ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 07. Avg. 2006 15:49

hm.... gledaš videospote, okolco??? :) mislm okolco mal gledaš kako drugi plešejo! nekej časa gldaš pol pač greš plesat(lahko pa tut pol doma probaš) drugač se pa na netu da tud dobit razne posnetke(qlimax recimo)pa pač gledaš kako uni plešejo.no ja cicer kaže večino tipe(Kar je čist vredi :D )ampak sej neki boš pa že vidla :?
:( ne znam povedat :? nvem povedat!

sicr pa spet bom js nekej prašala

a komu dela spletna stran kazina- ceniki???meni jih sploh ne pokaže :evil:
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 07. Avg. 2006 16:04

verjetno ti zato ne dela, ker so spremenili cene pa jih mogoce se ni gor.
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kusevalka » 07. Avg. 2006 22:55

hehe .. jz sm tud plesala .. in to v urški pa tud mi smo bli drugi :p mogoče kakšna povezava??? ...

moje mnenje o plesu ples=kuhna
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kusevalka » 07. Avg. 2006 22:58

aia, drgač pa kako se naučiš plesat ...

čim več pleši :P pa probaj ujeti ritem :P

najlažje je če se gledaš pred ogledalom, tako boš videla... kako izgledaš

drugače pa predlagam če si iz ljubljane, da greš kdaj ob četrtkih zvečer v laguno na salsa party.. pa če si komunikativna.. pristopi do prijaznih učiteljev salse... oni ti bodo dali veliko ritma .. v vseh pogledih :razz:
swallow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a swallow » 09. Avg. 2006 23:19

Hvala... se trudim, dons me že mal čudn gledajo doma, k mam musko skos navito do konca, pol so me pa še ujel, k sm se zvijala pred špeglom... :oops: No ja, vse za znanost/znanje... :D
Če ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Važno je sodelovati. :D
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 10. Avg. 2006 11:00

Ojla! Mene pa zanima katero plesno šolo bi mi bolj priporočile za hip hop... Urško ali Plesno mesto?
Pa kdaj se pri kakšni šoli začnejo treningi...avgusta, septembra, oktobra???
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 10. Avg. 2006 16:26

kusevalka napisal/-a:moje mnenje o plesu ples=kuhna

Bolj se že nebi mogla strinjat. To se pa dejansko pokaže na državnih tekmovanjih.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 10. Avg. 2006 17:01

A baleta pa nobena ne pleše :? ?
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 10. Avg. 2006 17:33

kusevalka napisal/-a:drugače pa predlagam če si iz ljubljane, da greš kdaj ob četrtkih zvečer v laguno na salsa party.. pa če si komunikativna.. pristopi do prijaznih učiteljev salse... oni ti bodo dali veliko ritma .. v vseh pogledih :razz:

ej, eno uprašanje...
če mi definiraš kje je ta laguna, pa če je usak četrtek salsa party? paa kako je? kok star folk cca? pa še obvezno uprašanje... če je velik dobrih tipčkov ki obvladajo :oops:
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kusevalka » 10. Avg. 2006 23:04

sQo`` napisal/-a:ej, eno uprašanje...
če mi definiraš kje je ta laguna, pa če je usak četrtek salsa party? paa kako je? kok star folk cca? pa še obvezno uprašanje... če je velik dobrih tipčkov ki obvladajo :oops:

jap dost hudih tipčkou je tko od 20, naprej... ;) večina jih kr obvlada :P lahguna je pa na ježice zravn končne postaje od 8 :P pejt tja se splača
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kusevalka » 10. Avg. 2006 23:07

kjut-girl napisal/-a:Ojla! Mene pa zanima katero plesno šolo bi mi bolj priporočile za hip hop... Urško ali Plesno mesto?
Pa kdaj se pri kakšni šoli začnejo treningi...avgusta, septembra, oktobra???

hip hop...

odvisno ali misliš tekmovat al.. samo rekreativno,.. če je rekreativno ti priporočam... da si izbereš pleno šolo kjer boš imela dobro družbo.. da boš resnično uživala...

če pa misliš tekmovati.. potem.. jaz navijam za kazino... ;) onipa za moje pojme res obvladajo sej v urški tudi ampak...men je stilsko želetov hip hop še vedno najboljši... :P okj azra je kul... samo nevem če ima še vedno člane ne tekmovalno :P
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 11. Avg. 2006 13:16

swallow napisal/-a:Eno vprašanje: Kako se naučit plesat? :oops: Mislm tko, za diskače pa to... vsi super plešejo, js sm pa trda k kamen pa sploh ne vem, kaj delat... ne čutim muske, ne znam se gibat... Zdj se vsakič ustrašm, ko frendi rečejo, da gremo v disko... :oops:
Help... anyone? :oops:

Poznaš tisto misel ljubi kot... in pleši kot da nihče ne gleda. Po moje je to dobr nasvet. Sprostiš se, zapreš oči in se prepustiš, da te ponese glasba. Drugače pa glej malo videospote na mtv, pa poskusi posnemat kakšne gibe katere pevke, pa ja ko greš ven opazuj kako drugi plešejo. Če na pa povabi kdaj kakšno prijateljico ki obvlada ples, pa ji povej to, da bi se rada naučila plesat, pa si prižgeta kakšno hudo muzko pa vadita :wink:
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ajda* » 11. Avg. 2006 18:02

ja punce upisat u KAZINOOO!!! ja žele in njegov stil je čist hud :D strani k si ni hotla odprt od kazine...cenikov itk še ni tko da je čist brz veze al ti dela al pa ne :cool: so urniki tečajov sam ni pa cenikov
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 11. Avg. 2006 20:57

Sam a je res tko pr kazinu kot sem jst slišala, da če nisi špica, da nisi tam nič.
Pa kk je pr kazini glede nastopov, a jih je velik, a so treningi usmerjeni bolj v tekme?
Kdaj pa se treningi sploh začnejo? In kolk je bla cena do zdaj?
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ajda* » 12. Avg. 2006 16:29

odvisn je od tega kje boš začela.če boš začela na tečaju bo nastopov mal oz bojo na konc leta(šolskega) če bo pa plesala u kšni selekciji oz mladinski(če še npr. nisi stara 16) je pa nastopov več.in so treningi zahtevnejši.u tedve "kategoriji" pridš z avdicijami.če pa še nisi plesala je pa bol da greš najprej na tečaj pa se pol odločš če hočš naprej.
to da morš bit ful dobr lih nevem če vela sam za kazino, mislm da vela bl za vse plesne šole k majo imiđ.tko da je tko učas čutt tekmovalnost sam če hočš tekmovt je to edin dobr:D .sam ne zdj mislt da se nemaramo med sabo in da smo si kj fouš.ful smo frendi.in u takem je bol še tok lazji delat.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov