Odbojkarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *venera*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Katy81 svaka ti čast da si odprla najlepšo temo!
Ko pa je govor o odbojkaših sem jaz takoj zraven!!
Sonce, mivka, odbojkarska mreža, voda(bazen, morje,..) , fantje, ...
Kaj, če bi se privrženke odbojkašev dnevno obveščale o aktualnih odbojkarskih tekmah in se potem tudi udeleževale le-teh?
hihi. noro! si zamislite, cosmopolitanke na tekmi pol pa na pijački (po možnosti v istem lokalu kot naši mmm igralci?) in tako dalje...
Pišite, pišite, razpišite se o odbojkaših...
Ko pa je govor o odbojkaših sem jaz takoj zraven!!
Sonce, mivka, odbojkarska mreža, voda(bazen, morje,..) , fantje, ...
Kaj, če bi se privrženke odbojkašev dnevno obveščale o aktualnih odbojkarskih tekmah in se potem tudi udeleževale le-teh?
hihi. noro! si zamislite, cosmopolitanke na tekmi pol pa na pijački (po možnosti v istem lokalu kot naši mmm igralci?) in tako dalje...
Pišite, pišite, razpišite se o odbojkaših...
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Čuturić, Miklavc, Gadnik, Čebron, Paliska....... njami, njami, njami!!!!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Svaka čast Blejcem za zmago učeri, bravo!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Danes v službi med malco čist slučajno listam revijo Nika in me skor kap zadane ob pogledu na enga brazilca, ki pri Bledu igra odbojko ... Imena si sicer nism zapomnla, ampak to da hudo zgleda pa definitvno.
24 let, 200 cm, punce niti slučajno ne omenjajo ... ja ta bi biu lih zame ... pa še temen je, Jan Plestenjak look a like
24 let, 200 cm, punce niti slučajno ne omenjajo ... ja ta bi biu lih zame ... pa še temen je, Jan Plestenjak look a like
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja ja neki tazga bo tale brazilc ja ... huh men je čist hud
Mislm, da morem začet mal po Bledu pohajat, ker baje je čist zaljubljen v Bled in skos tm okol neki šetka
Mislm, da morem začet mal po Bledu pohajat, ker baje je čist zaljubljen v Bled in skos tm okol neki šetka
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
ja ja odbojkarji so sexy... ko sem bla na tekmi bled vs. šoštanj-topolšica so se mi sline cedile...
LOVE hurts
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
V soboto je v Logatcu tradicionalni Majski koncert, kjer bo zraven potekal tud turnir v odbojki na mivki. Če kero/ kerga slučajno zanima, se lahko prjav.
Več informacij
Več informacij
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov