Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 12. Nov. 2006 19:42

So mal velki fajli za posiljat :wink:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 21. Nov. 2006 14:27

jst se zdej odločam med pilatesom pa aerobiko..pa se nekak bol nagibam k pilatesu, ker dost dela na hrbtnih mišicah..tle sm pa jst švoh in rabm neki tazga..sam bi rada še zravn izgubila odvečne kg in če pravte,da se da to tud s pilatesom..potem bo to nabolš zame...sm pa našla eno fajn ponudbo 3000 sit na mesc:)super..poročam rezultate!
Free your mind...
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Nov. 2006 15:52

tjaskaaa napisal/-a:jst se zdej odločam med pilatesom pa aerobiko..pa se nekak bol nagibam k pilatesu, ker dost dela na hrbtnih mišicah..tle sm pa jst švoh in rabm neki tazga..sam bi rada še zravn izgubila odvečne kg in če pravte,da se da to tud s pilatesom..potem bo to nabolš zame...sm pa našla eno fajn ponudbo 3000 sit na mesc:)super..poročam rezultate!

:eek: sam 3000 na mesec? no ja poročaj ne... ;)
drgač pa jst, ko sm se lotila delat pilates po cd-jih sem pol dosti lažje delala trebušnjake ("zapiranje knjige" al kako se reče, ko si ubistvu na zadnjici naslonjen al tako neko), ker prej jih niti upala nisem :/ in mislm da mi je ravno pilates pomagal, ker druzga nisem počela kot to :D
sicr pa ga katera še izvaja? kako ste kaj zadovljne ;)
aquarius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a aquarius » 22. Nov. 2006 13:44

Ojla,

a mi kdo odstopi al pa proda za eno simbolično ceno tale osnovni paket Winsor Pilatesa? :oops:
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 03. Dec. 2006 15:43

Evo jst sem se tud letos spet spravla na pilates :) Zdle hodim že tri mesece in najbolj se mi pozna na drži, ki je velik bolj vzravnana kokr prej, in pa na obsegu okrog bokov in pasu. Nisem pa nč shujšala zarad pilatesa, je pa res da se počas vidijo mišice. Ful bolj mam že natrenirane trebušne mišice, kar me zelo veseli, ker trebušnjakov se mi ne da delat :lol: Je pa rekla una k nas uči, da tistle winsor pilates je brezveze, da sta si 2 cdja skor čist podobna. Ne vem, jst sem gledala tist winsor pilates pa me nekak ni potegnil. Mislim, da je najbolš it nekam na vadbo, da se res naučiš pravilno dihat, kar je pr pilatesu najbolj pomembno. Zame je pilates idealna vadba, tko de bom kr vztrajala :D
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 04. Dec. 2006 19:43

majchy84 napisal/-a:Je pa rekla una k nas uči, da tistle winsor pilates je brezveze, da sta si 2 cdja skor čist podobna. Ne vem, jst sem gledala tist winsor pilates pa me nekak ni potegnil. Mislim, da je najbolš it nekam na vadbo, da se res naučiš pravilno dihat, kar je pr pilatesu najbolj pomembno.

sej verjetno imaš čisto prav, ampak nekako meni je dosti lažje doma telovadit :) verjamem da je najbrž tudi boljši učinek it na vadbo... ampak... :nixweiss: meni je zdej čist ok, ker sem se tako navadla in vsaj nekaj delam za svoje telo :D važno mi je samo, da se razmigam in naredim nekaj zase ;)
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 04. Dec. 2006 19:52

Pomoje bi bila še najbolš kombinacija vodena vadba in pa tist dan, ko nimaš vadbe, da vadiš doma, je pa sigurn lažje se spomnt kako točn grejo vaje, če zraven gledaš :) No ja, važn da naredimo neki zase an :wink:
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 18. Dec. 2006 17:15

Sem mislila, da tale pilates že vsaka bejba pozna, in js tko grem zanč u knjižnico, da si kako knjigo o tem sposodim in vprašam knjižničarko, staro ene 23, če majo kaj...pa ona reče, da bo pogledala u računalnik, "kako ste že rekla, avtor Pilates?" :D jst ne, ne to je telovadba ;)
moje izkušnje s tem:
sem si rekla,bom pa tud jaz poskusla telovadit, čeprav sem bolj nešporten tip človeka. Zgledalo je res na easy, tiste bejbe na tv so se premikale ko baletke :D in ugotovila sem, da se morm presnet potrudit, da mi rata, in po 20 minutah sem bla čist zmatrana....in zadovoljna. Zdej morm tole sam še bolj redno izvajat, pol sm pa zmagala. Jst tole priporočam usem, tiste, ki pravte, da ni nč vredno, ste sam mal lene :razz: še vseen boljš neki k pa nč;)
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 18. Dec. 2006 19:26

*meti* se čist strinjam s tabo :) vsekakor je boljše nekaj kot nič... je pa res, da zgleda vse tako na izi potem pa ti probaš pa kriza...ampak, ko se telo navadi ni panike, verjemi...delam že cel mesec 20 minute workout in sem res bolj gibčna in mi uspe vaje delat brez problema, in tud se mi zdi d je ratala boljša postavca :) sem probala ene hlače danes, ki so ponavad mi čisto oprijete in sam :eek: kako so mi ostajala neki :D wiiiii
tako da poroči kako ti bo šlo...sicr pa tudi tistih 20 minutk k rečejo, da ni nič...jst se pol dosti boljše počutim in vem, da sem neki naredila zase in ne sam jamram kaka sem :D zraven pa naredim še vsak dan po 50 trebušnjakov in je...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 21. Dec. 2006 8:34

Js sm se pa učer po parih mescih spet spravla eno serijo advansed body slimming narest... Ležim na postli in v glavi klik... Sm takoj si naštimala video in začela. Se pa prov opaz da sm mal zakrnela v teh parih mescih kr mam dons mjčkn musklfibra :D Upam da mi bo ratal dons spet... Da če se bomo prenažeral v teh prazničnih dneh da se bom še useen bolš počutla ker bom vedla da sm nrdila tut neki zase.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 27. Jan. 2007 15:43

No, obujam temo od mrtvih, ker sem se danes tudi sama spravila k tem vajam. :D :flehan: torej prvič, ampak se mi je takoj priljubilo vse skupaj. Upam, da mi ta volja & zagnanost ostaneta naprej, ker se mi res zdi zelo vredu način razgibavanja; pa res je fin občutek na koncu, ko se počutiš ves pretegnjen. :cool:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 27. Jan. 2007 16:21

js sm včas ful to delala, pol sm mal nehala, ampk dons spet začnem! :gut:

(verjetno mam slabo vest, ker sm tok mafinov pojedla :D )
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 27. Jan. 2007 16:22

laram napisal/-a:No, obujam temo od mrtvih, ker sem se danes tudi sama spravila k tem vajam. :D :flehan: torej prvič, ampak se mi je takoj priljubilo vse skupaj. Upam, da mi ta volja & zagnanost ostaneta naprej, ker se mi res zdi zelo vredu način razgibavanja; pa res je fin občutek na koncu, ko se počutiš ves pretegnjen. :cool:

No jaz sem si po novem letu vzela mal počitka (14 dni) potem sem se pa spet lotila in je bilo res fajn se raztegnit, sem sicer mal zakrnela, ampak zdaj je že isto kot je bilo prej...mi ni problema naredit... sicer pa delam ponavadi 20 minute workout - ga znam že na pamet :D, če imam pa več časa uni filmečk, ki traja 55min :)
laram pa držim, da te bo pilates zasvojil in ne boš zgubila volje :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 27. Jan. 2007 20:45

evo. pred dvema urama sem naredila Body Slimming, zdajle pa še za trebuh in meča.

samo enih par vaj sploh ne morem narest :oops: :roll:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 28. Jan. 2007 15:53

MoJcHyKa napisal/-a:
laram napisal/-a:No, obujam temo od mrtvih, ker sem se danes tudi sama spravila k tem vajam. :D :flehan: torej prvič, ampak se mi je takoj priljubilo vse skupaj. Upam, da mi ta volja & zagnanost ostaneta naprej, ker se mi res zdi zelo vredu način razgibavanja; pa res je fin občutek na koncu, ko se počutiš ves pretegnjen. :cool:

No jaz sem si po novem letu vzela mal počitka (14 dni) potem sem se pa spet lotila in je bilo res fajn se raztegnit, sem sicer mal zakrnela, ampak zdaj je že isto kot je bilo prej...mi ni problema naredit... sicer pa delam ponavadi 20 minute workout - ga znam že na pamet :D, če imam pa več časa uni filmečk, ki traja 55min :)
laram pa držim, da te bo pilates zasvojil in ne boš zgubila volje :D

Hvala za lepe želje :cool: , danes sem že naredila vaje (ja, ta 20 minute workout), pa mislim, da bom vztrajala naprej. Hehe. Ker mi je res super! :) :jump:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov