Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:Jochie napisal/-a:adriano!
4:0
Tak rezultat je bil pa tud na tekmi Milana,a ne Jochie
enkrat pa lahko imate veselje v Istanbulu!
V Carigradu...
Bomo videli, kdo se bo bolj smejal 11.12.
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jochie napisal/-a:Collina: "Ora posso confessarlo, io tifo Lazio"
PARMA, 24 novembre 2005 - La Lazio ha ufficialmente da oggi un tifoso doc in più: è Pierluigi Collina, che smessi i panni dell'arbitro ha potuto finalmente rivelare la sua fede calcistica. Lo ha fatto nel corso di un intervento quale ospite d'onore a un incontro organizzato dal corso di laurea in scienze motorie della Facoltà di Medicina di Parma, sotto l'egida della Società di medicina e scienze naturali di Parma. "Da giovane tifavo Bologna - ha spiegato - ma poi crescendo ho sempre tifato per la Lazio. Adesso lo posso dire visto che non arbitro più, ma nel momento in cui arbitravo quando si scendeva in campo si tifava solo per la propria squadra, che è quella composta da arbitro e collaboratori", ha concluso il viareggino.
kopirano iz spletne strani najvecjega it. sportnega casopisa Gazzetta dello sport....najboljsi nogometni sodnik na svetu brezlasi Pierluigi Collina, ki je letos nehal soditi, je priznal, da navija za Lazio!
Jooojj kako bi bla jst vesela če tale italjanski časpois ne bi obstajou ... sploh ... No ja sej kle doma ga hvala bogu ne kupuje ... ampak poleti na morju pa to tok sovražim, ker je treba pol vse do pikice natančno prebrat, da ne bi slučajno enga stavkca spustu ...
Hjjjaa očitno k fuzbalu paše tut fuzbalerska literatura ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:
V Carigradu...
kaksna je pa razlika med Carigradom in Istanbulom???
11.12.? cas je, da vas koncno razbijemo!
Men osebno se Carigrad lepše sliši
No, jst bi si tud želela sovražnika razbit, če bi me le-ta samo lansko leto premagal 4x
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:
jaz!
se danes se mi smeji....pa se kaksen dan se mi bo....
nisi edini..tud mojemu fantu se
ampak jst se bom naslednjič
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:tvoj fant ima pir v dobrem (ce seveda ni juventino! )
mimogrede, tole v avatarju si ti?
ah, kakšen Juventino....on je samo za in zgolj Inter
ja, ja, to sme jst
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Khmmm js pa letos ne čakam komaj na novo leto, ampak grem prvič v življenju na ORENK fuzbal tekmo v novo Allianz areno v Munchen!! Jeee! Gremo gledat Bayern(my favorites) proti Hamburgu 21.12!!!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Oj oj!! Najprej srečno, zdravo in polno edinstvenih trenutkov vsem!
Moram povedat, da je bilo na tekmi noro!!!! Tok dobr, da greva z mojim 24.1. spet na tekmo v Munchen heheee Res je bilo doživetje, mal je blo mraz, pa še podaljški so bli, za konec pa še ognjemet, ker je bila zadnja tekma v letu, tko da smo se odpravili domov šele ob pol polnoči, tam pa smo bili že od sedmih! Ampak moj piki misli na vse, tko da sva imela blazine za pod ritke, dekico za čez noge in pa termoske z vročim čajem. V glavnem, malo sem zašla, pa vseeno....še velikokrat grem na kakšno tako tekmo, zdaj ko vem, kako je gledati v živo! D BEST!!!!!
Moram povedat, da je bilo na tekmi noro!!!! Tok dobr, da greva z mojim 24.1. spet na tekmo v Munchen heheee Res je bilo doživetje, mal je blo mraz, pa še podaljški so bli, za konec pa še ognjemet, ker je bila zadnja tekma v letu, tko da smo se odpravili domov šele ob pol polnoči, tam pa smo bili že od sedmih! Ampak moj piki misli na vse, tko da sva imela blazine za pod ritke, dekico za čez noge in pa termoske z vročim čajem. V glavnem, malo sem zašla, pa vseeno....še velikokrat grem na kakšno tako tekmo, zdaj ko vem, kako je gledati v živo! D BEST!!!!!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:izzrebane so bile skupine za kvalifikacije za evropsko prvenstvo leta 2008.
v nasi skupini so:
nizozemska
romunija
bolgarija
albanija
belorusija
luksemburg
niti bog, niti katanec, niti zahovic nam ne morejo pomagati!
Se čist strinjam...
Za koga pa navijaš na SP?
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
heheh, ne boste verjel, jaz sem začela spremljat nogomet na Prvi TV.....jaz....pa tak antifuzbaler...
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
kr moj Juve izpadu iz pokala,katastrofa
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov