Liga prvakov 2007/2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
No pa se je začela Liga prvakov 2007/2008. In kaj pravite na prve rezulatate? Seveda veliko "negativno" presenečenje je pripravil angleški klub Chelsea oz. "pozitivno" Rosenborg.
Kdo je vaš favorit v tej sezoni? Za koga navijate? Za koga mislite, da bo na koncu slavil - ali je o tem prezgodaj govoriti?
Jaz danes upam na uspeh rdečih vragov !
Kdo je vaš favorit v tej sezoni? Za koga navijate? Za koga mislite, da bo na koncu slavil - ali je o tem prezgodaj govoriti?
Jaz danes upam na uspeh rdečih vragov !
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Navijam na prvem mestu za Real Madrid. Mislm da majo končno spet ekipo s katero lahko pridejo do pokala. Pa Liverpool je tud med mojimi favoriti.
Vesela za včerajšnjo zmago Reala, mal razočaral Liverpool z remijem.
Vesela za včerajšnjo zmago Reala, mal razočaral Liverpool z remijem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
AC Milan oz. aktualni evropski prvak
Danes pa bo zanimivo pogledat Barcelono, ker jo smatram za najresnejšega konkurenta v boju za naslov. Kaki Real Madrid, Liverpool,Man.Utd.Inter ( ) pa pomoje nimajo šans...
Danes pa bo zanimivo pogledat Barcelono, ker jo smatram za najresnejšega konkurenta v boju za naslov. Kaki Real Madrid, Liverpool,Man.Utd.Inter ( ) pa pomoje nimajo šans...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Navijam za Milan, Barcelono, Chelsea in Arsenal - v tem vrstnem redu.
Sicer pa prenesem vse, dokler ne zmaga kakšn Real in PREDVSEM Manchester.
Sicer pa prenesem vse, dokler ne zmaga kakšn Real in PREDVSEM Manchester.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja Barca res ni slaba, pa Arsenal tud. Sm pa vesela da ima Real tako ekipa kakršna je (Van Nistelrooy, Robben, Robinho, Raul, Cannavaro, Ramos, Saviola, Baptista), da je brez nekaterih starih legend-ki so že odslužile svoje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jak španski klubi
samo leglo napihnjencev ... včasih jih je bilo še za gledat, ampak zadnja leta je pa to samo poziranje in nastavljanje ... ni fuzbal modna steza ...
sama sem privrženec Bayern Munchena, ampak kaj ko so letos izpadli .. pač mi je nemški nogomet poezija
za koga letos navijam? Hmmm, samo da razpored preletim ...
za druge pozerje, poleg Špancev, Italijane ... Milan je pač Milan in če že ne morem za Juve navijat, naj bo Milan še 1x številka ena, čeprav se mi zdi, da bo Real vzel krono letos ... ampak mi to ni všeč ... ampak srčno upam, da Lyon pride čez prvi krog in se ponovno sreča z realom ... da vidimo ponovno sramoto
samo leglo napihnjencev ... včasih jih je bilo še za gledat, ampak zadnja leta je pa to samo poziranje in nastavljanje ... ni fuzbal modna steza ...
sama sem privrženec Bayern Munchena, ampak kaj ko so letos izpadli .. pač mi je nemški nogomet poezija
za koga letos navijam? Hmmm, samo da razpored preletim ...
za druge pozerje, poleg Špancev, Italijane ... Milan je pač Milan in če že ne morem za Juve navijat, naj bo Milan še 1x številka ena, čeprav se mi zdi, da bo Real vzel krono letos ... ampak mi to ni všeč ... ampak srčno upam, da Lyon pride čez prvi krog in se ponovno sreča z realom ... da vidimo ponovno sramoto
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Slavje v Lizboni in seveda gol CR, dober začetek, ki pa seveda še ne pomeni dobrega konca no mislim, da vseno lahko še računamo na Real in MU. Bo nadaljevanje tekmovanja pokazalo kako in kaj.
Barcelona z lahkoto....
Komaj čakam na nove obračune
Barcelona z lahkoto....
Komaj čakam na nove obračune
-
*mala* - Cosmopsiho
Če zmaga Barca, pa zmaga Barca. ne bom pa sam zato navijala za njih, ker boljš igrajo. Js sm že 6 let nora na Real Madrid, pa če zmagajo, al pa zgubijo, js jim mam vseen rada
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov