odbojka na mivki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*gigita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
Heej everybody
Začenja se poletje in s tem tudi sezona odbojke na mivki. Temo sem odprla z namenom, da se najdemo taki, ki jim je ta šport všeč, ampak ker se ponavadi ne najde dovolj ljudi, ki bi jih odbojka zanimala, ne moremo igrat. Tako da, če si kdo želi igrat, lahko sestavimo skupino in skupaj odbojkarimo.
Je kdo za?
Začenja se poletje in s tem tudi sezona odbojke na mivki. Temo sem odprla z namenom, da se najdemo taki, ki jim je ta šport všeč, ampak ker se ponavadi ne najde dovolj ljudi, ki bi jih odbojka zanimala, ne moremo igrat. Tako da, če si kdo želi igrat, lahko sestavimo skupino in skupaj odbojkarimo.
Je kdo za?
It's all about dancing...
- zvitorepec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2012
Mene bi zadeva zagotovo zanimala, vendar je vprašanje kje (živim v Ljubljani) in kdaj bi se dobivali (med tednom ali za vikende).
No na kratko o meni: Star sem 39 let - lahko pošljem tudi sliko. Moj nivo igre je začetniški/srednji.
No na kratko o meni: Star sem 39 let - lahko pošljem tudi sliko. Moj nivo igre je začetniški/srednji.
- *karamelka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
Heei,
sva dve mladi naudušeni odbojkašici ). Najin nivo igre je srednje dober in bi ga radi izboljšali. Ker pa pravijo, da vaja dela mojstra tudi midve iščeva navdušene odbojkaše, za kakšno igro odbojke.
Prihajava iz okolice Kranja in bi bili zelo veseli, če bi kdo igral odbojko z nama. )
Če bi radi igrali samo povejte =))
Lep odbojkaški pozdrav
sva dve mladi naudušeni odbojkašici ). Najin nivo igre je srednje dober in bi ga radi izboljšali. Ker pa pravijo, da vaja dela mojstra tudi midve iščeva navdušene odbojkaše, za kakšno igro odbojke.
Prihajava iz okolice Kranja in bi bili zelo veseli, če bi kdo igral odbojko z nama. )
Lep odbojkaški pozdrav
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Če je samo vprašanje prostora -> igrišča raznih osnovnih šol.
- siridersi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2012
*karamelka* napisal/-a:Heei,
Lep odbojkaški pozdrav
kje pa igrate?
Rajdaj tudi ti, na http://www.rider.si
- mladi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2014
Oj vsem!
A je tukej še kaj navdušencev za odbojko na mivki?
Kolegi pa kolegice preveč komplicerajo ponavadi, češ da nimajo tiste urce pa pol cajta, ma se mi neda več ukvarjat s tem da kličem pol folk okol pa ga skor na kolenih prosm da pride igrat, ponavadi še blage veze potem nimajo v odbojki. Bi igral kdo, kera 2 na 2, se mi zdi da je tist najbolš k je skos akcija, pa prešvicaš se k kojn Sm iz okolice lj(Brezovce), tko da tisti k ste za hitr na zs.
A je tukej še kaj navdušencev za odbojko na mivki?
Kolegi pa kolegice preveč komplicerajo ponavadi, češ da nimajo tiste urce pa pol cajta, ma se mi neda več ukvarjat s tem da kličem pol folk okol pa ga skor na kolenih prosm da pride igrat, ponavadi še blage veze potem nimajo v odbojki. Bi igral kdo, kera 2 na 2, se mi zdi da je tist najbolš k je skos akcija, pa prešvicaš se k kojn Sm iz okolice lj(Brezovce), tko da tisti k ste za hitr na zs.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov