Kolikokrat na teden telovadite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 201 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
jurre napisal/-a:Ukvarjanje z športom je enaka izguba časa, kot da bi se odrasel človek igral z igračami ali poslušal glasbo, risal, kuhal. Je samo odvračanje od realnost, medtem ko bi človek v tem času lahko žural in seksal.
ti si za u đunglo
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
js zdej poskušam 1x ali občasno 2x na dan it hodit v hrib za kakšne pol ure, pa še kakšne vaje za rit, stegna in trebuh naredim. ampak to samo občasno, ker sem se zlo polenila. ko se spravim k sebi bom delala to vsak dan + tek
You make me smile, please stay for a while
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz sem se po dooooolgem času spravila spet tečt in sem misla da bom kr umrla med tekom! Kr dušit me je začelo! Šele zdej vidim kako sem totalno brez kondicije! Se počutim kot da mam 150 kil (pa jih imam seveda veliko manj)!
(sem mogla to ven iz sebe dat )
(sem mogla to ven iz sebe dat )
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
^^radio odpade?
jaz morem minimalno 2-2.5 uri na dan intenzivno (če se tek, kolesarjenje v hrib,košarka in asylum štejejo pod intenzivno seveda), okej pozimi al pa ko me faks zasuje pa minimalno 1.5 ure, drugače dobim izpuščaje in nemorem dihat :S
jaz morem minimalno 2-2.5 uri na dan intenzivno (če se tek, kolesarjenje v hrib,košarka in asylum štejejo pod intenzivno seveda), okej pozimi al pa ko me faks zasuje pa minimalno 1.5 ure, drugače dobim izpuščaje in nemorem dihat :S
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja tudi mene zanima kako glasbo poslušat med tekom. Sedaj imam na mp3ju itak raznorazne komade, tako da moram med tekom skoz 'šaltat' pa dajat na kake bolj živahne komade. Bi si rada posebej playlisto za tek nardila.
Še najlažje pa mi je tečt na rock ali pa na kake dance komade.
Še najlažje pa mi je tečt na rock ali pa na kake dance komade.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Za trenutne poskočne komade downloadaš US, UK, German TOP liste (partis npr.) in na hitr preletiš "poskočnost". Se pa najdejo tudi prov "running" torrent datoteke na znanih tujih iskalnikih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Kako muziko maš pa sicer rada? Ko js nimam načeloma problemov, muvam na hard rock, alter, največ še na industrial/neue deutsche härte/EBM, sam da je tempo pravi (pa tud to ni nuja no, js si dam lahk gor Pink Floyde pa tečem, če sm v takem moodu).
Ful mi znajo dogajat tud kaki OSTji, npr. trenutno mam od The Matrix vse tri (The Matrix, Reloaded, Revolutions) pa so ful tak dost.... up-beat za vaje delat, za kardio/tek/kolo/veslač, za vse se da ponucat
Ful mi znajo dogajat tud kaki OSTji, npr. trenutno mam od The Matrix vse tri (The Matrix, Reloaded, Revolutions) pa so ful tak dost.... up-beat za vaje delat, za kardio/tek/kolo/veslač, za vse se da ponucat
- MasaSweps
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2013
http://home.nkmaribor.com/vijolcniteden/masasweps
Dober večer. prosila bi če lahko vsi ki tole vidite do jutri (sobote) do 10 ure zjutraj kliknete link in mi z tem pomagate oz zagotovite ogled tekme.
hvala že v naprej.
lep večer in vikend še naprej.
Dober večer. prosila bi če lahko vsi ki tole vidite do jutri (sobote) do 10 ure zjutraj kliknete link in mi z tem pomagate oz zagotovite ogled tekme.
hvala že v naprej.
lep večer in vikend še naprej.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Vsak dan telovadit, vsaj pol ure!!!!!
Prvi neprebran prispevek • 201 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja