Kolikokrat na teden telovadite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ok zj odvisn kakšno telovadbo mislš
no sj vem kva mislš.ma jst zase lahk rečem da nism prov preveč športn tip človeka,sj grem na kšn sprehod, kdaj mogoč tečem, ene parkrat sm šla na fly box, mal špilam badminton.ampk ni pa to neki kar bi delala redno.pač če se mi glih da, pa da mam koga k z mano to dela, poj je kul.
zj je smotan to, k je že tak mrz in ne morš čist nč zunej delat, edin k bo sneg, greš lahk smučat al pa drsat
no sj vem kva mislš.ma jst zase lahk rečem da nism prov preveč športn tip človeka,sj grem na kšn sprehod, kdaj mogoč tečem, ene parkrat sm šla na fly box, mal špilam badminton.ampk ni pa to neki kar bi delala redno.pač če se mi glih da, pa da mam koga k z mano to dela, poj je kul.
zj je smotan to, k je že tak mrz in ne morš čist nč zunej delat, edin k bo sneg, greš lahk smučat al pa drsat
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
jemina napisal/-a:Jz se pa zdele že en teden pripravlam, da bom začela telovadet, samo ostaja sam pri pripravah
Moje priprave trajajo že par mesecev, ampak so še vedno sam priprave
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ushergirl napisal/-a:jutri začnem telovadit dnevno
Khm... Povej, če ti je uspelo.
To sem si jaz rekla že najmanj 1000 krat in ugotovila, da je že brez veze. Jaz telovadim ( pa še to včasih ne ) samo v šoli, ko imamo športno. Drugače pa že doooolgo nisem bila na kakem dolgem sprehodu ali pa čem podobnem. Vem, da nezdravo živim, ampak ne vem kako je mogoče, da se vseeno nič ne zredim? Dobra prebava bo.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov