Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 26. Avg. 2006 18:26

sinička hvala, bom probala :D ker men je to kr neki...že v šoli k smo mel na telovadbi, nism zdržala nč. moje trebušne mišice so čist zanemarjene :cry:

off topic: na dc++ sm dobila dol 5 pilatesov pa še to 8minutno vadbo in navodila v pisni obliki pilates in tae bo v parih urah. probajte. e-mule je prepočasen
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 9:08

A ma kira kakšne konkretne rezultate pilatesa? Js ga zdej delam 2 tedna vsak 2. dan pa sm kr zadovoljna. Po tok kratkem času še ni opaznih sprememb, razn tega da sm že mal manj lesena :lol: Tko da prosm... z izkušnjami na dan :)
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 30. Avg. 2006 9:16

Lorelai20 jaz sem se pa ravno danes lotila...zdaj sem naredila Basics Step By Step...zdej pa ne vem kaj naj se lotim... mam še 20 minute Workout, Acceleruted Body Sculpting, Advanced Body Workout, Abdominal Sculpting, Buns and Thigh Sculpting in Upper Body Sculpting... upam da sem prav napisala naslove...sej naj bi bli to vsi filmčki ;) am kaj mi ti svetuješ, s čim naj začnem??
pa kaj ti delaš ubistvu pol 3x na teden, po kolk časa pa??
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 30. Avg. 2006 9:31

angel_girl napisal/-a:Lorelai20 jaz sem se pa ravno danes lotila...zdaj sem naredila Basics Step By Step...zdej pa ne vem kaj naj se lotim... mam še 20 minute Workout, Acceleruted Body Sculpting, Advanced Body Workout, Abdominal Sculpting, Buns and Thigh Sculpting in Upper Body Sculpting... upam da sem prav napisala naslove...sej naj bi bli to vsi filmčki ;) am kaj mi ti svetuješ, s čim naj začnem??
pa kaj ti delaš ubistvu pol 3x na teden, po kolk časa pa??

pomoj najprej daj utrdit trebušne mišice, ker kolker sm šlaa js skoz, vse iz tega izhaja. torej abdominal, pol pa al ritko in boke al body sculpting. pa pr pilatesu najprej baje dobiš gibčnost, drugi rezultati pridejo pozneje če si zelo priden. drgač pa tak ko so druge rekle, fajn je met še eno vadbo zravn (fitness, tek, kolo........)
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 30. Avg. 2006 9:37

norolescentka kaj je zate zelo priden? kolikokrat je fajn to delat? v reklami sem videla kao da 3x tedensko...se pravi da najmanj 3x, pa raje čimvečkrat?? pa kaj ti delaš sam en programček teh vaj al več??
drgač pa tud tečem zraven ;) ne pretirano...sem se ravno lotila...če ne zaradi druzga, da dobim dodatno energijo, ker se pol ful boljše počutm...pa pol še dodatno enih 3x tedensko hodim s frendico mal manj k uro pa prehodmo kakih 3-5 km :)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 30. Avg. 2006 10:01

zame je zelo priden, da delaš kolikor se da po tvojih zmožnostih. če zmoreš, pol vsak dan drgač pa vsak drug dan. ja js se neke matram, sam najprej bom po uni osemminutni utrdila trebušne, pol pa pilates. pilates bi rada obvaldala sam zato da bi bla gibčna ko mačka :D
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 30. Avg. 2006 10:11

am jaz sem zdej probala Abdominal Sculpting, ki traja 20 min... in sem do 10 min nekako pršla, pol me je že trebuh bolel, pa sem raje nehala...pa bom čez par minut spet...ker nočem da me bolijo ful mišice, pa tud telo ni navajeno še na tako obremenitev ne... :?
kje si pa dobila osemminutni?? ker jaz sem probala pobirt pa mi ni nč najdlo :(
no pa upam da boš hmal gibčna ko mačka :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 30. Avg. 2006 10:27

angel_girl napisal/-a:am jaz sem zdej probala Abdominal Sculpting, ki traja 20 min... in sem do 10 min nekako pršla, pol me je že trebuh bolel, pa sem raje nehala...pa bom čez par minut spet...ker nočem da me bolijo ful mišice, pa tud telo ni navajeno še na tako obremenitev ne... :?

8 minutes ab sculpting. maš mal nazaj v temi hujšanje pa trebušček vse napisan :wink:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 30. Avg. 2006 10:28

angel_girl napisal/-a:am jaz sem zdej probala Abdominal Sculpting, ki traja 20 min... in sem do 10 min nekako pršla, pol me je že trebuh bolel, pa sem raje nehala...pa bom čez par minut spet...ker nočem da me bolijo ful mišice, pa tud telo ni navajeno še na tako obremenitev ne... :?

Če si začetnica nikakor ne začenjaj s tem filmčkom, ker je zelo težek. Najprej lepo začni z unim filmčkom basic step by step, pol po nekaj časa preidi na 20 min trening in pol šele čez nekaj časa na tale filmček. Ni dobro če tkoj začneš ker si lahk še kej narediš. Počasi se daleč pride... :D
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 30. Avg. 2006 10:35

Lorelai20 napisal/-a:A ma kira kakšne konkretne rezultate pilatesa?

Ja jaz sem v enem mesecu izgubila: 5 cm okoli pasu, 2 cm okoli bokov, stegna 2,5 in 2 kg :D mislim da je kr dobro za začetek :D začela sem pa prvega avgusta. Pozna se pa tudi da sm veliko bolj gibčna, sproščena, tudi pri krčih mi pomaga.... meni je super :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 11:55

2good4u napisal/-a:
Lorelai20 napisal/-a:A ma kira kakšne konkretne rezultate pilatesa?

Ja jaz sem v enem mesecu izgubila: 5 cm okoli pasu, 2 cm okoli bokov, stegna 2,5 in 2 kg :D mislim da je kr dobro za začetek :D začela sem pa prvega avgusta. Pozna se pa tudi da sm veliko bolj gibčna, sproščena, tudi pri krčih mi pomaga.... meni je super :D

Joj super, sm full vesela zate pa bom zdj še bolj zagnana :D Drgač pa ja, js delam 3-4x na teden CD3, 55 min traja. Ne vem če bi blo dobr vsak dan, baje rabijo mišice 1 dan počitka vmes. Ve katera kej o tem :?:
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 30. Avg. 2006 12:08

2good4u napisal/-a:Če si začetnica nikakor ne začenjaj s tem filmčkom, ker je zelo težek. Najprej lepo začni z unim filmčkom basic step by step, pol po nekaj časa preidi na 20 min trening in pol šele čez nekaj časa na tale filmček. Ni dobro če tkoj začneš ker si lahk še kej narediš. Počasi se daleč pride... :D

hvala za nasvet :) ne vem, pač nism vedela po katerem naj začnem uporabljat pa sem kar tega...ker sem brala nazaj mal... ;) vsaka svetuje drugo, tako da...ampak zdaj bom tebe upoševala...verjetn maš prav... :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 13:12

Drgač pa tud če začneš s težjim po moje ni panike. Sej una ženska tam skos poudarja da če ne moreš tko ni treba, sam pač potrudi se čim bolj. Men je ql k ma različne zahtevnosti in če še pač nisi tok gibčna oz vzdržljiva si pač izbereš lažjo različico vaje :wink: Men je ta pilates res všeč :love:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 30. Avg. 2006 13:17

Lorelai20 napisal/-a:Drgač pa tud če začneš s težjim po moje ni panike. Sej una ženska tam skos poudarja da če ne moreš tko ni treba, sam pač potrudi se čim bolj. Men je ql k ma različne zahtevnosti in če še pač nisi tok gibčna oz vzdržljiva si pač izbereš lažjo različico vaje :wink: Men je ta pilates res všeč :love:

meu tut. všeč mi je kr dost dobr razloži kok kej delat, pol pa lahk sam doma treniraš, ni treba direkt letet na skupinsko vadbo. lahk se utrdiš prej, ne pa da za nekaj plačaš, pol pa tam pred tono zagretih žensk trpiš, ker te že po prvem poskusu poskušajo zapustit trebušne mišice :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 13:24

Razn tega da morš met za vadbo doma mal več samodiscipline :wink: Sam trenutno še v vajah uživam tko da mi ni odveč.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov