Odbojkarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
a ne gre ta Brazilc zdej v Italijo igrat?
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Baretto odhaja ja,baje pa še nekdo?Kateri še?
Aja,pa tak mimogrede...ljubitelji/ce odbojke...ste gledali zaj v soboto odbojko(s portugalsko)?V soboto in nedeljo sem šla gledat v živo,ampak v nedeljo so dosti dosti boljše špilali.
Pa še nekaj me zanima-kaj pa je s škorcom,da ni igral zaj?
Aja,pa tak mimogrede...ljubitelji/ce odbojke...ste gledali zaj v soboto odbojko(s portugalsko)?V soboto in nedeljo sem šla gledat v živo,ampak v nedeljo so dosti dosti boljše špilali.
Pa še nekaj me zanima-kaj pa je s škorcom,da ni igral zaj?
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Men ije od slovenskih odbojkarjev najlepši Mitja Pleško ki je tudi kapetan
- manca novak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
oj, škoda za brazilca;-)
kako pa je s pleškotom? on ima punco?
manca
kako pa je s pleškotom? on ima punco?
manca
-
volley girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
ma|ick4 napisal/-a:Pa še nekaj me zanima-kaj pa je s škorcom,da ni igral zaj?
S Škorcem je vse v redu, samo leta ga že malo dajejo, pa je šel na dopust takrat, da se je malo odklopil od odbojke. Ampak je zdaj že spet popolnoma "priklopljen" in pridno trenira za evropsko prvenstvo.
-
Aja pa še glede Barreta - ja punce, žal odhaja oziroma je že nekaj časa nazaj odšel. Tako on kot Flajs bosta prihodnje leto igrala v Franciji.
Pleško pa ostaja v Sloveniji, ob odgovoru na vprašanje ali ima punco pa bo verjetno prenekatera razočarana - ima, in to že precej časa...
Pleško pa ostaja v Sloveniji, ob odgovoru na vprašanje ali ima punco pa bo verjetno prenekatera razočarana - ima, in to že precej časa...
-
Nisem hotela nove teme odpirat, ker verjetno o tem kar tukaj kaj napišemo - evropsko prvenstvo v odbojki.
Danes se je začelo v Rusiji, Slovenija igra drugič na takem tekmovanju in me zanima, a kaj spremljate vse skupaj oziroma a nameravate kaj spremljati tekme.
Jaz držim pesti za naše, čeprav so prvo tekmo danes proti Španiji izgubili. Jutri imajo Slovake en dan kasneje pa Francoze in upam, da jutri zmagajo!!!! Mi je sicer zelo zelo žal, da je selektor doma pustil Dragana Radoviča, ker je po moje on eden najboljših naših igralcev, pa še ogromno izkušenj ima. Škoda res! Sem kar malo jezna , se mi zdi, da ga bomo pogrešali!!!!
Drugače pa - DAJMO NAŠI!!!!
Aja pa še to - v naslednjih dneh si bo marsikatera lahko oči napasla na simpatičnih fantih. A boste gledale?
Danes se je začelo v Rusiji, Slovenija igra drugič na takem tekmovanju in me zanima, a kaj spremljate vse skupaj oziroma a nameravate kaj spremljati tekme.
Jaz držim pesti za naše, čeprav so prvo tekmo danes proti Španiji izgubili. Jutri imajo Slovake en dan kasneje pa Francoze in upam, da jutri zmagajo!!!! Mi je sicer zelo zelo žal, da je selektor doma pustil Dragana Radoviča, ker je po moje on eden najboljših naših igralcev, pa še ogromno izkušenj ima. Škoda res! Sem kar malo jezna , se mi zdi, da ga bomo pogrešali!!!!
Drugače pa - DAJMO NAŠI!!!!
Aja pa še to - v naslednjih dneh si bo marsikatera lahko oči napasla na simpatičnih fantih. A boste gledale?
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz spremljam EP zaj,ampak na žalost našim ne gre oz. jim ni šlo.Saj razumem,ker niti nimajo tolko izkušenj(bojo si jih z leti pridobli).
Nekaj pa me resnično zanima...bi znal kdo kaj o Komelu povedat? Zdi se mi vredi,špila tudi zelo dobro(razen na čase ne).
Nekaj pa me resnično zanima...bi znal kdo kaj o Komelu povedat? Zdi se mi vredi,špila tudi zelo dobro(razen na čase ne).
-
ma|ick4 napisal/-a:Nekaj pa me resnično zanima...bi znal kdo kaj o Komelu povedat? Zdi se mi vredi,špila tudi zelo dobro(razen na čase ne).
Alan Komel, 188 cm visoki sprejemalec slovenske reprezentance, 25 let, v sezoni, ki prihaja član Salonita iz Kanala, poročen
Še kaj?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov