Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm vedno rajš ... Ja morem rečt da ga včasih niti slučajno nism prenesla ... ja zasovražla sm ga in to na pollnooo ... Zakaj?? Ker se je moj dragi kvalificirov iz Olipijinega košeršaša v fuzbalerja ... buuuu ... kok sm bla razočarana ...
Uglavnem pol sm skos kritizirala fuzbal, da kakšna je to bedarija in uni norci k se podijo za žogo ... in la la la ... čist sm bla besna da mi ga fuzbal jemlje in da je usnjenka njegova "lubica"
Pol sm pa skupi z njim začela gledat fuzbal zanalašč, samo zato da sm zravn komentirala in ga živcirala ... ja pa kometirala ker fuzbalerček je hud in kater ne ... no pol mi je nekak postau celo zanimiu ... in sva že večkrat gledala tekme skupi ... zdej pa jih skor vedno in zlo velikrat gledava skupi ... Najrajš mam pa razna svetovna in europska prvenstva pa tuje lige ... Naš fuzbal zlooo mal spremljam, mogoče samo kkšno tekmo reprezentance ...
Drugač mi je pa največji užitek navijat za nasprotno ekipo kot moja žabica ... sam zato da ga jezim pa da je večji užitek, če pol "moja" ekipa zmaga ...
Nimam pa nekega najljubšega kluba al pa igralca (ja teh je kr večččč )
Opa pa letos v Barceloni sm šla celo gran tur d cel štadijon ...
Uglavnem pol sm skos kritizirala fuzbal, da kakšna je to bedarija in uni norci k se podijo za žogo ... in la la la ... čist sm bla besna da mi ga fuzbal jemlje in da je usnjenka njegova "lubica"
Pol sm pa skupi z njim začela gledat fuzbal zanalašč, samo zato da sm zravn komentirala in ga živcirala ... ja pa kometirala ker fuzbalerček je hud in kater ne ... no pol mi je nekak postau celo zanimiu ... in sva že večkrat gledala tekme skupi ... zdej pa jih skor vedno in zlo velikrat gledava skupi ... Najrajš mam pa razna svetovna in europska prvenstva pa tuje lige ... Naš fuzbal zlooo mal spremljam, mogoče samo kkšno tekmo reprezentance ...
Drugač mi je pa največji užitek navijat za nasprotno ekipo kot moja žabica ... sam zato da ga jezim pa da je večji užitek, če pol "moja" ekipa zmaga ...
Nimam pa nekega najljubšega kluba al pa igralca (ja teh je kr večččč )
Opa pa letos v Barceloni sm šla celo gran tur d cel štadijon ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uh joj...
moj bratec trenira nogomet že 5 let (star je 10)
moj bratranc je igrau za 1.ligo (v Slo) in 2. ligi (HR.) 3.ligi(nizozemska) .... zdj bo mogoč šeu v švico
sestrin fant je golman v 2.ligi ...
Kriza no...sami nogometaši okol mene...
Jah no... nism neka privrženka nogometa...pa sovražim ga tut ne... Pogledam pa edin kakšne važne tekme & itak tekme vseh teh gor omenjenih fantou
moj bratec trenira nogomet že 5 let (star je 10)
moj bratranc je igrau za 1.ligo (v Slo) in 2. ligi (HR.) 3.ligi(nizozemska) .... zdj bo mogoč šeu v švico
Kriza no...sami nogometaši okol mene...
Jah no... nism neka privrženka nogometa...pa sovražim ga tut ne... Pogledam pa edin kakšne važne tekme & itak tekme vseh teh gor omenjenih fantou
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jochie napisal/-a:*ange|* napisal/-a:moj bratranc je igrau za 1.ligo (v Slo)
kaksno ime??? (da vidim, kako slavno zlahto imas!)
lol...niso spet tko slauni...pa dvomim, da boš vedu... Ker bratranc je s Hrvaške doma in je igrau tukej dokler je blu naš klub v drugi ligi & še mal, ko je prišeu v prvo ligo...pol je šou pa nazaj na Hrvaško...
Za golmana pa tut dvomim, da boš vedu...če kej pomaga zdej brani za Faktor
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
No jaz tud spremljam nogomet od takrat, ko se je naša reprezentanca uvrstila na svetovno prvestvo. In od takrat me nišče ne more odstranit ko so tekme. Moj favorit je Arsenal, kar se tujih klubov tiče.
Drugače pa doma navijam za NK Nafto, kjer mam par kolegov. Za ju3 pa navijam za naše mlade upe na Nizozemskem, še posebej za moja prijatlčka...kapetana U-21.
Drugače pa doma navijam za NK Nafto, kjer mam par kolegov. Za ju3 pa navijam za naše mlade upe na Nizozemskem, še posebej za moja prijatlčka...kapetana U-21.
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 16. Nov. 2005 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:fuzbal, da kakšna je to bedarija in uni norci k se podijo za žogo ... in la la la ...
sej res no....norci...vsi se podjo za eno žogo.
Na splošno fuzbala ne maram, pogledam pa sem pa tja kakšno pomembno tekmo. Moj pa tud ni ravno navdušen nad športom.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz gledam navadno svetovna in evropska prvenstva, pa včasih kakšno dobro tekmo evropske lige prvakov. Pa včasih sem naše, ko so bli malo boljši.
Drugač ostalih tekem pa ne gledam, ker so mi dolgočasne... Ker pol za nobenga ne navijam, pa še igrajo kot eni loleki, sploh v tej naši ligi npr.
Drugač ostalih tekem pa ne gledam, ker so mi dolgočasne... Ker pol za nobenga ne navijam, pa še igrajo kot eni loleki, sploh v tej naši ligi npr.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
nisem misnla da se bo tko slišal. Sej ne rečem, sej verjetno je res dobra igra....sej pri hokeju tud vsi loviji tisti plošček (pak), ampak ga vseeno raje gledam kot fuzbal....nekak me ne pritegne
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ej malo ste zašli...
Fuzbala jaz nikakor ne bi primerjala z umetnostjo kot tut ne bi nobenga drugega športa. Čeprav ful rada gledam marsikater šport, se pa včasih vprašam, zakaj se tok keša vrti okol tok trapaste zadeve. Zakaj je npr. fuzbal tok več vreden kot kakšen drug šport? Zakaj so vsi ful nori na fuzbal pri nas, v ZDA jih pa sploh ne zanima...
Če bi že zbirala kakšen res zanimiv šport to ziher ne bi bil fuzbal, razen mogoče tekem na najvišjem nivoju. Drugač pa se npr. s smučarsko tekmo, atletiko ali s kakšnimi motorji niti prbližno fuzbal zame ne more primerjat. Pa da ne govorimo o tem kok je formula dolgočasna...
Fuzbala jaz nikakor ne bi primerjala z umetnostjo kot tut ne bi nobenga drugega športa. Čeprav ful rada gledam marsikater šport, se pa včasih vprašam, zakaj se tok keša vrti okol tok trapaste zadeve. Zakaj je npr. fuzbal tok več vreden kot kakšen drug šport? Zakaj so vsi ful nori na fuzbal pri nas, v ZDA jih pa sploh ne zanima...
Če bi že zbirala kakšen res zanimiv šport to ziher ne bi bil fuzbal, razen mogoče tekem na najvišjem nivoju. Drugač pa se npr. s smučarsko tekmo, atletiko ali s kakšnimi motorji niti prbližno fuzbal zame ne more primerjat. Pa da ne govorimo o tem kok je formula dolgočasna...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Sej vem, da pritegne največ ljudi... Ampak zakaj?
To je ful interesantna ta obsedenost s tem tekanjem za žogo. To je ziher že kdo delal raziskavo... Zakaj ravno fuzbal? Men je npr. košarka ful bolj zanimiva za gledat. Sej v ZDA jim je tut, jim je pa tut baseball zanimiv, kar pa men itak ni jasno...
Ful so zanimive te obsedenosti z določenmi športi... Npr. formula... what's up with that? Pa saj jaz jo tut gledam včasih no, ampak je velik bolj zanimiv kakšen drug šport.
To je ful interesantna ta obsedenost s tem tekanjem za žogo. To je ziher že kdo delal raziskavo... Zakaj ravno fuzbal? Men je npr. košarka ful bolj zanimiva za gledat. Sej v ZDA jim je tut, jim je pa tut baseball zanimiv, kar pa men itak ni jasno...
Ful so zanimive te obsedenosti z določenmi športi... Npr. formula... what's up with that? Pa saj jaz jo tut gledam včasih no, ampak je velik bolj zanimiv kakšen drug šport.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jochie napisal/-a:tiasha napisal/-a:
No ja glede na to da je strastni navijač INTERJA
tiasha, tvoj dragi ma pivo v dobrem!!!
aaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaa ne ne nč ne bo nobenga pera ...
Matr tok je obseden s tem fuzbalom da še takrat k nima treningov al pa tekem al pa takrat k ni nč po tvju, igra fuzbal na računalniku al pa k je pr men ga s tamalim igrata na PS ... obup ... to igrco PES (pro evolution soccer al whatever ) bom jst njemu enkrat zažgala ... Pa še tm je nujno treba igrat z Interjem, ker Mihajlovič je pa car in jadi jadi ja ... legenda bla bla bla ... jst obolevam res ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Moj je tut zdej začel mal fuzbal igrat. Sicer je že med veterani, sam vseen...
Mal za rekreacijo. Se nič ne pritožujem.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Applebitecc napisal/-a:Moj je tut zdej začel mal fuzbal igrat. Sicer je že med veterani, sam vseen...
Med veterani ... joj joj če bi te zdej slišou ... Ne bi blo nč sexa ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov