Kolikokrat na teden telovadite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
trening 5x do 6x na tedn..pol pa se tecem...jah lahko recem usak dan
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Hmm, ja probam vsak dan, kar seveda ne gre Tko povprečno 3-5x na teden tečem pa vaje delam doma, zdj se bo začela še aerobika/fitnes pa bo tut mal bolš. Kr morš se mal prsilt, pa ti pol čez čas ful dobr rata...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Petra* napisal/-a:Telovadim v šoli To je pa tudi vse Enostavno sem preveč lena da bi še doma migala.
me to; no razn kdr mam kšne napade jeze k grem mal laufat al pa k se hočm izognt določenim ljudem (beri: tastarim) k se usedem na bajk pa by, by
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz pa mislim začeti hodit na aerobiko dva meseca potem pa fitness...
Kolikokrat na tedn mi priporočate???
Vmes bom tudi plavala
Kolikokrat na tedn mi priporočate???
Vmes bom tudi plavala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- parizanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem se vpisala v sunny studio, karta je sicer ful draga, okoli petnajst tisoč za neomejeno Aerobiko + savna + tekaška proga, ampak sem res navdušena nad njihovim sistemom . Hodim pa, če se le da vsak dan, v povprečju pa štirikrat do petkrat na teden in se izvrstno počutim. Bi vas pa vprašala kok se splača met doma kolo, orbitrek,....pa kok kilske uteži ste kupile? Aja, pa še to, a ima kakšna prav učinkovite vaje proti celulitu? Se vidimo na Aerobiki
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ jst mam zdej že skor en mesec orbitrek doma in vsak dan 20 minut trekam... najprej se mi je zdel, da se čist nč ne pozna in da je vse skp bl blažev žegen, zdej sem pa ugotovila, da so se začel kazat prvi rezultati... predvsem na stegnih in riti je ene par cm kar lepo zginilo, poleg tega dobiš pa še mal kondicije, tko da mi je zdej mala malca po štengah gor lezt...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz telovadim vsak dan, in sicer sem si poštimala zadevo tako, da grem ob pon., sredah, petkih in sobotah na fitnes za dobro uro, ostale dneve pa telovadim doma - sem si nardila prav cel program vaj, ki jim potem sledi še 20 minut plesa na my favorite muziko - house.
Lp,
K.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Nina_23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2006
- Kraj: Nova Gorica
Jao punce, vidim da smo kar pridne. Sama grem recimo 5 - krat ali 6 - krat na teden v fitnes za kake 2 urce, mi res paše. Pa fitnes je res najjači, kmalu so vidni rezultati, če delaš prave in predvsem pravilno vaje. Drugače čez poletje pa najraje tečem v naravi, pa rolam. Fitnes mi pride v poštev bolj čez te zimske in hladne dni, poleti pa sem najraje na zraku. Vidim, da smo več al manj kar pridne, me veseli. Kar tako naprej!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js sm zdej ta tedn zacela in usak dan ene pou urce delam razlicne vaje, en dan za ene misice, drug dan za druge in mi sploh ni tezko (sigurn sam zato, k bi se drgac mogla ucit, kar se mi pa se mn da ). Se rajs bi sla sicer vn laufat al pa u fitnes, sam se ne morm k sm poskodvana
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov