Nogometna tekma: morm bit polnoletna??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
yahve - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men je pa otoški nogomet veliko bolj pri srcu, vsaj 90 minut je dogajanja. Gledaš pa italjansko ligo, dajo gol, potem se pa bunker igra do konca... na tekmi pa itak ponavad ne pade več kot 1 ali 2 gola. Tako da, se že veselim nocojšnje zmage Liverpool-a
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
yahve napisal/-a:Men je pa otoški nogomet veliko bolj pri srcu, vsaj 90 minut je dogajanja. Gledaš pa italjansko ligo, dajo gol, potem se pa bunker igra do konca... na tekmi pa itak ponavad ne pade več kot 1 ali 2 gola. Tako da, se že veselim nocojšnje zmage Liverpool-a
hahahahhahahahah ... si pa optimist ... no sej še ni konc, sam ne vem če vam rata ... hooo hooooo
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:yahve napisal/-a:Men je pa otoški nogomet veliko bolj pri srcu, vsaj 90 minut je dogajanja. Gledaš pa italjansko ligo, dajo gol, potem se pa bunker igra do konca... na tekmi pa itak ponavad ne pade več kot 1 ali 2 gola. Tako da, se že veselim nocojšnje zmage Liverpool-a
hahahahhahahahah ... si pa optimist ... no sej še ni konc, sam ne vem če vam rata ... hooo hooooo
Hehe tiasha a misliš da jim bo ratal.. meni ne zgleda ravno fajn
-
tiasha - Cosmopolitanka
tamala82 napisal/-a:tiasha napisal/-a:yahve napisal/-a:Men je pa otoški nogomet veliko bolj pri srcu, vsaj 90 minut je dogajanja. Gledaš pa italjansko ligo, dajo gol, potem se pa bunker igra do konca... na tekmi pa itak ponavad ne pade več kot 1 ali 2 gola. Tako da, se že veselim nocojšnje zmage Liverpool-a
Hehe tiasha a misliš da jim bo ratal.. meni ne zgleda ravno fajn
Ma nimajo več šans ... MILAN je že zmagu ... hehheheheh ... kok bo moj lubi jezn, jst pa čist vesela k bojo moji zmagal hehehe ...
Ja jaaaaa nč ne boste nadoknadl ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
tiasha napisal/-a:Ma nimajo več šans ... MILAN je že zmagu ... hehheheheh ... kok bo moj lubi jezn, jst pa čist vesela k bojo moji zmagal hehehe ...
to si ti kriva za tole kar se dogaja
-
tiasha - Cosmopolitanka
opium napisal/-a:tiasha napisal/-a:Ma nimajo več šans ... MILAN je že zmagu ... hehheheheh ... kok bo moj lubi jezn, jst pa čist vesela k bojo moji zmagal hehehe ...
neeee paaa neeeeeeeeeeeeeeee ... pa kako so loh tok bebavi te italjani ... jaoooo jaoooo ... lih kar bom tv vrgla čez balkon ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
tiasha napisal/-a:opium napisal/-a:tiasha napisal/-a:Ma nimajo več šans ... MILAN je že zmagu ... hehheheheh ... kok bo moj lubi jezn, jst pa čist vesela k bojo moji zmagal hehehe ...
neeee paaa neeeeeeeeeeeeeeee ... pa kako so loh tok bebavi te italjani ... jaoooo jaoooo ... lih kar bom tv vrgla čez balkon ...
kolk pa je rezultat d se sekiraš???
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
tiasha - Cosmopolitanka
gemini napisal/-a:tiasha napisal/-a:opium napisal/-a:tiasha napisal/-a:Ma nimajo več šans ... MILAN je že zmagu ... hehheheheh ... kok bo moj lubi jezn, jst pa čist vesela k bojo moji zmagal hehehe ...
kolk pa je rezultat d se sekiraš???
3:3 ... pa so moji MILAN ... vodil že 3:0 zdej so pa vse zaj ... jao te pocasti italjani tut ne znajo vodstva obdržat ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov