Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 19. Avg. 2006 0:15

sinička, čestike :gut:
tudi sama bi se morala znebiit kakšnih 15, 16 kg.. ampak sem v začaranem krogu. do -3kg še gre, potem pa se ustavi. in pol grem malo goe, pa malo dol. pa nimam neke diete, pač probam nekak kombinirat živila, ampak me včasih popade taka lakota, da bi lahko pojedla vse, kar najdem, spet drugič pa sploh lačna nisem :roll: in pol mi teža niha.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 19. Avg. 2006 8:34

probaj ne mešat beljakovin, škroba in ogljikovih hidratov... lačna ne boš, kile bojo pa kar izginjale, ker bo želodec lažje in hitreje prebavljal ;)
sam tale pogovor spada že v temo Hujšanje... :oops:
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 10. 2005
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursyna » 19. Avg. 2006 19:03

tjaska napisal/-a:
Jaz sem si zloudala winsor pilates in tudi pilates for dummies. In windsorja videt ne morem. Zbrisala sem ga ker je beden do konca.
Tako da - zloudajte si pilates for dummies, ker je SUPER!

jz mam tud oboje, delam pa sam na 20 minute workout winsor. manj časa traja :D
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 20. Avg. 2006 8:54

meni so pa te vaje zlo teke,po njih me vse boli .
mam pa samo 20 minutnoi program.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 20. Avg. 2006 9:27

20 min program je osnova pilatesa. Če delaš pol ostale vaje za pospešeno hujšanje, za rit, trebuh.. se skor use vaje iz 20min ponovijo. 100 je vedno prva vaja... Js utrujena od Pilatesa ratam samo umes tm nekje pr cris-cros... Tm me že trebuh boli :D Pol so pa hvala bogu bl na izi vaje. Prou čudn mi je kuko ko končam sploh nism utrujena pa prešvicana neki. Pa delam prou vaje!
Če nisi del rešitve, si del problema.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 21. Avg. 2006 20:07

Ewchk napisal/-a:Prou čudn mi je kuko ko končam sploh nism utrujena pa prešvicana neki. Pa delam prou vaje!

Hm...tud jaz nisem sedaj več utrujena po treh tednih...na začetku sem bila veliko bol. Ampak jst se vedno mal potim...sicer ko končam nism zmatrana, ampak se prav odlično sproščeno in raztegnjeno počutim :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 21. Avg. 2006 20:13

2good4u napisal/-a:
Ewchk napisal/-a:Prou čudn mi je kuko ko končam sploh nism utrujena pa prešvicana neki. Pa delam prou vaje!

Hm...tud jaz nisem sedaj več utrujena po treh tednih...na začetku sem bila veliko bol. Ampak jst se vedno mal potim...sicer ko končam nism zmatrana, ampak se prav odlično sproščeno in raztegnjeno počutim :D

pri meni tudi tko... med vadbo me pa bolijo mišiče k hudič :D
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Okrogla:) » 23. Avg. 2006 0:28

pa to dejansko kej pomaga pri oblikovanju telesa pa pri zgubljanju maščobe? :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 23. Avg. 2006 0:51

Pomaga pr oblikovanju postave, za prov zgublat mascobo je pa bols da gres tect al pa kej tazga.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 23. Avg. 2006 8:27

Js sem samo od ene parkrat pilatesa postala bl gibčna.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 23. Avg. 2006 9:22

Pilates je kul...še posebi za utrjevanje trebušnih mišic...ki morjo bit skor cel cajt vadbe napete. Sj noge pa roke tud delajo,sam se mi zdi,da se je najbl poznalo na trebuhu...pa še bl bi se,če ne bi nehala z vadbo :D .
Se mi zdi, da je za začetek dobr met trenerja al nekoga,ki pokaže,kako se pravilno dela vaje...predvsem kar se dihanja in drže hrbtenice tiče.
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 23. Avg. 2006 10:12

Vancha, se pravi da po tvojih izkušnjah najbolj dela trebuh? Kolk časa si pa delala? a si obupala...ni več volje do pilatesa, ker pravič da si nehala :?
Pa zakej je ubistvu dober pilates? za utrjevanje mišič , gibčnost pa preoblikovanje postave...a s tem tudi pomaga kaj pri zgubljanju maščobe?? pomaga tudi proti celulitu? :wink:
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 23. Avg. 2006 10:52

Mimogrede,js sm Yancha :D . Z ipsilonom :D .

Ja,vaje temeljijo na tem,da se utrjuje srednji del telesa...to je trebuh...U bistvu je namen tega,da trebušne mišice držijo telo pokonci in da s tem razbremenimo hrbtenico. Pri vadbi je trebuh skor ves čas potegnjen notr in napet...dihanje mora bit pravilno,pa hrbtenica skoz u pravilnem ''S'' položaju...pol pa treba še vaje delat :D . Na začetku je ful treba mislt zraven,sam pol pa kr zlaufa samo od sebe. Ni tko težko...
Na pilates sm hodila ene 3 mesce (po 2x na tedn), s tem,da nism doma nč vadla...pa se mi je useeno poznalo...moj buši je postajal čedalje bl napet in manjši :lach: .
Nehala sm pa zato,k naj bi šla potem na višjo stopnjo,pa mi je blo škoda dajat 20 čukov...Pa tud nekak mi je bl ušeč u fitnesu ratalo.
Ja,pilates je za utrjevanje mišic...in ni važno,al se med vadbo spotimo ali ne...bl pomembno je,da delajo mišice.
Js mislm,da se pri kondicijski vadbi pokuri več maščob...tek,kolesarjenje...al pa recimo vaje na Orbitreku al pa aerobika...
Pilates je za tiste,k bi rade mele lep trebušček...pa lepo držo. No,mi smo učas tud pomeditiral na hitr...to tud spada zravn...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Avg. 2006 17:58

Okrogla:) napisal/-a:pa to dejansko kej pomaga pri oblikovanju telesa pa pri zgubljanju maščobe? :D

Pilates po mojem pokuri zelo malo maščob, je pa pomembno da si s pomočjo pilatesa utrjuješ mišice in da se obseg pasu manjša (vsaj pri meni). Da bi pa dodatno kurila maščobe, je pa najbolje da poleg pilatesa uporabiš še kakšno kolesarjenje, rolanje, tek (pač kar ti najbol paše) in pa seveda da mogoče paziš kaj ješ...
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 23. Avg. 2006 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 23. Avg. 2006 18:00

2good4u napisal/-a:
Okrogla:) napisal/-a:pa to dejansko kej pomaga pri oblikovanju telesa pa pri zgubljanju maščobe? :D

Pilates po mojem pokuri zelo malo maščob, je pa pomembno da si s pomočjo pilatesa utrjuješ mišice in da se obseg pasu manjša (vsaj pri meni). Da bi pa dodatno urila maščobe, je pa najbolje da poleg pilatesa uporabiš še kakšno kolesarjenje, rolanje, tek (pač kar ti najbol paše) in pa seveda da mogoče paziš kaj ješ...

no, za dodatno urjenje maščobe je dovolj že kakšna žlica aldi dve majoneze na dan pa ležanje na kauču, se pa res ni treba urnk matrat :razz:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov