Osebni trener
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
mene pa zanima koliko je pri nas trenerjev z licenco? Malo ne, tko sem sllišala, prebrala. V Mbju tam bliz štuka je en trener z licenco, ampak hudo drag. Moj fant se neki zanima v tej smeri...zanima me če poznate Mlakifit fitnes, je katera osebno delala z D. Mlakarjem, in kakšne so vaše izkušnje
Always look on the bright side of your life.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Če misliš trenerjev z licenco Fitnes zveze Slovenije jih je zelo malo, ker je bil komaj letos prvi razpisan tečaj, ostali so delali preko Fakultete za šport. V Mb jih jaz osebno poznam 3 s to licenco, mislim pa, da sta še kakšna dva več.
Houd de wereld tegen
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Marcela123 napisal/-a:...zanima me če poznate Mlakifit fitnes, je katera osebno delala z D. Mlakarjem, in kakšne so vaše izkušnje
On je eden najboljših tekmovalec v BBju oz. fitnesu (ne vem katera kategorija točno) v Sloveniji. Milim, da je tudi kot trener kul, ne vem pa sicer kok se ti posveti in pa kolk je kredibilen.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
jap, smo zadevo preizkusli, Damjan je vredu, ni kej rečt, profi
Always look on the bright side of your life.
-
sportygirl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
hei punce:)
a mogoče katera ve, kje bi se dalo (Kranj, Ljubljana) dobiti osebnega trenerja za gimnastiko.? da res in samo s tabo dela na parterju.? je to sploh možno, brez včlanitve v gimnastični klub.?
a mogoče katera ve, kje bi se dalo (Kranj, Ljubljana) dobiti osebnega trenerja za gimnastiko.? da res in samo s tabo dela na parterju.? je to sploh možno, brez včlanitve v gimnastični klub.?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
...Pa dovolj prostora. Midva nimava ravno majhnega stanovanja pa je bilo treba prodat stvari, ko sva se selila.
- mpritr3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2018
Morda ti tole pomaga? Analiza cen preko 1650 ponudb osebnih trenerjev: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/o ... icne-mase/
Zanimivo...
Zanimivo...
-
kakadu - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2015
- Kraj: Ljubljana
Sama sem ga najela za prvih par treningov, da sem spoznala osnove, kasneje pa mi je blo predrago. Pomembno je kakšnega trenerja izbereš, ali je to samo en, ki ima tečaj in se mu zdi fajn biti osebni trener, ali pa je tak, da mu je to res strast in se konstantno izobražuje zaradi sebe.
Imaš pa na spletu mnogo vodičev in člankov, če te to področje zanima boš osnove hitro osvojila, kasneje pa ti bo to postala strast
Imaš pa na spletu mnogo vodičev in člankov, če te to področje zanima boš osnove hitro osvojila, kasneje pa ti bo to postala strast
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Jaz sem vedno govorila, da če bi si lahko privoščila, bi definitivno imela osebnega trenerja, da me redno preganja in trenira, da bi bila potem lepo skos fit ))
- taamch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2022
https://www.facebook.com/tfitosebnitrener
Krasen, simpatičen os.trener že vrsto let. Tudi sam izjemen športnik, gornik, ultratekač, natreniran moški, ki pomaga pri željah in prehrani.
Jaz z njim treniram v LJ že leto dni, upošteva moj urnik in želje in na tem delama.
Priporočam
Krasen, simpatičen os.trener že vrsto let. Tudi sam izjemen športnik, gornik, ultratekač, natreniran moški, ki pomaga pri željah in prehrani.
Jaz z njim treniram v LJ že leto dni, upošteva moj urnik in želje in na tem delama.
Priporočam
- vidko254
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2022
Moja partnerka in jaz sva se odločila za osebno trenerstvo v Ljubljani. Super zadovoljna in za Ljubljano cenovno ugodno. Imava 3x na teden in sva v njegovem osebnem studio sama tisto uro katera je namenjena nama, kar je še dodaten bonus. Ljudem, ki ste iz LJ bi ful priporočal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov