Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja moj je prov vesel ker italijani zmagujejo...se pa z brato dereta k opici tm v dnevni
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mislim da so "rossoneri" danes vsekakor dokazali da so sposobni osvojit ligo prvakov ker so igrali z eno besedo - fantastično (še posebej v 1. polčasu), zdej še sam manjka "cherry on the top" ki sledi 23.maja v finalu. Go Milan!!!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
hahaha pa sem ga dočakal,finale Liverpool-Milan,2 del !!!
Sicer pa je danes čreda ovac iz Manchestra delovala tako nebogljeno da sem užival ob gledanju njihove nemoči,eno je če ekipa zgubi,drugo je če je totalnoa razbita!!! Fantastična igra Milana in spet se je pokazalo da so angleški klubi navadne seronje ki nimajo kaj iskati proti pravim klubom!
Fuck off Man.United!
Sicer pa je danes čreda ovac iz Manchestra delovala tako nebogljeno da sem užival ob gledanju njihove nemoči,eno je če ekipa zgubi,drugo je če je totalnoa razbita!!! Fantastična igra Milana in spet se je pokazalo da so angleški klubi navadne seronje ki nimajo kaj iskati proti pravim klubom!
Fuck off Man.United!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ma daj joči se deklica,drugega itak ne znaš.....11 finale za Milan (8 v zadnjih 20 letih),Manchester nikoli te številke ne bo niti povohal od blizu ...ker je bedni klubčič in bo to vedno ostal
Kako lepo je bilo videt te pedre angleške totalno razbite,.........čisti užitek
FUCK OFF UNITED!!! :box:
Kako lepo je bilo videt te pedre angleške totalno razbite,.........čisti užitek
FUCK OFF UNITED!!! :box:
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
ej veš kaj the big red machine- žaljiv ti pa tud ni treba bit! pa kaj ti ni všeč? če se ne moreš vzdržat takšnih komentarjev je bolš d ignoriraš tole temo pri svojih dvajsetih bi se lahko obnašal malo bol zrelo
me res zanima kolk bi blo tebi všeč če bi eden tkole govoril o klubu za katerega navijaš? in koliko ljudi je milan moral podkupiti za včerajšno zmago ?
joj kolk mi gre na živce folk k se ne zna obnašat
čestitam milanu da je zmagal in ja res je, Milan je že bil 11x v finalu samo jih bolj redko izkoristi in letos ima zadnji vlak da sploh kaj osvoji, ker večina igralcev bo kmal začela dobivati pokojnine.
resno upam d se bo ponovil istanbul in bo zmagal lpool!
me res zanima kolk bi blo tebi všeč če bi eden tkole govoril o klubu za katerega navijaš? in koliko ljudi je milan moral podkupiti za včerajšno zmago ?
joj kolk mi gre na živce folk k se ne zna obnašat
čestitam milanu da je zmagal in ja res je, Milan je že bil 11x v finalu samo jih bolj redko izkoristi in letos ima zadnji vlak da sploh kaj osvoji, ker večina igralcev bo kmal začela dobivati pokojnine.
resno upam d se bo ponovil istanbul in bo zmagal lpool!
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Težko bi blo lepše. Komi čakam finale, če bodo še enkrat odigral tako dobro kot včerej, potem sploh ni dvoma kdo bo letošnji prvak.
Pa se je samo men zdelo al sem res vidla solzice v ronaldovih očkah?? Pa ne mi zamert navijači man. u.
Pa se je samo men zdelo al sem res vidla solzice v ronaldovih očkah?? Pa ne mi zamert navijači man. u.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov