Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 14. Dec. 2004 16:43

a bi lahko men plis 1. pa 2. del poslala? :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 14. Dec. 2004 17:11

Tudi jaz bi te prosila za omenjene vaje, sem ti že tudi poslala ZS.

Hvala!
Anastazija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Anastazija » 15. Dec. 2004 14:37

Čav Tinča mi pošlješ na moj mail annyalukezi@hotmail.com
hvala
amy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a amy » 02. Jan. 2005 18:53

a bi lahk tud jaz dobla te vaje plis (h.s.ariela@email.si)

tenx
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 06. Jan. 2005 23:54

Pilates je ful dobra zadeva, js sm hodla neki časa k so ga izvajal v Celju v enem centru, tko da bi tud js prosila če mi pošlješ na mail. :)
Uporabniški avatar
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 24. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Davorin » 13. Jan. 2005 17:36

tincha napisal/-a:Če bi rada katera imela nadaljevanje vaj pilates ji lahko pošlem sam email mi napište. Vem da sm vam že poleti obljubla nadaljevanje no zdej je pa končno tu.Se opravičujem za zamudo :oops: :oops: :oops:

lahk pa dobite tud prvi del ča ga še nimate :razz: :razz: :flower:

No, tale citat prestavljam iz teme "pilates vaje 2.del", ki bo zbrisana zelo kmalu ... in se še enkrat ponavljam: Prosim, da tinchi posljete ZS (zasebno spororocilo), ce hocete vaje za pilates dobit po mejlu!!!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Jan. 2005 11:29

nej se grejo srt tele babe k učijo pilates ... cena je PREvisoka ... tko da aerobika v krajevni skupnosti gameljne še naprej ostaja boljša opcija
Binca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Binca » 26. Jan. 2005 12:52

Kje si lahko downloadaš vaje za pilates???? Prosim, dejte povedat!!!
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 28. Jun. 2005 6:23

dober pilates imajo tudi na Moj Fitu
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 21. Sep. 2005 21:03

Jaz sem si nabavila dvd v Hopli-Osnove pilates body tehnike, da stestiramo :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 19. Maj. 2006 20:38

bejbika napisal/-a:nej se grejo srt tele babe k učijo pilates ... cena je PREvisoka ... tko da aerobika v krajevni skupnosti gameljne še naprej ostaja boljša opcija

sej zdej obstaja ena kniga k je za začetnike pa d lohk doma delaš; ne vem točnga naslova, vem da je založba učila. si jo bom šla kupt, sam dele more napetost v šoli mal popustit, pol bi se pa lohk mal prpravlala na poletje...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 08. Avg. 2006 10:14

Mah kaj kupvt to sam na netu zloadaš. Js sm si z emulom že 3 leta nazaj, zdj sm pa še enkrat da mam na kompu in ne na videu. Js sm učeri delala tist Accelerated body sculpting k traja 55min... Presenetljivo nimam nč musklibra. Dons bom pa kej druzga delala. Zdj sm se odločla da bom res spet delala pilates in sm se zmerla, stehtala... Čez kšn mesec bom poročala o rezultatih za vse k vas zanima.
Pilates zakon :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 09. Avg. 2006 13:05

Jaz sem videla reklamo po tv-ju za Winsor Pilates...tista malo starejša blond ženska. No in sm si lepo iz emule potegnala dol njen celi program...

To so namreč filmčki s pomočjo katerih se naučiš osnovnih vaj do zahtevnejših. Zraven pa si še lahko poiščeš njen 10 dnevni jedilnik. Skratka filmčki si sledijo; prvi so osnovne vaje (Basics.Step.By.Step), ko te osvojiš nadaljuješ z 20 Minute Workout, Fat Burning Workout (ta se izvaja hitreje in je kar težko), potem pa še Upper Body Sculpting (za zgornji del telesa) in na koncu Buns and Thigh Sculpting (za spodnji del telesa).

Vaje izgledajo precej nezahtevne, ampak ko jih začneš delat ugotoviš, da niso tak na easy. In rezultati so kr dobro vidni. Cm pa resnično kr izginjajo, je pa res, da moraš imeti disciplino delati počasi in pravilno, po možnosti pa tudi še poleg teh vaj upoštevati njen jedilnik in mogoče kdaj pa kdaj na kolo ali rolarje. Predvsem pa tistih bogih 20 min na dan, je pa skoraj nič. Toliko časa si pa lahko vsaka uzame za sebe.

Tako da je prav škoda zapravljati denar, da greš v kak klub, kjer te kao učijo pilates-a, ker to lahko narediš sam doma...
Jaz osebno sem zelo navdušena, ker se po kratkem času že kr pozna. Tudi mojemu fantu sem pokazala vaje in jih sedaj skupaj delava :D Sploh trebušne mišice so bolj močne in trebušček veliko lepše oblikovan.
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 09. Avg. 2006 14:48

Bageera napisal/-a:Moj fant je dal tut ta winsor pilates dol iz neta in sva neki delala, ampak men je kar precej težko... :? Eno nogo pravokotno, drugo 45*-men je to skor nemogoče :oops: pa tist, ko se neki na hrbtu gugaš, mene tok hrbtenica boli, k je v bistvu celo telo na hrbtenici..... Ne vem no, ful moraš bit zmigan, da ti gre dobr... :D

za take kot si ti pa kažejo lažje verzije vaj. kot z vsako vadbo je priporočljivo začeti na začetku :wink:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 09. Avg. 2006 18:33

Sej zato pa posebej obstaja začetni program, po katerem trenutno petelinček dela :P :D ker še ni tak zlo fit kot jaz :D potem ko pa to osvojiš in se malo natreniraš pa greš naprej. Sej res da je na začetku ful težko. Meni je tudi blo...sploh ker sm bol nešportni tip :D Ampak če vztrajaš potem pa kr gre!

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov