Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Milan pa gladko zmlel Asvoli s 5-2 v gosteh .Sedaj ko je nastopil vrhunec sezone je forma odlična,tako da komaj čakam prvo tekmo v Manchestru.In prosim,NIKAR ne primerjat Milana z eno Romo ki v ligi prvakov res ni noben bav-bav oz.nikoli ni bila.
Edini trojček,ki ga bo Manchester dosegel bo ta da bo Milan še tretjič vrgel Manchester z Evrope
Edini trojček,ki ga bo Manchester dosegel bo ta da bo Milan še tretjič vrgel Manchester z Evrope
-
Pa je prišel dan ki ga ne bom učakal več dostikrat v življenju,dvomim da še kdaj v naslednjih 20-ih letih ,Inter ki je osvojil naslov prvaka.Očitno bo to leto leto čudežev.Mogoče bo ta dosežek te druge milanske ekipe šel celo v sam Vatikanski arhiv.
-
To je bil konec ne pa začetek!
Ronnie Inter je 15-ič postal Italijanski državni prvak (oz.na kratko, osvojil je še drugi zaporedni podarjeni naslov)
Ronnie Inter je 15-ič postal Italijanski državni prvak (oz.na kratko, osvojil je še drugi zaporedni podarjeni naslov)
-
poleti z izmišljeno kaznijo Milanu,ampak sej v takem stilu zmagujejo Perdazzuri-za zeleno mizo.
Sej boš videl naslednjo sezono,kako bo spet ista pesem kot lani,ko je bil Inter že pred pomladjo izven boja za naslov (17 točk ste zaostali).
Sej boš videl naslednjo sezono,kako bo spet ista pesem kot lani,ko je bil Inter že pred pomladjo izven boja za naslov (17 točk ste zaostali).
-
kaj pa govoriš ,sej se ne igrajo samo državna prvenstva,eni klubi igrajo tudi ligo prvakov,no vsaj tisti veliki klubi,taki kot Inter izpadejo že prej .
Sicer pa vam take "zmage" ne zavidam niti malo.
Sicer pa vam take "zmage" ne zavidam niti malo.
-
na že ker si pristaš italjanske muzike naj ti Gianluca vse pove
http://www.youtube.com/watch?v=v2GqflRJf1c
Pa fotoaparat s sabo vzemi,da se boš spominjal tega "scudetta", ker ga dooolgo več ne boš dočakal
http://www.youtube.com/watch?v=v2GqflRJf1c
Pa fotoaparat s sabo vzemi,da se boš spominjal tega "scudetta", ker ga dooolgo več ne boš dočakal
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Kaj pravite na trenutne rezultate ankete, ki jo izvaja RTV o priljubljenosti nogometnih klubov pri nas.
Trenutno vodi Man.Utd. no in sedaj vemo, da bo po še veliko veselja ob prihajajočih tekmah lige prvakov na naši strani alp.
Trenutno vodi Man.Utd. no in sedaj vemo, da bo po še veliko veselja ob prihajajočih tekmah lige prvakov na naši strani alp.
-
o Kristus,kako neumno izgubljena tekma .Na tako glup način dobiti gol je že klasika ampak vedno znova me razkuri do konca.
Sicer pa konec koncev je rezultat dober in mislim da bomo na povratni tekmi zmagali ter se uvrstili u finale.
Sicer pa konec koncev je rezultat dober in mislim da bomo na povratni tekmi zmagali ter se uvrstili u finale.
-
Vi niti tega nimate, ker že več kot 40 let gledate finale lige prvakov iz domačih naslanjačev,kot rojeni loozerji,kar Inter je
-
uuuuuu kake trofeje,sicer pa ja en bogi pokal Italije je res prestižna lovorika .Pa superpokal tudi ,da ne omenimo dva šenkana scudetta.Hmm pa poglejmo "uspehe" Interja v ligi prvakov v zadnjih letih,aha najprej smo vas mi dvakrat izločili iz polfinala (totalni užitek ),potem pa še dva izpada proti samim velikanom Villarealu in Valencii (hahahaha)-in to obakrat izpadi z remiji,bravo vsaj premagali vas niso
nazadnje ko pa je Inter osvojil ligo prvakov je bil še svet v črnobelih barvah,ti pa si mogel počakati še 5 let da is prišel na svet.
nazadnje ko pa je Inter osvojil ligo prvakov je bil še svet v črnobelih barvah,ti pa si mogel počakati še 5 let da is prišel na svet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov