Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _missy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
maaa kaajj a da so bolš špilal?? OKK NO COMENT....ampak pomoje dajejo take izjave, ker jih je tekma tako sesula, da še niso k seb pršle = niso še prisebni in pol take vn mečejo....tisti k jih, kr igral so...
drgač pa, ja valda MILAN!!!!!! Čeprav če Barcelono dobijo....
Sam, f*** kako je pa lahko Juve prvi v ita ligi??? Vsaj 2 ekipi bi mogle bit pred njim!!!!!
Sam, f*** kako je pa lahko Juve prvi v ita ligi??? Vsaj 2 ekipi bi mogle bit pred njim!!!!!
Tengo tambien un corazon che se muere por dar amor...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
_missy_ napisal/-a:maaa kaajj a da so bolš špilal?? OKK NO COMENT....ampak pomoje dajejo take izjave, ker jih je tekma tako sesula, da še niso k seb pršle = niso še prisebni in pol take vn mečejo....tisti k jih, kr igral so...
Trener Barcelone poudarja, da je v dvoboju z Milanom favorit slednji...
Kako je lahko Juve prvi v italijanski ligi...?
Kljub odličnemu moštvu so letos povprečni, zmagujejo pa tko al tko po sami sreči, z golom razlike...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
No Milan ni bil boljši..... Imel so tri priložnosti in padl so trije goli... tko da kehm kehm Vsekakor imajo kvaliteto Ševčenko je odličen, Pippo je pač Pippo. Samo agrhhhhhh
Če bi Lyon napadu po svojem golu bi jih po mojem premagali. Tko pa so neki mutil po sredini in se zapletal v neke driblinge ahhhh.... Lyon igra hitrejš lepš in mi je žal da ni šel naprej ker bi bla tekma z Barcelono res neverjetna.
Tko da upam da jih bo Barcelona "zmlela". Ampak kolikor poznam Italjane bo spet bunker potem pa en posran gol in se bojo spet zvlekl. Čeprav je Barcelona resnično močna in upam da jim bo ratal.
Drugače pa pri Villarelau bi lahko Interju nasul še še več golov.. V drugem polčasu so igral kot naviti.
Če bi Lyon napadu po svojem golu bi jih po mojem premagali. Tko pa so neki mutil po sredini in se zapletal v neke driblinge ahhhh.... Lyon igra hitrejš lepš in mi je žal da ni šel naprej ker bi bla tekma z Barcelono res neverjetna.
Tko da upam da jih bo Barcelona "zmlela". Ampak kolikor poznam Italjane bo spet bunker potem pa en posran gol in se bojo spet zvlekl. Čeprav je Barcelona resnično močna in upam da jim bo ratal.
Drugače pa pri Villarelau bi lahko Interju nasul še še več golov.. V drugem polčasu so igral kot naviti.
And now something completely different
- _missy_
- Sramežljivka
Ja Barcelona res igra bolš k milan...pomoje najbolš...vseen pa je Milan moj favorit - dobr upam da se bojo srečal šele v finalu - pa ne me kregat če so kje že znane dvojice, k nimam pojma
Jaa to sm ap vidla - dobr da je šu villareal naprej, k so bli BOLJŠI!!!!!! Od daleč!!
Jaa to sm ap vidla - dobr da je šu villareal naprej, k so bli BOLJŠI!!!!!! Od daleč!!
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:_missy_ napisal/-a:jJJAAAaaooo...pa to bi mogu bit finale = Milan-Barcelona
Ja, res je...
mislim, da je bolje izpasti v polfinalu, kot izgubiti v finalu po vodstvu 3:0!
Kar je res je res.
And now something completely different
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:_missy_ napisal/-a:jJJAAAaaooo...pa to bi mogu bit finale = Milan-Barcelona
Ja, res je...
mislim, da je bolje izpasti v polfinalu, kot izgubiti v finalu po vodstvu 3:0!
Ne se delat norca
Tudi najboljšim se zgodi
- _missy_
- Sramežljivka
ja to je pa res. Mislm, da so bolš igral takat - če me moj spomon ne vara, sam s tem je pa tko....
Saam je tole čist težja tekma k je blo lansko finale, vsaj po moje...
Saam je tole čist težja tekma k je blo lansko finale, vsaj po moje...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:danes ob 18.00 je derby della madonnina!
milan - inter!
mi ze srce mocneje bije...
Ja, jst že komi čakam...Mam občutek, da bo Milan zmagal....
Bom pa gledala preko neta
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:Jochie napisal/-a::cry:
No Jochie, pa sem spet mela prav....
Upam, da bom imela tudi danes...saj mam podoben občutek, kot pred tekmo Milan-Inter
po bitki je vsak general pameten!
Jaz sem to rekla že pred bitko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov