ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
sQo`` napisal/-a:jap jzt grem tud na DP... člani velka
uuu jz vs grem pa gledat..kje pa plešš?..plesna šola?..
drž pestkee
umiram.</3
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
OMG, to je bla naša prva tekma in smo pristal kar na 4. mestu! In to od štirinajstih formacij!
Štunfk, vam pa svaka čast za zmago, ker ste si jo res zaslužil! Jst sem itak že na začetku vedla da boste zmagal.. Zdej ste že evropski pa državni prvaki, glej da boste še svetovni!
Ja, midve sva mladinki, pa jst dons ne morm prit, Štunfk pa bo se mi zdi.
Štunfk, vam pa svaka čast za zmago, ker ste si jo res zaslužil! Jst sem itak že na začetku vedla da boste zmagal.. Zdej ste že evropski pa državni prvaki, glej da boste še svetovni!
Ja, midve sva mladinki, pa jst dons ne morm prit, Štunfk pa bo se mi zdi.
Let the good times roll.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
ejs vaka čast maldincem urška ker ste si reees zaslužl. 1.... sm gledala posnetek in sam hudo. drgač učeri smo jo kr uredu odnesl in sicer z 2. mestom.. mal veselja mal razočaranja ampak jebiga ... kazine se ne premaga pa če se z glavo v tla zaletavaš al pa če nardiš tako sceno da te skor diskvalificirajo ( ) oops...
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- simply me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
- Kraj: everywhere there is music:P
ei škratk štunfk vaša formacija je fenomenalna navijala sm za vs že od začetka!!!reeeeeeeeeeeees waaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu
najboljši ste bliiiiii!!!!pa ne plešm hip hopa ampak res niste mel konkurence......ja men so bli kazina člani hudi drgač sam so mi bli uni k so bli 2. bolši!!!nevem ker klub sam so bli res hudi!!!!kazina natrenirani sam nč tazga nouga se mi ni zdel....sam plesalci njihovi so pa bli res najboljši!!!
najboljši ste bliiiiii!!!!pa ne plešm hip hopa ampak res niste mel konkurence......ja men so bli kazina člani hudi drgač sam so mi bli uni k so bli 2. bolši!!!nevem ker klub sam so bli res hudi!!!!kazina natrenirani sam nč tazga nouga se mi ni zdel....sam plesalci njihovi so pa bli res najboljši!!!
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
simply me napisal/-a:ja men so bli kazina člani hudi drgač sam so mi bli uni k so bli 2. bolši!!!nevem ker klub sam so bli res hudi!!!!
bolero
that's us pa hvala za pohvalo lepo slisat!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov