ples:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
@ napisal/-a:No, pred leti sem tudi sama trenirala jazz balet in show dance. Treningi so se končali, ljubezen do plesa pa ostaja...
se podpišem. sam da sem trenirala latinsko-ameriške ter standardne in športni ples(škl).
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
[/quote]
se podpišem. sam da sem trenirala latinsko-ameriške ter standardne in športni ples(škl).[/quote]
pri komu si pa plesala v škl-ju? a si iz ljubljane al od kje drugje?
se podpišem. sam da sem trenirala latinsko-ameriške ter standardne in športni ples(škl).[/quote]
pri komu si pa plesala v škl-ju? a si iz ljubljane al od kje drugje?
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
@ napisal/-a:No, pred leti sem tudi sama trenirala jazz balet in show dance.
@, kje si pa trenirala?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*5!k@* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2005
- Kraj: pk urška~~>dvorana D
a to mene sprašujš???
ja jst u lublani treneram...na guspudarcu.... pa isto vela zame.....
jst sm začela pr 5letih uno otroško,pol 1 let balet...pol sm plesala 3 leta use....pa še 2 let hiphop pol sm mela pa 1 let pauzo pa sm letos spet začela hip hop....pa zdej tekmujm.....hihi.....pa jst tut k slišm musko morm plesat....en morm bit prmer........i love musik!!!!!!
ja jst u lublani treneram...na guspudarcu.... pa isto vela zame.....
jst sm začela pr 5letih uno otroško,pol 1 let balet...pol sm plesala 3 leta use....pa še 2 let hiphop pol sm mela pa 1 let pauzo pa sm letos spet začela hip hop....pa zdej tekmujm.....hihi.....pa jst tut k slišm musko morm plesat....en morm bit prmer........i love musik!!!!!!
like~~>nimaM pudpi§a
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
Trenirala hiphop ... zdj plešem sam še tko za zabavo - s frendicami mamo kaooo skupino
~*BoRn 2 Be WiLd*~
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
plesala sm u usnovni soli par let in to hip-hop...skos me je miku drgac balet sam nimam lih ¨baletne¨ postave.....
drgac ful rada plesm in vrjetn bom zdej spet zacela...me pa ful mikajo trebusni al pa orientalski plesi....a kdo kej ve ket u lublani se to da..sj drgac ena moja sosolka to trenira sam se ne zastopwa lih najbol in ne upm prast
drgac ful rada plesm in vrjetn bom zdej spet zacela...me pa ful mikajo trebusni al pa orientalski plesi....a kdo kej ve ket u lublani se to da..sj drgac ena moja sosolka to trenira sam se ne zastopwa lih najbol in ne upm prast
-
Naughty grl - Kofetarica
girlika napisal/-a:aja pa ona finta na državnem...košarka...ni mel žele...ampak gena... če isto mislima...
košarko so mel Bolerovci ... Fuzbal pa Urška. ne?
-
Naughty grl - Kofetarica
*5!k@* napisal/-a:ja sej kul...pa še to jst sm rekla....da kazinci...te so ud želeta niso bli tolk dobri na europcu ker so novi...kazinci ...ne pa urška člani.....sam da se razumemo....
Ne, nisi me dobr razumela. Sej to ti govorim. Želetovi člani so bli na evropskem 1. in niti slučajno niso novi ... Za urškine člane pa nimam pojma.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Caitlin napisal/-a:alina napisal/-a:caitlin: sem že pogruntala...verjetno si bila pri Bombah a ne?
kako pa si to ugotovila?
ja bila sem pri plesni skupini Bombe dokler niso razpadle
pogledala sem tvoje stare poste in ugotovila od kje si doma, potem pa ni bilo več težko! jst sem namreč plesala na Bežigradu.....ah kje so dobri stari časi
It looks like we could have made it baby...me and you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov