Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
CorfuGirl napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Lahk povem sam da ga poznam.Drgač pa je on prekmurec jaz pa sm štajerka tak da ni blizu mene dosti,zato ne skrbi.A on ti je všeč kaj??Zakaj tok klicajev?Kar tak!!!!
aha, sta kolega al sta imela kaj...sori če preveč sprašujem.
saj ni slab, ampak sva sam kolega.
Spoznala sem ga v enih čudnih okoliščinah.A če sma kolega???Ma ja pa ne!Preveč zapleteno je vse skupaj.A res nisi zaljublena vanj,ker se mi zdi da je on omenjen v postu Trije...?A ga vidiš kaj?Kako pa sta se spoznala?
Kakšne čudne okoliščine pa so to ble? Kaj? Ah ne ne nisem zaljubljena vanj... ni to on v postu Trije. Kak si pa do tega zdaj prišla. Če ga vidim kaj...ja tu pa tam ja. Kako sva se spoznala...pa enkrat u M3ju, sta se moj pa njegov kolega poznala, pa smo pol skup zažural.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ma ne bi o tem na forumu!Ker je kar zasebno!Ma ok mal narobe sn se izrazla.Pač v postu Trije si omenla da ti je všeč nek M in da igra daleč nogomet inda ga mal vidiš.Pol sem razbrala da je Prekmurec...No,vsaj mislim da je to on in ne me narobe razumet.Ma saj je on vredu fant...
Ja,ja dans pa treba navijat Real:Barcelona!Keri so vaši favoriti?
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
CorfuGirl napisal/-a:Ma ne bi o tem na forumu!Ker je kar zasebno!Ma ok mal narobe sn se izrazla.Pač v postu Trije si omenla da ti je všeč nek M in da igra daleč nogomet inda ga mal vidiš.Pol sem razbrala da je Prekmurec...No,vsaj mislim da je to on in ne me narobe razumet.Ma saj je on vredu fant...
Aja, ja če zdaj premislim...tist moj *M* ima res kako značilnosti isto kot Mörec. Ampak ni ena in ista oseba.
Favorit...Real ziher...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Jochie napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:Sicer pa je moj najljubši klub Milan
Glede na to, da si navijač Interja, se ne čudim tvoji reakciji....
Jst sem pač za Milan, moj fant pa za Inter
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jochie napisal/-a:tiasha napisal/-a:Hvalaaaaa boooooogu ... Hvala bogu da Inter vodi ... tenkju maj lord ... da bo mer u bajt ... in da mi ne bo treba tečnga deca prenašat ...
Inter Bratislava, gre za ligasko tekmo slovaskega prvenstva!
Kakoooo če mi je moj reku da morem dans za Inter pa Fenerbache navijat ... Jst sm misnla da je to pol Inter Inter ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jochie napisal/-a:adriano!
4:0
oOOOOOOoooo ... matr zakva nism pr mojmu zdele ... Ker ja razne zmage najljubših klubov imajo magično moč ...
Drgač pa ja ... sm res dobro obveščena ... tko je to če maš maniaka doma ... Pol ti pa vse naroči za koga je treba navijat in za koga ne ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jochie napisal/-a:kaj pa ce je poraz???
Ahhhhhhh takrat pa bolš da me ni blizu ... Nee neeeeeee sej se hecam, takrat pa jst njega mal potolažim pa je
Sam Joži ti si pa ažuren ej ... moj ko je fuzbal se ne odlima od tv-ja pa da ... ma ne vem ej ... ga ne spravi stran pomoje niti ... ma nič ej ... pomoje sam če bi mu Figo lajv stal pred nosom ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov