Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Pa sej to ne more bit res .Danes jih je šlo živcev....
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
the big red machine napisal/-a:jaaaaa
komi čakam večer, navijala bom pa za milan
opa,še ena milanistka .
a ti tut za njih navijaš?
ne morm verjet kakšna tekma. kako jim rata glih v zadnih 5 sekundah dt gol
ampak sej bodo pa nasledni teden tko zmagal pa bo
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
BAYERN & ROMA!! sicer mi je tudi milan všeč, ampak že od rojstva navijamo vsi za bayern in mi je v krvi, bolj kot maribor, tak da sem v tem dvoboju za Bayern, čeprav so včeraj igrali porazno, pa bi si8 milan zaslužil zmago, več šans so meli. roma pa danes tudi, boljši so bli, škoda da je ostalo pri 2:1, pa še igralca več so meli, niso izkoristli. če bo po mojem, bo polfinale bayern-roma!
-
Polfinale bo Milan-Roma! Sicer pa res upam na finale Milan-Liverpool,ker ko pomislim kaj je bilo 25.5.2005 u Istanbulu..........
-
pha ma kaki blamirat.Tista 6-minutna coprnija se ne more več ponoviti .Ampak je bil pa vsaj prvi polčas najlepši kar sm jih kdaj videl.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
navijam za Barcelono..
zame so defenitivno najboljsi klub..
drugace pa rada gledam tudi anglesko ligo..
sicer je pa ful zanimivo ker vecina mojih frendic ne mara sporta, se posebej nogometa samo to mamo nekako v familiji.. se vsi zberemo, in pol navijamo
sicer je pa ful zanimivo ker vecina mojih frendic ne mara sporta, se posebej nogometa samo to mamo nekako v familiji.. se vsi zberemo, in pol navijamo
-
In že lahko rečemo da se bo ponovilo polfinale iz nesrečnega( ) leta 2005 Liverpool-Chelsea.Kot tretji angleški klub pa bo v polfinalu igral Manchester.Zdej je odprto samo še vprašanje kdo bo nasprotnik Manchestra u polfinalu,Bayern ali Milan.
Jutri pa upajmo na najboljše.
Jutri pa upajmo na najboljše.
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
sixty napisal/-a:navijam za Barcelono..
Pr men pa glih obratno. moja najbolša prjatlca tut ful gleda nogomet tko da lahko skupi navijamo , doma pa samo js to spremlam in majo pol mene za čudno ko gledam pa se jezim na sodnike pa take.
Za danes mam pa dober občutek, da bo milan zmagal
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Že kar malo preveč fantastična zmaga Man.Utd. (no smo pa vsaj dočakali prvi pa ne samo prvi tudi drugi gol Cristiana Ronalda v ligi prvakov, s katerimi je začel pohod proti nesmrtnimi).
Prav "srečna" zmaga Chelsea v sodnikovem podaljšku.
Se nam mogoče obeta letos angleški finale? Kar malo preveč angleških klubov v končnici za moj okus. Nekako mi angleški stil igre ni všeč, tiste dolge podaje... No čeprav lahko rečem da pri Man.Utd. Cris skrbi za preigravanje in lepe poteze oz. vrhunske poteze, ki dajejo nogometu svoj čar.
No če bo pa angleški finale pa upam na slavje Man.Utd.
Čeprav nisem glih njihov velik fan.
Danes se nam prav tako obetajo zanimivi dve tekmi, Liverpool bo gotovo slavil, na drugi strani upam na slavje Milana.
Prav "srečna" zmaga Chelsea v sodnikovem podaljšku.
Se nam mogoče obeta letos angleški finale? Kar malo preveč angleških klubov v končnici za moj okus. Nekako mi angleški stil igre ni všeč, tiste dolge podaje... No čeprav lahko rečem da pri Man.Utd. Cris skrbi za preigravanje in lepe poteze oz. vrhunske poteze, ki dajejo nogometu svoj čar.
No če bo pa angleški finale pa upam na slavje Man.Utd.
Čeprav nisem glih njihov velik fan.
Danes se nam prav tako obetajo zanimivi dve tekmi, Liverpool bo gotovo slavil, na drugi strani upam na slavje Milana.
-
Milan je u polfinalu !!!
polfinalna para sta:
Manchester Utd. - Milan
Liverpool - Chelsea
polfinalna para sta:
Manchester Utd. - Milan
Liverpool - Chelsea
Kdo je na strani