Kolikokrat na teden telovadite?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
jurre napisal/-a:Ukvarjanje z športom je enaka izguba časa, kot da bi se odrasel človek igral z igračami ali poslušal glasbo, risal, kuhal. Je samo odvračanje od realnost, medtem ko bi človek v tem času lahko žural in seksal.
ti si za u đunglo
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Za trenutne poskočne komade downloadaš US, UK, German TOP liste (partis npr.) in na hitr preletiš "poskočnost". Se pa najdejo tudi prov "running" torrent datoteke na znanih tujih iskalnikih 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Kako muziko maš pa sicer rada? Ko js nimam načeloma problemov, muvam na hard rock, alter, največ še na industrial/neue deutsche härte/EBM, sam da je tempo pravi (pa tud to ni nuja no, js si dam lahk gor Pink Floyde pa tečem, če sm v takem moodu).
Ful mi znajo dogajat tud kaki OSTji, npr. trenutno mam od The Matrix vse tri (The Matrix, Reloaded, Revolutions) pa so ful tak dost.... up-beat za vaje delat, za kardio/tek/kolo/veslač, za vse se da ponucat
Ful mi znajo dogajat tud kaki OSTji, npr. trenutno mam od The Matrix vse tri (The Matrix, Reloaded, Revolutions) pa so ful tak dost.... up-beat za vaje delat, za kardio/tek/kolo/veslač, za vse se da ponucat

http://home.nkmaribor.com/vijolcniteden/masasweps
Dober večer. prosila bi če lahko vsi ki tole vidite do jutri (sobote) do 10 ure zjutraj kliknete link in mi z tem pomagate oz zagotovite ogled tekme.
hvala že v naprej.
lep večer in vikend še naprej.
Dober večer. prosila bi če lahko vsi ki tole vidite do jutri (sobote) do 10 ure zjutraj kliknete link in mi z tem pomagate oz zagotovite ogled tekme.
hvala že v naprej.
lep večer in vikend še naprej.

Re: Kolikokrat na teden telovadite?
v poletnem času 5-6x na teden, v jesenskem, zimskem času 3-4 na teden. 

- Green Cookie
- Kofetarica
Re: Kolikokrat na teden telovadite?
Vsak dan telovadit, vsaj pol ure!!!!!