ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ja, v kazini je tko, da če še nisi plesala hiphopa začneš na enem tečaju in potem greš na avdicijo (čeprav tega baje ni več, zdej kr trenerji določjo ker gre lahko naprej pa ker ne).... No in pol se pozanimaš mal naprej, če bi sam plesala al če bi šla v tekmovanje, valda pa da morš pokazat saj neki čuta za ples, ker če je kk totalni hlod (pač to ni to) ne lovi tempa skupine in je brezveze keš stran metat.
-
kjut-girl - Sramežljivka
Ja jst sem 4 leta plesala, ampak ne lih hip hop. Najprej sem pom pon, pol pa tko mal mešano, tud hip hop. To bi pol mogla it na tečaj? Kdaj pa se začne? In a je to možno, da greš na tečaj, pa da te recimo pol kmal premestijo v selekcijo, če vidijo, da si dober, al moraš bit celo leto v tečaju?
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
jst se bom letos vpisala v kazino.. sooooo happy(sam me ve mal plašite, da si bom bruke tam delala ker še prej nisem nč plesala(razn v vrtcu) )
samo me prej nekej zanima spet ja
kaj je razlika me klubskimi treningi in navadnimi???
drgač so pa ceniki že
običajna karta za osebo je 16.800
za dijake pa se mi zdi tut za študente je pa 13.500
samo me prej nekej zanima spet ja
kaj je razlika me klubskimi treningi in navadnimi???
drgač so pa ceniki že
običajna karta za osebo je 16.800
za dijake pa se mi zdi tut za študente je pa 13.500
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
kjut-girl, ti pejt lepo v kazino, al pa poklič pa povej kaj bi rada, zihr se da vse zment. Valda da če si potencial ne boš zgubljala časa v eni skupini s folkom k se uči 10x počasnej k ti....
*kristyna* neznam ti točn odgovort, vem sam, da k začneštrenirat si pač kr neki, pol ko že eno leto plešeš rataš Kazinin član. Klubski član pa rataš pol k si ful dobr in plešeš bolj zares (predvidevam da lahko klubski rataš tud prej če si dobr....), nism pa zihr no.
*kristyna* neznam ti točn odgovort, vem sam, da k začneštrenirat si pač kr neki, pol ko že eno leto plešeš rataš Kazinin član. Klubski član pa rataš pol k si ful dobr in plešeš bolj zares (predvidevam da lahko klubski rataš tud prej če si dobr....), nism pa zihr no.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
kusevalka napisal/-a:jap dost hudih tipčkou je tko od 20, naprej... večina jih kr obvlada lahguna je pa na ježice zravn končne postaje od 8 pejt tja se splača
čizt hudooo bo treba res it hvala!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
kjut-girl - Sramežljivka
No punce iz Kazine , zdej mi pa prosim povejte, kdaj se začnejo treningi za hip hop.
Aja pa ko sem urnik gledala, piše da mata samo Dario pa Miha, Željko pa nič. Pa kolkrat na teden je to? Tisti datumi pa to kar je na netu napisan....to ni men nč jasn... Kdaj je treba pridet?
Aja pa ko sem urnik gledala, piše da mata samo Dario pa Miha, Željko pa nič. Pa kolkrat na teden je to? Tisti datumi pa to kar je na netu napisan....to ni men nč jasn... Kdaj je treba pridet?
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
- ajda*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2005
žele uči sam selekciji.šego pa miha mata pa tečaje čez. to kar piše na netu je napisan za tečaj in klubsko.cena je pa napisana pr cenikih. tečaj je enkt na tedn cena pa SE MI ZDI da vela za dva mesca(nism šor).kdaj se it upisat nevem k nevem kdaj sploh začnejo delat.drgač majo urdne ure od dveh naprej.
zanima koga še kj ?
zanima koga še kj ?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Cena ne vem, če je za dva mesca ... V bistvu zlo dvomim. Ful so podražil, čist preveč je zdej vse skupi, sej se vsi prtožujejo. kjut-girl najbol, da greš lepo v Kazino enkrat konc avgusta, začetek septembra, se vpišeš v začetni tečaj, pol ti pa itak piše gor kje pa kdaj maš treninge. Ponavad se pa začnejo z oktobrom. Se pravi najprej se vpišeš, pol pa itak veš kdaj maš, sej ti tud v Kazini vse lepo povejo pa razložijo. Lahko jih tud pokličeš (poglej telefonsko na www.kazina.si) pa povprašaš kar te zanima. Ne vem pa kokrat tedensko je to ... Enkrat al dvakrat, ne vem točn.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
Tečaji na začetku so bli letos 12.500(za dijake) za 8 ur- in to znese 2 meseca, če so kdaj počitnice pa ti pol odpade je še za en teden pol... Tko, da jz sm plačevala vsak drugi mesec... Če pa hodš 2xna tedn maš pa to isto vsoto (se mi zdi) za en mesc.
- kusevalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
kjut-girl napisal/-a:Sam a je res tko pr kazinu kot sem jst slišala, da če nisi špica, da nisi tam nič.
Pa kk je pr kazini glede nastopov, a jih je velik, a so treningi usmerjeni bolj v tekme?
Kdaj pa se treningi sploh začnejo? In kolk je bla cena do zdaj?
heh,.. pr plesu je tko k se dokoplješ do vrha do skupine, ki je tako dobra da neha tekmovati in pleše samo še za denar na nastopih.. potem ja veliko nastopaš... in ja moraš biti špica, da prideš do tja....
kar pa še ne pomeni, da ne it plesat če trenutno ne briljiraš v plesu?!
mogoče bo kdo odkril v tebi skriti talent .. lahko pa imaš tako dobregha trenerja, da iz tebe izveleče le najboljše... vse je odvisno od tebe in od tega kako se boš sprostila med plesom... če boš izžarevala energijo in bila sproščena... boš špica zagotovljeno...
drugače se pa cene ponavadi gibajo okoli 18.000 ... na mesec... mislim, da imajo v kazini popuste... al neki tazga če plačas za dva mesca... nwm pejt tja pa se pozanimaj
tečaji se pa ponavadi začnejo drugi teden v septembru
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
@kusevalka: nee nism še šla, ker grem zdej u kratkem na morje.. tko da ko pridem nazaj pa res! morm! sam še par kolegic morm ufurat u to da grejo z mano pa brez fantov
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov