Odbojka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
matty13 napisal/-a:candy. napisal/-a:Odbojka ^^. Zmer sm občudovala druge kko obvladajo to. Zdi se mi fajn šport sam js sm za odbojko en antitalent =D Pa se pol raj umaknem ko pa da si sramoto nrdim
Vaja dela mojstra Važno, da se imaš fino in pač igraš s takimi, ki imajo to za zabavo.
Jest sem letos prjatlce celo poletje učila in morm rečt, da sem bla avgusta že prov ponosna na svoje delo, ker so se res lepo naučile in dobile občutek.
Mah, saj bi igrala z užitkom, če bi igrala s takšnimi, ki to igrajo za zabavo. Ampak večina hoče igrat na zmago ipd. Pa jaz raje sedim, čeprav me vsi prepričujejo naj pridem v igro.. Ker vidim, ko kdo ne odbije žoge al karkoli, pa se vsi na njega spravijo. No thanks.
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
candy. napisal/-a:matty13 napisal/-a:candy. napisal/-a:Odbojka ^^. Zmer sm občudovala druge kko obvladajo to. Zdi se mi fajn šport sam js sm za odbojko en antitalent =D Pa se pol raj umaknem ko pa da si sramoto nrdim
Vaja dela mojstra Važno, da se imaš fino in pač igraš s takimi, ki imajo to za zabavo.
Jest sem letos prjatlce celo poletje učila in morm rečt, da sem bla avgusta že prov ponosna na svoje delo, ker so se res lepo naučile in dobile občutek.
Mah, saj bi igrala z užitkom, če bi igrala s takšnimi, ki to igrajo za zabavo. Ampak večina hoče igrat na zmago ipd. Pa jaz raje sedim, čeprav me vsi prepričujejo naj pridem v igro.. Ker vidim, ko kdo ne odbije žoge al karkoli, pa se vsi na njega spravijo. No thanks.
To pa resnično zna biti pritisk ja...pri nas na vso srečo ni tako, ker smo vsi full tolerantni drug do drugega, sploh pa do novih soigralcev. Pa si najdi kolegice ali kolege, pa skupaj začnite, ali pa se s kom le podaji na travniku (poleti), da dobiš malo vaje in filinga, potem pa to samo še na igrišče preneseš. Al pa se ne ozirej na une k mislijo, da so pametni, k verjamem, da so ravno uni najbl nesigurni in pol se spravljajo na druge, da oni kao boljši izpadejo
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Mmmm, odbojka je fajn! Sm bla v šolski ekipi v OŠ, SŠ pa ekipi dijaškega doma. Dost smo špilal tut popoldne s prjatli. Na faksu sva se s kolegico prjavle, pa nama ni bla všeč skupina. Ene, k so hodile že dl časa, so se šle "elito" pa so skos same špilale, ostali pa al niso znali, al so znali, pa se jim ni dal, al pa so bli totalni kekci.
Pač js ko špilam, špilam zares in s srcem in ful padem not... Trudim se, da se ne derem na ljudi, ki jim ne gre in sem prijazna do njih+jim pokažem, kako bi šlo bolje, ne prenesem pa folka, ki pride drek mešat in se jim ne da niti stegnt za žogo. Ah ja, in včasih pač spustim kako zajedljivo. Pol sm pa nehala, ker nism našla pametnega razloga, da se vozim zvečer v Lj in prihajam ob polnoči domov, poleg tega pa mi ni blo kul.
Mogoče bom našla kako fajn ekipo, drugač mi pa vseen ostanejo poletni vikendi odbojke na mivki s prjatli... Love it and love them !
Pač js ko špilam, špilam zares in s srcem in ful padem not... Trudim se, da se ne derem na ljudi, ki jim ne gre in sem prijazna do njih+jim pokažem, kako bi šlo bolje, ne prenesem pa folka, ki pride drek mešat in se jim ne da niti stegnt za žogo. Ah ja, in včasih pač spustim kako zajedljivo. Pol sm pa nehala, ker nism našla pametnega razloga, da se vozim zvečer v Lj in prihajam ob polnoči domov, poleg tega pa mi ni blo kul.
Mogoče bom našla kako fajn ekipo, drugač mi pa vseen ostanejo poletni vikendi odbojke na mivki s prjatli... Love it and love them !
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz mam ful rada odbojko- še posebej na na mivki. Je pa "problem", ker je ne znam preveč dobro... Ok, znam nekak servirat, poznam pravila, znam podajat in odbit čez mrežo...
Kadar mam možnost igrat normalno padem v ekipo, in ne oviram igre tako da bi npr zj**** vsako žogo ki leti proti meni... Ampak še vedno se včasih neupam igrat (če ne poznam ljudi) ker se bojim da bom kot en kripelj tam, in da bodo vsi igral bolš od mene
A obstaja kje kak "tečaj", ali pa ekipa kjer ti zna kdo kaj svetovat, kako izboljšat način igranja itd...
(se mi zdi da sem vseen mal prestara da bi zdej začela trenitrat v kakem klubu)
Kadar mam možnost igrat normalno padem v ekipo, in ne oviram igre tako da bi npr zj**** vsako žogo ki leti proti meni... Ampak še vedno se včasih neupam igrat (če ne poznam ljudi) ker se bojim da bom kot en kripelj tam, in da bodo vsi igral bolš od mene
A obstaja kje kak "tečaj", ali pa ekipa kjer ti zna kdo kaj svetovat, kako izboljšat način igranja itd...
(se mi zdi da sem vseen mal prestara da bi zdej začela trenitrat v kakem klubu)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Heartless napisal/-a:ammm....nekaj me zanima. obožujem odbojko in ker imam nekaj prostega časa, me zanima kako bi lahko kje trenirala to?
imam že 21 let in je za kak klub preveč, kajne? to sprašujem za lj...kak nasvet je več kot dobrodošel
si že našla kako rešitev?
Jaz tut iščem kaj podobnega zase...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov