ples:)

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 26. Okt. 2005 16:12

Ja, to je una dvorana zravn wc-ejev. Full je malo prostora :(. Sj, to se jst bojim, da se ne bom kaj narobe naučila, če nč ne vidim kaj dela trenerka. No, pa sj se bomo zmenile, da se bomo malo menjavale. Drugače je pa fajn, če bi nas porazdelila po principu šahovnice. Tako bi bilo use bolj pregledno... Itak če se bodo ene izpisale bo res super. Jst sm pa rekla, da bom vztrajala, čeprav se za enkrat še lovim. Itak vaja dela mojstra in vrjetno dobiš enkrat te gibe v kri. A ne? Joj, pa učeri me je bilo kar malo sram k smo bile razdeljene v dve skupine. He, :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 26. Okt. 2005 19:12

Pr ns se tud zadi nč ne vid - smo še kr v kotni..... Ampak ni pene, jz sm uspredi, če pa kerim drugim reče da grejo naprej jim je pa took bed, tzko da men je čist kul... pa jim reče, dejmo dame, bol do ogledal... one pa še bl nazaj rinejo, k da jih bojo pojedla, al pa da so kej drgačne č so bl stran od špegla... pr ns je to res smesn, men je kul k sm skoz uspredi pa use vidm :)

Pr ns jih je tut ful obupal, od unih prvotnih smo v tej skupini sam 3 (k pač smo skoz skupi), ene so šle naprej k Adi, ker majo dost časa, ene so pa v drugi skupini pr istem trenerju - recimo da ns je ostal 10 od zihr 30ih........

Tko da zvezdoca, nč se bat, bo se razredčla scena ;)
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 30. Okt. 2005 11:35

jaz sem tud plesala...pred desetimi leti...skupinske plese...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
bela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bela » 30. Okt. 2005 17:51

joj ples...ful ga pogrešam...sem kar nekaj let plesala v Boleru LA in ST plese...ja fajn je blo....zdej bi šla pa še mal na salso, sam sem na kratko s časom :?
Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: življenje..

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 30. Okt. 2005 22:20

em....jst pa plešm u urški hip hop...in mi je full dbest...pa tut full so mi fajn tekme...sploh p letos..k smo bli 2.gi...puusod...wii :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 07. Nov. 2005 23:10

Naughty girl a poznas Tinkaro? Mi smo jo mel dons na treningu - zakon je blo, pomoje moj najljubsi trening u lajfu :hearts:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 08. Nov. 2005 17:06

¤MiSsY¤ napisal/-a:Naughty girl a poznas Tinkaro? Mi smo jo mel dons na treningu - zakon je blo, pomoje moj najljubsi trening u lajfu :hearts:

A to je una k ma frufru, taka ful luškana punca? A ona tud uči? Sej ne vem če pravo mislim :?
A pol je ful simpatična, dobr uči? :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 08. Nov. 2005 17:21

Naughty grl napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:Naughty girl a poznas Tinkaro? Mi smo jo mel dons na treningu - zakon je blo, pomoje moj najljubsi trening u lajfu :hearts:

A to je una k ma frufru, taka ful luškana punca? A ona tud uči? Sej ne vem če pravo mislim :?
A pol je ful simpatična, dobr uči? :)

ja frufru ma :) pa fuul hudo postavo. Se mi zdi da ne uči drgač, ker jz tud še nism slišala prej za njo, sam učeri ni blo Daria pa ns je ona mela, čeprov je biv Erik tud dosegljiv očitno - ker ns je pršu gledat na konc. Ns je učila uno kreografijo od Mariah Carey - It's like that... pa je rekla, da ns tega sploh ne bi smela :) ampak ns je na konc ful pohvalla :))
Ful je uredu bla res, nč kej avšasta, pa ful dobr ns je naučila - pa ful mi je blo ušeč, ker je bil bolj ženski ples (pač ženska), Dario ma pa bolj moške kreografije....
Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 08. Nov. 2005 22:24

naša ljuba trenerka je pa šla u ameriko s svojim fantom....in jo že kr pugrešamo...mamo pa namest nje barbaro.....in je ful sweetkana....
:D

Sey nubenga sploh ne zanima:P
umiram.</3
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 01. Dec. 2005 14:29

a ji bil kdo od vas na konvenciji? :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
*orange cat*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *orange cat* » 01. Dec. 2005 16:35

jst se bom pa zdele januarja po vsej verjetnosti upisala na latino-ameriške pa standardne plese... če mi bo ratal najdt soplesalca (ker morš bit pač u paru) tko d upammm :)
Uporabniški avatar
P1k4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a P1k4 » 01. Dec. 2005 17:45

Jst sm pa 5 let plesala hip hop, ampak sm letos nehala. Razlogov je blo več, sam eden od poglavitnih je pa bil, da so bli treningi čist neki druzga kot pa na začetku, ko sem začela plesat. Sm opazla, da sploh ne uživam več tok. Še zmer pa z veseljem gledam, ko kdo pleše hip hop (tud, če katero drugo zvrst plesa :wink: ). Drgač bo pa ples vedno del mene, če ne drugač se pa naplešem, ko gremo s frendicam vn :) .
Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 01. Dec. 2005 18:01

girlie napisal/-a:a ji bil kdo od vas na konvenciji? :)

yap jest sm bla... :D mi je blo kr ql...teb?
umiram.</3
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 01. Dec. 2005 18:50

~škratk štunfk~ napisal/-a:
girlie napisal/-a:a ji bil kdo od vas na konvenciji? :)

yap jest sm bla... :D mi je blo kr ql...teb?

men tud ful hudo :gut: sploh pa od Azre ples se mi je zdel najboljši :D pa od Krušiča,no ubistvu so bli vsi ful dobri :D pa Gorišek je tud d best :D pa naša Saška itq :P
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 02. Dec. 2005 2:11

missy zakaj pa srčke rišš zraven? :) a si se zaljubila v njo;) :)
missy kako postavco pa ma,da je taka fajna postavca?Jz bi mela tdu tako! :) ok...
kej se pa da vidt ta konvencija?al kaj je :oops:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov