Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:Jochie napisal/-a::cry:
No Jochie, pa sem spet mela prav....
Upam, da bom imela tudi danes...saj mam podoben občutek, kot pred tekmo Milan-Inter
po bitki je vsak general pameten!
Jaz sem to rekla že pred bitko
in izpadla neumna!
Če je zate neumnost to, da sem rekla, da Milan premaga Inter (kar je dejansko bilo), potem pa naj bo...
Slaba tolažba
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Aaaaaaaaaaaaa jst komi dihaaaammmm ... BARCELONAAAA jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gollllllllllllllllllll ... wiwiwiwiiwiwiwi ... goooollllllllllllllllllllllllllllllllll
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
bejbika napisal/-a:purple pa angel ... brisat smajle, drgač bomo skinuli poste
žal mi je arsenala, ker mi je bol všeč ... jah, bolj mi je blizu angleški kot pa španski nogomet ...
Kako lahko Angleže splohhhhh primerjaš s Španciiii cjooo bejbika ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jah a zdej mislš k si bla pa u španiji, da si pa boga za jajca ujela (joke, no )
jst mam rada angleški pa nemški fuzbal, ker to je FUZBAL ne pa neko jajcanje po igrišču kot ga izvaja npr Real ... z predragimi igralci, pa še v četrtfinale ne pridejo ... barcelona ma srečo, ker ma 2 res vrhunska igralca, ampak včeraj se je pokazalo, da sta tut tadva ob pravi obrambi nemočna ...rešili so jih pa rezervisti ... tok o dobro plačanih igralcih
jst mam rada angleški pa nemški fuzbal, ker to je FUZBAL ne pa neko jajcanje po igrišču kot ga izvaja npr Real ... z predragimi igralci, pa še v četrtfinale ne pridejo ... barcelona ma srečo, ker ma 2 res vrhunska igralca, ampak včeraj se je pokazalo, da sta tut tadva ob pravi obrambi nemočna ...rešili so jih pa rezervisti ... tok o dobro plačanih igralcih
-
tiasha - Cosmopolitanka
bejbika napisal/-a:jah a zdej mislš k si bla pa u španiji, da si pa boga za jajca ujela (joke, no )
Hahahahha ... Ja jst sm vsaj bla u Španiji ti pa ne lalalal (joke no) pa pustmo ta OT
Jst pa lih ne maram tega nemškega pa angleškega bunkrja, k se znajo sam brant na vse pretege, žogo driblat pa jok brate odpade ... lih zato so mi španci pa italijani kar se tega tiče , ker so res čarovniki in totalni talenti ... Čaki dragica moja ETO ni noben rezervist ... tko da ... kdor zna pač zna ... na žalost se Arsenal ni znau ubrant, bunkrček ni pomagu ...
Pa itak vsi vemo, da je Barca zakon ... pa un bebec od sodnika jim je itak prvi gol že v 7. minuti po krivici razveljavu in še marsikej ni pisku ... tko da ... wi ar d winrsss
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kdo pa pravi, da nisem bila v španiji? ... nikoli ti tega nisem rekla
kdo je rešu tekmo? eto? neeee, rezervist
pa nemci in angleži ne igrajo bunkerja, to delajo italjani ... nemški in anglleški fuzbal je t.i. radnički fuzbal, ker se celo tekmo gonjo po igrišču k naviti in ne tko k italijani, ki igrajo na sredini igrišča ... slabo te je tole nekdo nauču ... v nemškem in angleškem nogometu je skoz akcija na igrišču ... mogoče bi si mogla ogledat tekmo med Manchesterjem in Bayernom par let nazaj, ko je sicer Manchester bayeren deklasiru, ampak je bila pa to ena boljših tekem ... tole jajcanje po igrišču je pa itak brezvezno ... pa rezultati kot so 1:0 ... pa dejte no ... k košarka, ko je 40:30 rezultat ...
bunker si mogoče ti malo napačno predstavlaš ... sam pomen besede! ... vse ekipa ga igrajo, če jim sede rezultat ... tut tvoja opevana Barca (čeprav niso ravno blersteči v njem ) ...
sodnik je pa okradu oboje, ne samo barcelono ... drugič glej tekmo s strani oboževalca nogometa, ne pa oboževalca ene ekipe in slepo vidiš samo napake, ki so bile storjene njim ... sojenje je bilo pod kritiko ...
tjaša: tole si preberi
kdo je rešu tekmo? eto? neeee, rezervist
pa nemci in angleži ne igrajo bunkerja, to delajo italjani ... nemški in anglleški fuzbal je t.i. radnički fuzbal, ker se celo tekmo gonjo po igrišču k naviti in ne tko k italijani, ki igrajo na sredini igrišča ... slabo te je tole nekdo nauču ... v nemškem in angleškem nogometu je skoz akcija na igrišču ... mogoče bi si mogla ogledat tekmo med Manchesterjem in Bayernom par let nazaj, ko je sicer Manchester bayeren deklasiru, ampak je bila pa to ena boljših tekem ... tole jajcanje po igrišču je pa itak brezvezno ... pa rezultati kot so 1:0 ... pa dejte no ... k košarka, ko je 40:30 rezultat ...
bunker si mogoče ti malo napačno predstavlaš ... sam pomen besede! ... vse ekipa ga igrajo, če jim sede rezultat ... tut tvoja opevana Barca (čeprav niso ravno blersteči v njem ) ...
sodnik je pa okradu oboje, ne samo barcelono ... drugič glej tekmo s strani oboževalca nogometa, ne pa oboževalca ene ekipe in slepo vidiš samo napake, ki so bile storjene njim ... sojenje je bilo pod kritiko ...
tjaša: tole si preberi
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
bejbika napisal/-a:
žal mi je arsenala, ker mi je bol všeč
<3<3Arsenal<3<3
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov