Hokej

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste spremljali na OI tudi hokej

da
29
45%
ne
36
55%
Skupaj glasov : 65

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Apr. 2008 15:10

ene vrste so....tist k je nekej časa navijal v kakšni ok navijaški skupini ve, kaj poemni navijat brez raznih takih izpadov.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 10. Apr. 2008 15:31

Ah sej bi ti razlagal ryu10kyu ampak s tvojih postov vidim da ne razumeš mentalitete ultras in še nekaterih navijaških zapovedi. Ljudje smo si različni in nismo vsi za vse:wink: In kaj ma veze moje poreklo in to kje študiram s tem za koga naj bi navijal? To je isto kot če bi rekel zakaj ma Ljubljančan vikend 50m od moje hiše če pa živi v Ljubljani?Hokej je pač moj 2. naj šport in za Jesenice sm že od majhnega. Sicer pa je moj klub za katerega sem z vsem mojim srcem samo en-Gorica!

Tista z rasizmom je pa tako mimo udarjena da joj... :lol:

Pa verjemi mi, lepo je biti navijač! :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Apr. 2008 15:36

Se strinjam, navijaš za ekipo, k ti je iz takih in drgačnih razlogou ljuba, ne zgolj zato, kr prhajaš iz istga konca.
Moj je za Jesenice, kr je pač od tm, kr tut sam rekreatiuno špila hokej in kr ma u ekipi ful kolegou ... moj fotr nima nobene veze ne z Jesenicami, ne s hokejom, pa je tut od nekdaj na njihovi strani, js pa "navijam" kontra ostalim.
Pač, usakmu svoje in usak po svoje :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Apr. 2008 15:38

Hja nevem, jst nikol nisem vpila, pela in se drla in navijala na tak način kot je napisala *zverinica*, men pač to ni.pa razne jesenice so prasice,ubi ubi ustaša, izvižgavanja in vse ostale pripombe ki ne spadajo pod navijaštvo, ampak pod primitizem!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Apr. 2008 15:43

Ne...pa saj to je bilo samo vprašanje glede tega kako to da navijaš za jesenice :)

Pa saj poznam vse pesmice navijaške...pa vem kakšen način razmišljanja je...ampak morda je razlika v tem da sem jaz bolj težko vodljiv in nerad spadam v kakšno gručo ljudi nimam nekega črednega nagona v sebi, če me razumeš....pa ne mislim nič slabega s tem. Vem da je to adrenalin in da ko tvoja ekipa da gol ali koš ali kar koli že pač, da potem skačeš in si vesel..in je evforija na višku. Pač moraš v to pasti in da te to veseli...saj vsak ima svoje veselje :yau:

Rasizem pa smatram da ni name letel? :gruebel:
Ravno par dni sem gledal en film: rise of the footsoldier..pa kar dosti nazorno pokaže kaj se dogaja na angleških nogometnih tekmah in kakšen način razmišljanja je. Saj malo poglej kaj se dogaja v Italiji, Turčiji, Angliji,itd. Seveda je dosti skuliranih navijačev...ampak zelo hitro se lahko v žaru navdiha nekaj pozitivnega sprevrže v negativno. Pojdi enkrat na tekmo Crvena Zvijezda vs Partizan pa boš videl o čem govorim :D

Pač Goriški ultrasi(vikingi) navijajte še naprej za svojo Gorico in bodite veseli in navijajte in se družite...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 10. Apr. 2008 15:46

To je pač del rivalstva in vsi to vemo. In danes to obvladajo vse navijaške skupine, tudi ljubljanska. Je pa logično da se tako skandiranje sliši na derbijih oziroma tistih tekmah, kjer je rivalstvo najmočnejše. In povsod kamor bo Olimpija in njeni naviajči prišli bojo vedno slišali to skandiranje. Sicer pa so že od smaih začetkov ravno ljubljančani bili najbolj prepotentni in vzvišeni, zdej so njihove perutke že krepko prestrižene in to vlogo so (upravičeno) prevzele Viole, ki na slovenski naviajški sceni nimajo konkurence. Kar pa še ne pomeni da se ostale skupine počutijo inferiorne. Za svoj klub se bo ravno tako naredilo vse in še več in se mu bo vedno ob strani :wink:
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 10. Apr. 2008 15:52

*purple* napisal/-a:Hja nevem, jst nikol nisem vpila, pela in se drla in navijala na tak način kot je napisala *zverinica*, men pač to ni.pa razne jesenice so prasice,ubi ubi ustaša, izvižgavanja in vse ostale pripombe ki ne spadajo pod navijaštvo, ampak pod primitizem!

draga moja purple, jz samo srčno upam, da nisi bla na kakšni hokejski tekmi jesenice:olimpija in poslušala "raističnih izpadov" "tvojih" (predvidevam) civiliziranih ljubljanskih navijačev...to, kar sm jz napisala, je najmilejša navijaška "pesem", kar jih lahko slišiš...ne vem, kam potem spada ljubljansko dretje: pi**e čefurske?!

jao... :lol:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 10. Apr. 2008 16:00

Ja vsaka medalja ima dve plati. je pa res da je slovenska scena povsem neprimerljiva z tujino (Balkan, Z Evropa,..) :wink: .
Je pa povsod, tudi prinas tako, da se navijače tretira kot drugorazredne državljane in to ne samo s strani policije (katere represija nad navijači je iz leto v leto hujša) ampak tudi medijev. Potem pa je težko uganiti zakaj ima družba negativno mnenje o navijačih. Saj vsi vemo, a izjeme se najdejo povsod in v vsaki skupini ampak v veliki večini so to čisto navadni, dobro izobraženi, družinski ljudje, študentje/ke, srednješolci/ke,delavci,... Nekateri, ki prihajajo iz slabše situiranih slojev družbe dajo pač zadnji € za tekmo, gostovanje,...to se večini ljudi zdi neumno oz. nerazumljivo. Zame je tak človek vreden vsega spoštovanja in več kot vsi tisti kravatarji in ostali indijanci, ki se pokažejo samo na pomembnih tekmah in s tem pokvarijo le-te ker nastrada vzdušje. da ne omenim da je zaradi njih nek goreč navijač lahko prikrajšan za vstopnico, pa čeprav je na vsaki tekmi, na soncu, dežju, mrazu,...

Ampak kljub vsemu temu je pravemu navijaču popolnoma vseno kaj si drugi mislijo o njem, on je to kar je z razlogom, pa naj se ta sliši še kako primitiven ali smešen nekomu tretjemu.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 9:09

No pa se je začelo SP v hokeju v Kanadi. In po pričakovanjih so naši včeraj proti Kanadi zgubili. Sicer z manjšo razliko kot pred 2 letoma. Takrat je bilo 8:0, včeraj pa "samo" 5:1, ampak je bila kar dobra igra. Skratka mi navijamo za naše Rise, a ne :jump: da se čim dlje obdržijo.

Zanima me na koga ciljate da bo prvak? Pri nas doma se itak navija za Ruse, ker imajo huuuudo postavo! :cool:

Pa še več o dogajanju na temle linku http://www.iihf.com/
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 03. Maj. 2008 11:55

hja...jaz sem bila z igro naših zadovoljna. očitno je, da so kanadčani veeeeliko boljši od naših ampak tudi naši niso od muh. borili so se do zadnjega, še posebej pa v zadnji tretjini, ko so izvedli nekaj hudih napadov...imeli so tudi nekaj smole. presenetil me je pa naš golman, ki je imel 92 % ubranljivost golov :eek: to je ful dobro!! čez par let jih bomo še premagali :D :D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 03. Maj. 2008 12:20

Jst sm tudi vesel ker se je začelo prvenstvo, upam na veliko dobrih tekem in da bi naši dobro igrali. Včeraj so se dobro upirali glavnim favoritom turnirja, posebej v prvi in tretji tretjini. Edina manjša kriza je bila v drugi tretjini, ko so naši malo padli in dobili 3 zadetke. Z malo več sreče bi lahko dali tudi mi kak fol več, predvsem Kopitar ki je imel "solo" ko smo bli z igralcem manj. Drugače pa mislim da nas čakata še dve težki tekmi, včeraj sm gledal tudi tekmo ZDA-Latvija in tisti ki misli da so Latvijci kar tako se hudo moti. ZDa pa imajo mlado ekipo, ki na tem prvenstvu pomoje nima šans za medaljo in upam da bojo naši če prikažejo podobno igro kot včeraj izvelkli dober rezultat.
Kar se boja za medalje tiče pa navijam za Rusijo kot vedno.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Maj. 2008 12:27

the big red machine napisal/-a:Kar se boja za medalje tiče pa navijam za Rusijo kot vedno.

:jump: še en tak. Moj dragi je tok navdušen že samo nad njihovo postavo, da se mu kr rola, ko vidi kateri igralci so vse notri. In itak,da bo stavil na Ruse. Sam upam, da ne bo dal prevelikega vložka za vsak slučaj, če zgubijo, glede na to da so znani po tem, da nimajo nobenega poraza celo prvenstvo, pol pa v finalu spušijo s Čehi in grej oni domov, Čehi pa so prvaki :? . Tko da upam, da so letos bolj pripravljeni na boj.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 06. Maj. 2008 21:15

Itak da sm za Rusijo...ni ga čez dobri stari sovjetski stroj, ki melje vse pred sabo :D

Drugače pa čaka naše danes ob 1h ponoči bitka za biti ali ne biti z Latvijo. Komaj čakam tekmo!

SLO-VE-NI-JA!!! :twisted:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Maj. 2008 22:03

Jaz jo bom prespal :snoopy: ...verjamem da se bodo prav dobro znašli brez mene na ledu...če gledam ali pa ne :D :D :D
Bom pa takoj zjutraj prebral kdo je zmagal...in če zmagajo bom rekel:
Yeaaaaa....zmagali smo!!!

Če izgubijo bom rekel: buuuu...izgubili so!!!

:rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 07. Maj. 2008 1:41

To kar gledamo danes ni hokej, tako bedno nism videl Slovenije igrati že dolgo časa. Igralci delajo sramoto reprezentančnemu dresu :evil: . Upam da v 3 tretjini pokažejo kaj več, sicer pa so nas Latvijci totalno razbili in zaslužijo vodstvo 2-0. Ni nekega optimizma pred zadnjo tretjino.
V glavnem, jst trpim (Dr.Stare pa tudi).

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov