Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:limoncaa napisal/-a:Milan je vedno ta boljši...
Moj najljubši klub
upam, da ne dobi zdej Barce
upam, da dobi inter!
Ja, kot lani, a ne
V primeru, če res dobi Inter (če ne bo seveda napredoval Ajax ), se resnično ne bi pritoževala...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:limoncaa napisal/-a:Milan je vedno ta boljši...
Moj najljubši klub
upam, da ne dobi zdej Barce
upam, da dobi inter!
Ah, brezveze...ta "žilav" Lyon...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:vceraj mi je dan polepsal prijatelj Slavisa Dvorancic, ki je po dolgotrajni poškodbi končno zaigral na tekmi Domžale-Nafta, vstopil v igro 20.min pred koncem ter v 12.minutah dosegel hat-trick!
BRAVO SLAVI, GREMO NAPREJ!
A si bil na tekmi...?
Jst sm bla
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:nisem bil na tekmi, videl sem na teletekstu, pa sem potem takoj Slavija poklical! pa gole sem videl pri dnevniku. tipicni njegovi goli: ob pravem času na pravem mestu, nastavi samo glavo ali nogo!
Tak je Inzaghi
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
tiasha napisal/-a:Bemu boga Inter ...
Sam ta Milan je pa tako sralo od sralceu ... kr ne moreš vrjet ej ... buuuuu
Ne, pa ni res...
Milan ima letos ful smole...Tko, da niso lih sraleki...So pa imeli kr nekaj sreče lani, ampak na koncu se jim je žal vrnilo....(slabo namreč)
Sem pa brala mal nogometne forume in so Intervjevi navijači, ki so ponavad imeli tok za povedat čez Milan, priznali zasluženo zmago Milana in zaslužen poraz Interja...
Kar se pa tiče Milana tole sezono, pa lahko rečem, da jim fortuna ni naklonjena, veliko igralcev je blo poškodovanih, itd...Sicer pa, če pogledamo obe tekmi z Lyonom, si je Milan definitivno zaslužil napredovanje...In jst temu ne bi rekla, da so imeli srečo, saj so se nenazadnje borili do konca tekme, kar se marsikatera ekipa ne zna...Sicer pa:a to, da se je Stam poškodoval pa ni sreča za Lyon?
Glede Interja pa bom tkole rekla: včeraj so odigrali najslabšo igro, pol pa Mancini prbija, da so igrali dobro...Kaj naj rečem? Metanje peska v oči...
Zadnjič spremenil _Le`Ona_, dne 05. Apr. 2006 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Aaaahh kok sede sexy Valdesa gledat
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov