ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
@nchłk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a @nchłk@ » 16. Avg. 2006 12:25

micidance...sma že dve ko preprosto ljubima ples :wink: pa vrjetno nas je kr enih par še takih tuki :cool: drugač pa js plešem orientalske plese...mamo eno skupino s ktero kr dost nastopamo...julija smo bli tut v Sharm El Sheikhu v Egiptu na svetovnem festivalu plesa... :razz:
ples je res neki...NAJBOLJŠGA :!: :!: :!:
A še pleše ktera orientalske plese?
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 16. Avg. 2006 21:50

Jaz tut obozujem ples in sicer hip-hop in moderne plese... Tut trenirala sem 2 leti, pol mi pa s casom vec ni slo skoz :cry: Upam da spet kdaj!
Hello, 911. I''m on fire!
gimnastičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2006
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objavaNapisal/-a gimnastičarka » 25. Avg. 2006 14:58

mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšne brezplačne filmčke show danca na internetu?hvala
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kusevalka » 26. Avg. 2006 23:30

sQo`` napisal/-a:@kusevalka: nee nism še šla, ker grem zdej u kratkem na morje.. tko da ko pridem nazaj pa res! morm! :D sam še par kolegic morm ufurat u to da grejo z mano ;) pa brez fantov :lol:

hehe stara... sam mors .. res :)
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 27. Avg. 2006 11:52

Obožujem glasbo ter ples! Ampak priznam, da sem se kar malo polenila, včasih sem ogromno, veliko več preplesala. Najraje imam trebušni ples in razne orientalske, pa kako salso, sambo itd.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 28. Avg. 2006 9:21

Primerne hlače mislim da ima Danza
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 28. Avg. 2006 11:37

sofia83 napisal/-a:Jst mam pa eno vprasanje ... :D Pac jaz bi se letos prvic vpisala na tecaj jazz baleta (za studente, jasno) in bi rada bla tud primerno oblecena in obuta. Pa me zanima, kje se da kupit tiste luskane pajkice pa une zabe na 3/4, pa kiklce, pa cevlcke pa tko ... :D Pa kok te zadeve prblizn stanejo ...

Hvala vsem, k se jim bo dal odgovorit :wink:

Sofia, za trenirat itak ne rabis nobene posebne oprave, ko pa boste imeli kak nastop se bote pa itak v skupini zmenili in ponavadi se skupaj naroči za vse, da imajo vsi isto. Če pa želiš že prej imeti, tudi za treninge pa tam vprašaj, ponavadi te plesni profesorji najbolje vejo kje in kaj je dobro.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 28. Avg. 2006 15:23

Sofia83 za jazz mislim, da boš še najbolj potrebovala pregibne čevlje, ki jih lahko kupiš v Danzi. Za na trening pa itak ne rabiš neke full hude opreme, kot pa kšne hlače od trenerke pa eno mikico.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 28. Avg. 2006 15:50

Zofi jz bi šla na tvojem mestu k unmu čevljarju zravn Zlate ladjice, k ti jih nardi po meri, za okol 8k. To mislm na nizke. Visokih blokic (še) ne rabiš. V bistvu tud ni mus za nizke, sam je fajn če jih maš. Da nisi lih v štumfih. Point se ti lepš vidi, ne drsi ti, itd.
Neke posebne oprave ne rabiš, jz si večino jazz pantsov kupim prek Kazine (šivilji, k dela kostume za nastope naročijo ene hlače več in jih pol pridš iskat). Pocen je, pa še fajn so. Neki hlač mam tud iz Danze, sam jz ful nism zadovolna :? Predrago je, pa hitr se znucajo, ker se pr jazz baletu sam razteguješ kakih pou ure. Jz bi si na tvojem mestu kupila, ene al dvoje res dobre, pa jih maš loh za dlje časa. Pa prosm ne kupuj majčk v danzi, ker 10, 15k je čist preveč. Jz mam en kup unih običnih, na naramnce, na križ, brez rokavov ... vse enobarvne k naletim na kake fajn iz h&m. Čist brezveze kej več dajat, ker jih maš sam za na trening. Pa ne zapravlat za razno razne plesne jopce, ker jih ne rabiš. Vroče ti rata v 5ih minutah.
Aha, še to, če boš by any chance v Kazini, se vštuli k Tei Mazaj (pa magar, če greš v nadaljevalno skupino, sej ni pretirane razlike). Ker je za moje pojme najbolša sploh tm, za začetnike je pa res super. Vse ti razloži, tko da res dojameš, ful je potrpežliva, vaje ma dobre, in (vsaj jz) mam občutek, da lahko pr njej najbol napreduješ. :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
LadyK*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyK* » 29. Avg. 2006 17:37

hehe, sofia, sva že dve,k bova kljub starosti začele jazz.jz grem isto h kazini...sam neki...do kdaj pa so vpisi, ker mene septembra ni, pa da nav pol kj prepozn...
LadyK*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyK* » 29. Avg. 2006 17:40

sam neki me še zanima...Naughty; katera je bolš (za začetnike) eva novak ali ana benkovič? tnx, cawc :wink:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Avg. 2006 20:29

smotkica_ napisal/-a:Sofia83 za jazz mislim, da boš še najbolj potrebovala pregibne čevlje, ki jih lahko kupiš v Danzi. Za na trening pa itak ne rabiš neke full hude opreme, kot pa kšne hlače od trenerke pa eno mikico.

Ja, ta nove lepe od Nike, te bi se js mela, ceprow nimam namena plesat, sam k so mi tok usec :hearts:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 29. Avg. 2006 21:55

legally blonde napisal/-a:ta nove lepe od Nike, te bi se js mela, ceprow nimam namena plesat, sam k so mi tok usec :hearts:

Moja soplesalka jih ima, samo v rdeči verziji, pa niso ravno primerne za ples (njene besede).

Zofi, dej k boš šla k unmz čevljarju mu povej točno ceno pliz
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 29. Avg. 2006 22:10

LadyK* čist odvisno ... Jz glede Ane ne morem lih velik povedat, ker nas je mela samo enkrat nadomeščanje. Evo sm pa mela dva mesca, ko je bla naša Tina na turneji. Men je bla ona drugač ful fajn, men so ble ure zlo zabavne, koreografije precej lahke, enostavne, velik je blo smeha, dost je menjala muzko (kar zna bit dost pomembno, ker se ene in iste muzke kmal naveličaš in je po 3eh mescih tud slišat več ne morš). Jz bi rekla, da pejt k Evi, če jemleš vse skupi bolj za zabavo. Ana je (kokr sm slišala, pa sklepam tud po tem, ker je dost starejša) baje fajn, ampak se tud velik dela, tko da mislm da loh več odneseš od nje. Sicer pa, ne vem, čist odvisno od tebe. :)

Zofi :lach: :lach: Žou, žou s temi ne bo šlo :nein: Špic ne rabiš, ker ne boste tega nikol delal. Je samo za klasični balet. Zate bojo (spet žou) tele ta nizke. Niso najlepše, ampak obute zgledajo čist kul. Ta visoke so men drugač velik lepše in boljše, sam so dvakrat dražje. Pa v bistvu za moje pojme niso tok primerne za začetnike, ker se loh ful švercaš čez špičke (ker se ne vidi al maš point al flex, vsaj ne očitno).

edit******** haha šele zdele sm vidla, da tisto na tvoji sliki niso špice, ampak čist navadne, s paskom. Po moje bi šlo. Edin za kake piruete si jih boš mogla sezut, ker te bojo po mojem ustavlale.
Zadnjič spremenil Naughty grl, dne 30. Avg. 2006 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Avg. 2006 23:19

Naughty grl napisal/-a:Ta visoke so men drugač velik lepše in boljše, sam so dvakrat dražje.

Te so mi ble tut vedno usec. U bistvu sm si zelela plesat sam zarad teh superg (sej pol nism :P ). Yes, i know, I'm sooooo shallow :P

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov