hudo, če bi. Ja Barbi zihr kej ve, najbol da njo vprašamo ... Takoj bi mela ta posnetek, res
¤MiSsY¤ napisal/-a:ne ne hodm, k nism iz ljubljane, pa sploh nevem nc o tem, kdaj je to, a kr usako nedelo? Nm dario nc reku
Ja skor vsako nedeljo je, mislm da ob 16.30h. Čudn da vm ni nč reku. Ga ma pa vsak teden drug: Điđo, Erik, Ada, Škrube, Dario, ...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:jaaaa vem ker mali to, on pr Eriku pleše a ne? On pa res obvlada, jz pa en amoja soplesalka sve enkrat šle gledat njihov trening, sicr so še čist začetna sam se mu takoj vid da ma talent.
pr Eriku pleše ja... tamal ma fuuuuuuul dobr filing, in to je vazn, ma prihodnost v hiphopu zihr, ker kaj on dela, pa kok je mejhn...
Naughty grl napisal/-a:no pa sej mi smo bli tud včasih na kongrescu. v uni dvorani k je skor čist na konc tm k je tud AŠ Zvezda, tista vrata nasprot. Pa se spomnm da so vendo hiphoparji čez našo dvorano hodil v uno mejhno, kotno. ma hiphop člani so zaaakon ... Res razturajo, sploh se jih ne morš nagledat
Mi smo pa zdej v kotni, pa je kr ok, ker ma dost ogledal, una k je nasprot WC-ja je kr ena, smo mel enkrat notr trening pa se sploh nemors vidt, pa se tako tocko bol vizualno smo mel pa smo ful rabl ogledala...... A misls da člane lohka tud im pridemo pogledat
Naughty grl napisal/-a:hahaha hudooooo zakaj ste si premisnli, prou hudo bi blo
Dario je reku, da prideta njegova mami pa oči gledat pa da bi blo nevem kaj (nevem a se je sam zajebavu).... Drgač smo hotle bit tut Simply the best pa se ni strinju no sej k sm jz vidla show sm happy da nismo ble Simply the best
Naughty grl napisal/-a:Ne ne vem, če je sploh kdo snemu, bi blo pa hudo, če bi. Ja Barbi zihr kej ve, najbol da njo vprašamo ... Takoj bi mela ta posnetek, res
Men je mami rekla da je zravn nje en stric sedeu k je skoz meu kamero... pa nevem nc kako je s tem, k Dario ni nc vedu pa smo rekle da bomo Barbi uprasale... k se gremo upisat.... Jz bi tut ful mela posnetk...
Naughty grl napisal/-a: Ja skor vsako nedeljo je, mislm da ob 16.30h. Čudn da vm ni nč reku. Ga ma pa vsak teden drug: Điđo, Erik, Ada, Škrube, Dario, ...
Bomo mu omenle....
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:Mi smo pa zdej v kotni, pa je kr ok, ker ma dost ogledal, una k je nasprot WC-ja je kr ena, smo mel enkrat notr trening pa se sploh nemors vidt, pa se tako tocko bol vizualno smo mel pa smo ful rabl ogledala...... A misls da člane lohka tud im pridemo pogledat
Na kongrescu je najbolša una ta velka z balkonom ... una je res zakon, k je ful douga pa je dobra za diagonale (sam vi tega pr hiphop-u ne delate ane?). Kotna se mi zdi ful mejhna, sam ne vem, ker še nism mela tm treninga Una nasprot wc-ja (k je Alf na steni narisan ) je bedna, sej ponavad majo tamali notr trening, za njih je dobra
Za člane pa ne vem, ker mi ponavad sam mal kukamo notr, sam vem pa da greš loh h Eriku komot trening gledat (vsaj nm je vedno pustu) Sej če lepo prosš, itak nobenga ne motš tm
¤MiSsY¤ napisal/-a:Men je mami rekla da je zravn nje en stric sedeu k je skoz meu kamero... pa nevem nc kako je s tem, k Dario ni nc vedu pa smo rekle da bomo Barbi uprasale... k se gremo upisat.... Jz bi tut ful mela posnetk...
O to se morm pa tud jz pozanimat, k se bom šla vpisat!! Mimgrede a si že dobila kako pošto iz kazine - v keri skupini boš pa to? Ker baje da se nasledn teden že začne vpis, sam mi je čudn, ker ponavad vedno ful prej pošlejo.
¤MiSsY¤ napisal/-a:Bomo mu omenle....
Ja ja ve mu kr omente, pa še za kazince je sam 700sit za plačat Sej jz bi šla tud mal pogledat kako je kej na klasih, sam si raj ne grem bruk tja delat (ma nism ti jz za hiphop ) ... Baje pa da bojo letos tud za jazz klasi - neki je điđo omenju, pa ne vem kok je kej na tem
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:Na kongrescu je najbolša una ta velka z balkonom ... una je res zakon, k je ful douga pa je dobra za diagonale (sam vi tega pr hiphop-u ne delate ane?).
Mi nismo bli se nikol tm... nerabmo nobenih diagonal delat
Naughty grl napisal/-a:Kotna se mi zdi ful mejhna,
Zdi se ti zato ker res je mejhna. Me kdr smo use na treningu se dost stiskamo sam kr gre no, nerabmo toook velik prostora, edin une k so cist uzadi pa pr straneh kdaj ob steno udarjo
Naughty grl napisal/-a:Una nasprot wc-ja (k je Alf na steni narisan ) je bedna, sej ponavad majo tamali notr trening, za njih je dobra
Ja una, mi smo mel sam enkrat notr hvalabogu. Drgac majo pa tamali se u uni sobi k se cez njo pride v ''naso'':D kotno...
Naughty grl napisal/-a:Za člane pa ne vem, ker mi ponavad sam mal kukamo notr, sam vem pa da greš loh h Eriku komot trening gledat (vsaj nm je vedno pustu) Sej če lepo prosš, itak nobenga ne motš tm
Ns je tut enkrat ena prsla gledat k je Erik Daria nadomescu pa ni nc reku, al pa kke probleme delu... car
Naughty grl napisal/-a:O to se morm pa tud jz pozanimat, k se bom šla vpisat!! Mimgrede a si že dobila kako pošto iz kazine - v keri skupini boš pa to? Ker baje da se nasledn teden že začne vpis, sam mi je čudn, ker ponavad vedno ful prej pošlejo.
Nobene poste nism dobila... Pojma nimam u keri skupini bom, Dario je nm sam reku nej gremo do Barbi pa recemo da smo lansk let pr njemu plesale pa da ce hocmo lohka ns napise spet k njemu (vrjetn - nadaljevalna al pa kej) ?
Naughty grl napisal/-a:Ja ja ve mu kr omente, pa še za kazince je sam 700sit za plačat Sej jz bi šla tud mal pogledat kako je kej na klasih, sam si raj ne grem bruk tja delat (ma nism ti jz za hiphop ) ... Baje pa da bojo letos tud za jazz klasi - neki je điđo omenju, pa ne vem kok je kej na tem
U hudooo.... Ja sej da nebos mislna da sm pa jz en profi, sam mam ze kr mal filinga zdej ze doma skoz neki podensavam ... k tooooook plesne pogresam pa sej so prfoxi ful potrpezljivi ... Sam usen bi pa sla enkrat pogledat....
Jz nism tut za jazz klase se nc slisala... P***a sm uzadi ej vidm, da bomo mogl mal bol spremljat.....
-
Naughty grl - Kofetarica
¤MiSsY¤ napisal/-a:U hudooo.... Ja sej da nebos mislna da sm pa jz en profi, sam mam ze kr mal filinga zdej ze doma skoz neki podensavam ... k tooooook plesne pogresam pa sej so prfoxi ful potrpezljivi ... Sam usen bi pa sla enkrat pogledat....
Ja ja ti kr pejt, pa pol nm poroči, pa mogoč še me zberemo pogum A pol teh flyerjev nisi še vidla?
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Naughty grl napisal/-a:Ja ja ti kr pejt, pa pol nm poroči, pa mogoč še me zberemo pogum A pol teh flyerjev nisi še vidla?
Uf priznam, to sm pa vidla, sam nikol nism prebrala
Sam nism useh, mogoce ene 3?
se bom upogumla pa bomo sle s frendicam ce bo kej casa
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Hey!
A mi lahko kera prosim svetuje eno dobro plesno šolo, kjer bi se učila jazz balet in show dance?! Jst sm že mau gledala po net-u&se bom vrjetno upisala v Bolero. Kaj pa v mislite? Rajši iz prve roke zvem:). Pa še neki me zanima: a tm ko so študentske skupine so res starejši al je to samo "nateg". Ni mi lih v veselje z enimi otroci hodt na plesne.
A mi lahko kera prosim svetuje eno dobro plesno šolo, kjer bi se učila jazz balet in show dance?! Jst sm že mau gledala po net-u&se bom vrjetno upisala v Bolero. Kaj pa v mislite? Rajši iz prve roke zvem:). Pa še neki me zanima: a tm ko so študentske skupine so res starejši al je to samo "nateg". Ni mi lih v veselje z enimi otroci hodt na plesne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov