ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
[quote="girlie"]
O tem bi vam Škratk Štunfk lahko več povedala :
ja pa bi res loh puvedala no to smo mi..oziroma naša lanska formacija ..
pa se bom mau pohvalla da smo pred 14 dnevi končno (po 3eh 2ig mestih) zmagal s to formacijo
pa učeri smo jo plesal na oskarju kovačiču če je kdo gledu
O tem bi vam Škratk Štunfk lahko več povedala :
ja pa bi res loh puvedala no to smo mi..oziroma naša lanska formacija ..
pa se bom mau pohvalla da smo pred 14 dnevi končno (po 3eh 2ig mestih) zmagal s to formacijo
pa učeri smo jo plesal na oskarju kovačiču če je kdo gledu
umiram.</3
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
škratk~štunfk, čestitam
Še ene par slikc z moje strani...
-> Emil Hrvatin: DRIVE IN CAMILLO
-> Par fotk Matevža Česna, enga boljših slovenskih (show) plesalcev
-> ...še mal Bolera
klik
klik
-> in še mal Kazine
klik
klik
klik
klik
Še ene par slikc z moje strani...
-> Emil Hrvatin: DRIVE IN CAMILLO
-> Par fotk Matevža Česna, enga boljših slovenskih (show) plesalcev
-> ...še mal Bolera
klik
klik
-> in še mal Kazine
klik
klik
klik
klik
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
SETA II - Komunikatorka
Danes je mednarodni dan plesa...
Tukejle en copy/paste s kanala mladih, mednarodna poslanica iz leta 2003, v kateri je ene par dobrih misli. Pa nej ne izpade, da je to hkrati kaka božja poslanica (glede na to, da je govora tud o Šivi)
Mednarodni dan plesa
(ITI-UNESCO) ustanovil Mednarodni dan plesa, ki ga odtlej praznujemo vsako leto 29. aprila, z rojstnim datumom velikega baletnega reformatorja Jeana Georgesa Noverrea in z namenom, da bi poudarili univerzalnost plesa, ki presega vse politične, kulturne, etnične in jezikovne pregrade.
Poslanico Mednarodnega dneva plesa prispeva vsako leto ena izmed vodilnih plesnih osebnosti in tako opozarja, kako pomemben je ples za življenje sodobnega človeka.
Mednarodna plesna poslanica 2003 - avtor Mats Ek:
Kaj je ples?
Odgovor ni prav zanesljiv. A naj poskusim: ples je razmišljanje s telesom.
Ali je nujno, da mislimo s telesom?
Za preživetje morda ni, za življenje pa prav gotovo. Toliko misli je, ki jih lahko misli le telo! Druge reči, kot denimo mir, so morda pomembnejše od plesa - vendar ples potrebujemo, da lahko slavimo mir. Potrebujemo ga tudi za izganjanje demonov vojne, kot je to počel Nižinski. Morda je to najbolje povedala anarhistka Emma Goldman: revolucija, ki mi ne pusti plesati, ni vredna boja.
Bog Šiva je s svojim plesom ustvaril vesolje. Vendar ples nasprotuje božanskim zahtevam. Ples je večno poskušanje - kot bi hoteli pisati po vodni površini. Ples ni življenje, vendar vzdržuje pri življenju vse drobne stvari, iz katerih je narejena ta "velika stvar".
Tukejle en copy/paste s kanala mladih, mednarodna poslanica iz leta 2003, v kateri je ene par dobrih misli. Pa nej ne izpade, da je to hkrati kaka božja poslanica (glede na to, da je govora tud o Šivi)
Mednarodni dan plesa
(ITI-UNESCO) ustanovil Mednarodni dan plesa, ki ga odtlej praznujemo vsako leto 29. aprila, z rojstnim datumom velikega baletnega reformatorja Jeana Georgesa Noverrea in z namenom, da bi poudarili univerzalnost plesa, ki presega vse politične, kulturne, etnične in jezikovne pregrade.
Poslanico Mednarodnega dneva plesa prispeva vsako leto ena izmed vodilnih plesnih osebnosti in tako opozarja, kako pomemben je ples za življenje sodobnega človeka.
Mednarodna plesna poslanica 2003 - avtor Mats Ek:
Kaj je ples?
Odgovor ni prav zanesljiv. A naj poskusim: ples je razmišljanje s telesom.
Ali je nujno, da mislimo s telesom?
Za preživetje morda ni, za življenje pa prav gotovo. Toliko misli je, ki jih lahko misli le telo! Druge reči, kot denimo mir, so morda pomembnejše od plesa - vendar ples potrebujemo, da lahko slavimo mir. Potrebujemo ga tudi za izganjanje demonov vojne, kot je to počel Nižinski. Morda je to najbolje povedala anarhistka Emma Goldman: revolucija, ki mi ne pusti plesati, ni vredna boja.
Bog Šiva je s svojim plesom ustvaril vesolje. Vendar ples nasprotuje božanskim zahtevam. Ples je večno poskušanje - kot bi hoteli pisati po vodni površini. Ples ni življenje, vendar vzdržuje pri življenju vse drobne stvari, iz katerih je narejena ta "velika stvar".
-
ulsika - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
lorelai_85 napisal/-a:ja jst zelo rada plešem...pod tušem najraje ma ne ful uživam plesat, sicer ne profesionalno ampak tko ko gremo ven z družbo. bi se pa zelooo rada učila plesat salso...sam rabim nega pogumnega in potrpežljivega soplesalca a pozna mogoče kdo kašne tečaje salse, tko ne drage...za študente...
Jaz plešem salso pri plesni šoli Rolly v Mariboru! Za dva meseca plačam 9000 SIT! mamo se pa ful fajn! Če te kaj zanima mi piši na ZS
-
SETA II - Komunikatorka
14.6. ima Plesna šola Kazina v prostorih SNG Opera in balet v Ljubljani letno produkcijo, ki ji kot pika na i sledi še večerni show z naslovom "Something old, borrowed, new". Karte bodo naprodaj v Kazini na Kongresnem trgu 1. Vabljeni!
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
evo se mal utrinkov - bolerota - it DP v murski
nikica, državna hh solo, članice
nikica again
...rrr...
nina,državna hh solo, pionirke
nika&jaka, državna duo člani
mala, kitty cats, državne, hh člani
mala, tipčki
nikica, državna hh solo, članice
nikica again
...rrr...
nina,državna hh solo, pionirke
nika&jaka, državna duo člani
mala, kitty cats, državne, hh člani
mala, tipčki
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
ja jz grem tekmovat z veliko formacijo..
bojte se naaas*
hehe ne hecam se..
aja pa morm se pohvalt..
smo(sem) novopečeni evropski prvaki z mladinko veliko formacijo..
evropsko je blo na finskem
bojte se naaas*
hehe ne hecam se..
aja pa morm se pohvalt..
smo(sem) novopečeni evropski prvaki z mladinko veliko formacijo..
evropsko je blo na finskem
umiram.</3
-
hvala
ja upam da bo res tko...še državno je pred nami...
ja upam da bo res tko...še državno je pred nami...
umiram.</3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov