ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 19. Feb. 2006 11:40

Kva pa pravte a bi bla bolš Urška al Plesno mesto, glede hip hopa, pa da je tko, da se dost nastopa pa da so tud tekmovanja. A mi priporočate kej druzga?
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 19. Feb. 2006 13:15

kjut-girl napisal/-a:Kva pa pravte a bi bla bolš Urška al Plesno mesto, glede hip hopa, pa da je tko, da se dost nastopa pa da so tud tekmovanja. A mi priporočate kej druzga?

v kazini so ful usmerjeni v ta tekmovanja, tko da pejt ke. sam rabš predznanje met al pa če si ful talent.
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 19. Feb. 2006 13:24

kjut-girl napisal/-a:Kva pa pravte a bi bla bolš Urška al Plesno mesto, glede hip hopa, pa da je tko, da se dost nastopa pa da so tud tekmovanja. A mi priporočate kej druzga?

V Urški se dost nastopa, ja - jst zdej plešem drugo leto, pa gremo že letos na državno prvenstvo, pa na tekmo v Italijo.Slika Pa trenerji/trenerke v Urški so zakon! :gut:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 19. Feb. 2006 15:02

No sam Kazina me ne mika tolk k mi je že kolegica rekla da tam neki si samo če si res špica.

Girlie a pol si ti v tekmovalni skupini? A hip hop plešeš?

Emm a kera pleše v Plesnem mestu, kk se vam zdi?
Uporabniški avatar
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce_ » 19. Feb. 2006 15:08

Mene pa zanima,če ma katera kej več informacij o nike aerobic convention, ki bo potekov 5. in 6. marca v športni dvorani škofijske gimnazije. Se je treba prej prijavit na to?
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 19. Feb. 2006 16:50

Ja, hip-hop nadaljevalna, zdej ko bomo začel tekmovat, bomo pa že tekmovalna. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 19. Feb. 2006 17:46

A to takoj ko se prijaviš moraš it v začetno skupino, pol pa če vidijo, da si dober, te dajo pa v nadaljevalno; a moraš biti eno leto al kolk v začetni?
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 19. Feb. 2006 17:48

Ja najprej si eno leto v začetni, naslednje leto greš pa v nadaljevalno oz. tekmovalno, razen če si že prej plesala, se lahko dogovoriš s trenerjem, da greš pač naprej. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 19. Feb. 2006 23:11

A pa majo v začetni skupini tud kaj nastopov? :)
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 23. Feb. 2006 20:24

beyonce_ napisal/-a:Mene pa zanima,če ma katera kej več informacij o nike aerobic convention, ki bo potekov 5. in 6. marca v športni dvorani škofijske gimnazije. Se je treba prej prijavit na to?

Če slučajn še nisi zvedla odgovora.... Na tej strani: www.sd-extrem.com/nike maš vse napisano pa si lahko pogledaš. A boš šla?
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ajda* » 24. Feb. 2006 10:00

ojla!jz plešem u kazini in sm tm vidla ko je ena rekla da je plesala pr želetu in da je ful spodbuju tekmovalnost.jz sicr nevem kdaj si ti plesala pr njemu sam pa loh povem da temu ni tko.on ful spodbuja celo skupino ker če hočeš tekmovt kot formacija more bit cela formacija dobra ne pa posamezniki. in to da na tvju vidšvečinoma vedno ene in iste face...to jih vidš tud iz drugih plesnih šol ne sam iz kazine in to so ljudje k plešejo že tooook cajta da res obvladajo sj nemore na tvju plesat nekdo k nima pojma in si ubistvu dela sam seb sramoto :D :respekt: tko da to je blo moje mnenje :sleepingcow:

ps: allthat rules :gut:
Uporabniški avatar
bonnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie » 24. Feb. 2006 14:53

ajda* napisal/-a:ojla!jz plešem u kazini in sm tm vidla ko je ena rekla da je plesala pr želetu in da je ful spodbuju tekmovalnost.jz sicr nevem kdaj si ti plesala pr njemu sam pa loh povem da temu ni tko.on ful spodbuja celo skupino ker če hočeš tekmovt kot formacija more bit cela formacija dobra ne pa posamezniki. in to da na tvju vidšvečinoma vedno ene in iste face...to jih vidš tud iz drugih plesnih šol ne sam iz kazine in to so ljudje k plešejo že tooook cajta da res obvladajo sj nemore na tvju plesat nekdo k nima pojma in si ubistvu dela sam seb sramoto :D :respekt: tko da to je blo moje mnenje :sleepingcow:

ps: allthat rules :gut:

Pri njem sem plesala do pred dvema letoma, potem pa sem zaradi tega nehala, ker mi ples zaradi njegovega odnosa pač ni bil več v veselje. In tudi nisem bila edina, takrat nas je kar precej nehalo in to zaradi istega razloga! Mogoče je zdej kaj drugače, kar pa zelo dvomim.

Kar se pa tiče nastopov; seveda mi je jasno, da bodo priložnost za nastopanje na Emi/Viktorjih/Miss Slovenije in drugih gala prireditvah dobili le najboljši plesalci, zato se tudi povsod pojavljajo isti obrazi. Ker pa je Žele verjetno najbolj priznan in poznan koreograf, se ne ukvarja z drugačnimi vrstami nastopov kot le s takimi pomembnejšimi, kar pomeni, da plesalec, ki pri njem ne pade v skupino 10 najboljših, za nastopanje nikoli ne dobi priložnosti!
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 25. Feb. 2006 11:09

bonnie napisal/-a:Pri njem sem plesala do pred dvema letoma, potem pa sem zaradi tega nehala, ker mi ples zaradi njegovega odnosa pač ni bil več v veselje. In tudi nisem bila edina, takrat nas je kar precej nehalo in to zaradi istega razloga! Mogoče je zdej kaj drugače, kar pa zelo dvomim.

Kar se pa tiče nastopov; seveda mi je jasno, da bodo priložnost za nastopanje na Emi/Viktorjih/Miss Slovenije in drugih gala prireditvah dobili le najboljši plesalci, zato se tudi povsod pojavljajo isti obrazi. Ker pa je Žele verjetno najbolj priznan in poznan koreograf, se ne ukvarja z drugačnimi vrstami nastopov kot le s takimi pomembnejšimi, kar pomeni, da plesalec, ki pri njem ne pade v skupino 10 najboljših, za nastopanje nikoli ne dobi priložnosti!

a res al kaj???? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 25. Feb. 2006 12:32

SETA II napisal/-a:Pri Ani Benkovič.

Seta kako je kej pr Ani?
Jz ful razmišlam, da bi šla k njej, ker kokr mi je Tea kul, je ona fuuul dostkrat odsotna, jz pa une Mirjam za nadomeščanje tud prbližno ne prebavlam :tot:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: življenje..

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 25. Feb. 2006 12:34

girlie napisal/-a:Ja najprej si eno leto v začetni, naslednje leto greš pa v nadaljevalno oz. tekmovalno, razen če si že prej plesala, se lahko dogovoriš s trenerjem, da greš pač naprej. :)

am..pr men je blo pa tko..da sm po 2 mescih plesanja v nadaljevalni pršla v tekmovalno :D (plešm pa u urški pr azri)

gre kdo na sprejemce za plesno??
umiram.</3

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov