Pilates
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
je že res, da lahko začneš s težjimi, toda potem se težje naučiš previlne tehnike izvajanja vaj, ker jo pač manj razlaga (na začetnem npr ful dolg teži kako je treba delat, na nadaljnih pa sam pove ime vaje in število ponovitev, samo tu pa tam omeni kakšno podrobnost). torej, začnite počasi, se ne splača divjat. rezultati bodo približno enaki, če začnete z začetnim ali nadaljevalnim programom, samo če začnete z začetnim, je večja verjetnost, da se boste naučile pravilno izvajata vaje.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
sončk jaz sm tud včeri začela wiiii upam da bova dost časa vstrajale skupi v pilatesu pa je res da sploh nisi zmatran pa sam mišice bolijo...ne vem če delam neko aerobiko po knjigi me ful bolj segreje, spoti...itd... mogoče je zato, ker sem šele začela pa so lažje...
kateri program pa delaš trenutno??
kateri program pa delaš trenutno??
- Maja the Bee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
oi! A mi mogoce lahko kera pove, ce delam kej narobe pr teh pilates vajah, ker me po vadbi misice ne bolijo...med samim izvajanjem me ful bolijo, sam ksnej pa sploh ne
A delam vaje mogoce narobe, al je to normalno?
A delam vaje mogoce narobe, al je to normalno?
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
če bi dobo prebrala bi vidla, da smo o tem že debatirale in vse ugotovile, da nas mišice bolijo samo med samo vadbo in po njej nismo nič utrujene... po moje je pač fora tega pilatesa, da čutiš mišice MED vadbo in ni fora, da bi bla pol crknjena in prešvicana kot na primer po aerobiki
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Kolker jaz vem, je pilates bolj za krepitev mišic, predvsem trebušnih.
Sam pomoje je to dobro delat kot dopolnilo kakemu aerobnemu športu, ko si recimo že zgubil nekaj kg in ne delaš na "špehec", ne vem no.
Jaz osebno mam raje bolj aerobne športe, kjer se prešvicam, tek, kolo, plavanje ali pa aerobika, da mi da energije.
Sam tako občasno pa pilates ali pa fitnes joga tudi paše, sam te vaje moraš redno dela, da je učinek, tako občasno nima smisla.
Sam pomoje je to dobro delat kot dopolnilo kakemu aerobnemu športu, ko si recimo že zgubil nekaj kg in ne delaš na "špehec", ne vem no.
Jaz osebno mam raje bolj aerobne športe, kjer se prešvicam, tek, kolo, plavanje ali pa aerobika, da mi da energije.
Sam tako občasno pa pilates ali pa fitnes joga tudi paše, sam te vaje moraš redno dela, da je učinek, tako občasno nima smisla.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Jaz pilates treniram po nekem priročniku in lahko rečem, da se mi že pozna na trebušnih in hrbtnih mišicah. Pa sem tudi prej že delala veliko vaj za trebuh. Je pa pilates precej zahteven. Paziti miraš na gibanje, dihanje itd.
-
jaz pa zdej nekako ustrajam "že" od 30.8. + še aerobika za vsakogar (po neki knjigi vaje)...in jih delam vsak dan, pilates pa mogoče enih 3x sem spustila, ker res nisem mogla... o rezultatih am ne vem, zdi se mi da mam mal bolj utrjen trebušek...no sej če bo šlo tak naprej bo čist ql drgač pa trenutno delam 20 minute workout (sej dns morm še nrdt pol pa spat )
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
"pilates je pa res tako nizko intenzivna vadba, da je edino dobra za pred spanjem, ker te tista glasba res uspava
preko videa se sigurno ne boš mogla naučiti pilatesa tako dobo, kot pa če greš k vadbi pilatesa v kak fitnes, tam ti bodo znali pokazati kako se pravilno diha in kako je to potrebno početi. sama preko videa bi delala veliko napak, tam pa te inštruktor pilatesa popravi in ti pokaže kako je treba. Če vas zanima pilates ga ponujajo že skoraj vsi fitnesi, to ni nekaj novega ampak je že pri nas nekaj časa. Kar se pa tiče reklame je pa taka kot vsaka od top shopa, rezultat je pa tudi enak, torej veliko obljub stvar pa ne prinese nič.
Tako kot je že splošno znano, izogibajte se izdelkov iz top shopa."
preko videa se sigurno ne boš mogla naučiti pilatesa tako dobo, kot pa če greš k vadbi pilatesa v kak fitnes, tam ti bodo znali pokazati kako se pravilno diha in kako je to potrebno početi. sama preko videa bi delala veliko napak, tam pa te inštruktor pilatesa popravi in ti pokaže kako je treba. Če vas zanima pilates ga ponujajo že skoraj vsi fitnesi, to ni nekaj novega ampak je že pri nas nekaj časa. Kar se pa tiče reklame je pa taka kot vsaka od top shopa, rezultat je pa tudi enak, torej veliko obljub stvar pa ne prinese nič.
Tako kot je že splošno znano, izogibajte se izdelkov iz top shopa."
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
je že vse res Marco, ampak se čist boljš počutm k to delam pa tud se mi je vsen mal izoblikovala postavca...tud to mi že neki pomeni... sicr pa nimam prevoza (sem z vasi) tako da fitnes je mal problem, mogoče ko bo izpit si bom kaj takega omislila, do takrat bom pač to delala...boljše k nič... verjamam pa da je dost boljše, če ti inštruktor pokaže v živo
pa ne da se hvalim, ampak to je moj prvi izdelek iz Top Shopa prej nisem še nč kupovala, domači pa tud ne...pa še to mi je zrihtala ena iz telega foruma, ker kupla ga zihr neb k je too much z plačt...
pa ne da se hvalim, ampak to je moj prvi izdelek iz Top Shopa prej nisem še nč kupovala, domači pa tud ne...pa še to mi je zrihtala ena iz telega foruma, ker kupla ga zihr neb k je too much z plačt...
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
Še vseeno bolje to kot nič za ornk rezultate se bo pa potrebno kaj bolj konkretno lotiti. Važno da se ti dobr počutiš.
Uf mi imamo doma kar nekaj top shop izdelkov priznam Valda stran vržen denar. Edino ta power juicer ni napačen
Uf mi imamo doma kar nekaj top shop izdelkov priznam Valda stran vržen denar. Edino ta power juicer ni napačen
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov