Odbojka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Pauline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
fun napisal/-a:Heartless napisal/-a:ammm....nekaj me zanima. obožujem odbojko in ker imam nekaj prostega časa, me zanima kako bi lahko kje trenirala to?
imam že 21 let in je za kak klub preveč, kajne? to sprašujem za lj...kak nasvet je več kot dobrodošel
si že našla kako rešitev?
Jaz tut iščem kaj podobnega zase...
http://www.sportnavadba.si/vadba/odbojk ... kinje_2008
poglejte kj po netu: Vital, Grosuplje, Tabor,Šentvid kaj kj majo...
aja pa če rab kera ščitnike jst jih mam ene par(uhranjenih), k ne treniram več
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Hej, čas je za odbojko na mivki!
Mal gledam za igrišča, da lahko na več koncev pokličem, ko se nam bo zaluštal špilat, pa me zanima, kje kej igrate?
Sprašujem pa za Lj z okolico in Gorenjsko. Sej neki igrišč že poznam sam fajn bi blo mal primerjat cene, dosegljivost pa menjat lokacije glede na to, da smo z različnih koncev. Kak kontakt ne bi bil odveč, pa informacije (kako je z rezervacijo, a je reflektor, cena, ...).
Dankešun!
Mal gledam za igrišča, da lahko na več koncev pokličem, ko se nam bo zaluštal špilat, pa me zanima, kje kej igrate?
Sprašujem pa za Lj z okolico in Gorenjsko. Sej neki igrišč že poznam sam fajn bi blo mal primerjat cene, dosegljivost pa menjat lokacije glede na to, da smo z različnih koncev. Kak kontakt ne bi bil odveč, pa informacije (kako je z rezervacijo, a je reflektor, cena, ...).
Dankešun!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- levcek23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2009
- Kraj: LJUBLJANA
živjo!
mi pa iščemo za letošnjo jesen še kako igralko. Pa da ni glih leva igralka, da mal obvlada. Termin: četrtek zvečer- lokacija: Lj-koseze, točno še ne vemo,
lahko pa sedaj na mivki ker folk več ne hodi: četrtek ob 17.30-19.30. Pa brezplačno je. Lokacija Lj-Vič.
informacije na zasebno ali na mail
mi pa iščemo za letošnjo jesen še kako igralko. Pa da ni glih leva igralka, da mal obvlada. Termin: četrtek zvečer- lokacija: Lj-koseze, točno še ne vemo,
lahko pa sedaj na mivki ker folk več ne hodi: četrtek ob 17.30-19.30. Pa brezplačno je. Lokacija Lj-Vič.
informacije na zasebno ali na mail
- nownow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2013
Zdravo,
obujam temo. In sicer ponovno si želim igrati odbojko. Včasih sem jo igrala čisto rekreacijsko, v osnovni šoli sem sicer trenirala in tekmovala, vendar je od tega že dooooolgo. Torej zanima me, če kdo mogoče ve, če kje v Ljubljani ali okolici obstaja kaka rekreacija odbojke, na takšni ravni, da bi bili pripravljeni sprejeti amaterko oz.povratnico:)?
LP
obujam temo. In sicer ponovno si želim igrati odbojko. Včasih sem jo igrala čisto rekreacijsko, v osnovni šoli sem sicer trenirala in tekmovala, vendar je od tega že dooooolgo. Torej zanima me, če kdo mogoče ve, če kje v Ljubljani ali okolici obstaja kaka rekreacija odbojke, na takšni ravni, da bi bili pripravljeni sprejeti amaterko oz.povratnico:)?
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov