Hokej

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste spremljali na OI tudi hokej

da
29
45%
ne
36
55%
Skupaj glasov : 65

Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 23. Mar. 2008 20:33

uuuu to bo pokalo u torek že vidim :D . Prekleta mafija ciganska, da se spustijo na tak nivo samo da zmagajo. Sej smo vidli že sojenje ampak to je pa višek. Jst osebno ne morem žabarjev ampak kar pa se zdej dogaja pa gre že čez vse meje. To je samo zato ker se bojijo da bi Slovenci bili prvaki lige.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 23. Mar. 2008 20:52

Mislim tole je blo pa tu mač!!! Pa navijači, mislim, pa kaj se grejo da grejo dobsedno zadimit celo dvorano, da se prenosa na začetku sploh ni vidlo :roll: . Svinarija, kar se je zgodilo, sploh mi ni bo jasno na začetku,,....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Babykaaa » 23. Mar. 2008 21:04

Brez besed... Totalno razočarana nad tem razpletom...Dans ko bi po vsej vrjetnosti že slavil zmago, nam jo tkole lepo zaserjejo! Kr neki! Tak krivično se mi zdi skupi, da kr brezveze! Ko da bi se zmenli vse to. Najprej nam Westya poškodujejo, potem take gole sodjo, ko sploh niso goli...Da ne omenjam da je skoz powerplay 5:3 seveda pr nas dva na klopi... Ehhh!!! Sej tak pa človk ne more zmagat... Čeprau se vsi zavedamo kdo si zasluž zmago! In ja, res bi bla sramota za Bike in vse avstrijce da bi jim uzel prvo mesto v avstrijski ligi! Pa še posebi zto k je olimpija res klub z majhnim letnim proračunom..ne pa oni ko majo vsi po več k dvakrat višjega....
Mah js še zmer pravim: Redbull ti da krila, ne pa tudi naslova prvaka lige ebel! Pa upam da bomo druh let za jesenice navijal u finalu, kr je po vsei vrjetnosti možn k bomo meli spet RRR doma :) Še zmeri pa upamo na torek...nikol se ne ve..Upam sam, da jih bo Posma vsei mal nazai poštimu...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 23. Mar. 2008 21:05

the big red machine napisal/-a:uuuu to bo pokalo u torek že vidim :D . Prekleta mafija ciganska, da se spustijo na tak nivo samo da zmagajo. Sej smo vidli že sojenje ampak to je pa višek. Jst osebno ne morem žabarjev ampak kar pa se zdej dogaja pa gre že čez vse meje. To je samo zato ker se bojijo da bi Slovenci bili prvaki lige.

ma sej bi bili ... sem mislila, da jim bodo že danes polomili kosti, ker itak nimajo več kaj zgubit. Ligo so tako ali tako že zgubili, tako da edino jim preostane, da jih nasujejo kot stare kante ... pač, v LJ bo treba it na nož ...
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 23. Mar. 2008 21:20

V Tivoliju imajo da pokajo tudi kosti če je treba...Gazi jodlarja in pika! :twisted:
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 24. Mar. 2008 11:29

heh.. pol pa še omejijo število slovenskih navijačev in k nej bi pršlo 180 dregonsov jim dajo samo 50 krat.. wtf??
nej bo čimprej konc tega sranja od ebel, itaq jim ne bojo pustil bit prvaki.. pa da se začne domače prvenstvo.. poun kufr vseh teh idiotov avstrijskih.. :?

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 24. Mar. 2008 13:55

green dragonsi po pravem sploh nimajo vec kaj iskat u avstriji, majo kao prepovedan odhod u avstrijo... sicr pa nevem zakaj se prtozujemo sej je tud olimpija dala salzburgu 50 kar na voljo za avstrijske navijace, kaj si pa prcakvala angie da oni bojo pa nas guncali pa ujckali? :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Mar. 2008 14:02

Jaz sem ful jezen ker so naše oškodovali za zmago!Bila je pošteno prigarana...itak kuhinja zadaj! Če bi redbullovci isto naredili bi ziher pokasirali kakšno denarno kazen ne pa tako radikalen ukrep...pač denar ima besedo tudi v športu in zmagovati za mizo je svinjarija brez primere...
Pač bi jim šlo v nos, da bi ena revna ekipa iz Slovenije kjer imajo pet ali pa drsališče več zmagali ene bogatune ki imajo desetkrat večji klubski proračun! :aerger: :willnicht:

Mah...ko sem to izvedel sem bil prav razjarjen...pač ljudje brez morale...in z dvojnimi merili!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 24. Mar. 2008 14:19

mulatto_f:
150 kart navijačem iz Salzburga
klik

Dragonsi prepoved vstopa v Avstrijo?? a žvimo u jugi al kaj?? kokr jst vem ma vsak član države iz EU pravico vstopa v kerokol državo EU..
sploh pa zakj bi se prepovedoval navijaško skupino na gostovanju? ne me narobe razumet, sovražm huliganstvo, ampak športno navijanje pa čist podpiram.. in vem da z unimi baklami učeri so hotl pokazat protest zarad zmage za zeleno mizo.. sicer so ble bakle namenjene za po osvojitvi naslova prvaka..

drgač pa mislm, da bi jutr mogl organizirat med kšno tretino en tak specialn dogodk na ledu.. eno lepo mizo v zeleni barvi in okol ene par kravatarjev k papirje prelagajo in prečrtan olimpijin grb.. da bi kšni mediji poročal o temu, kaj si mi mislmo o pričakovanem naslovu prvaka ebel lige, tj. salzburgu.. ker očitno so se že tko al tko odločl, da olimpija to ne sme bit.. najprej so sodniki skrbel za to, zdej z nekimi bednimi klavzulami (ajde, djte razveljavt tekmo, pa nej se še ena odigra.. ne pa kr podarit zmago.. ), u končni fazi pa tut z zmišljevanjem okol prepovedi igranja groznika - najprej eno tekmo, zdej že 5.. najbol d mu kr doživljenjsko prepovejo igranje v ebel ligi.. k se ga že vsi tko proklet bojijo.. prpe ene.. :box:

Angie :evil:
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 24. Mar. 2008 14:27

vrjem angie, tistih 150 kart uradno ja... ;)

kot drugo, nevem kok poznas kodeks navijacev, pa tud cist uradno je, da je treba prihod skupin najavit, vsak lahk gre u avstrijo kot posameznik, kot skupina pa morjo bit prijavleni in ker so pred tekmo proti linzem delali pizdarije, jih zdj uradno ne pustijo... kr vsak klub ma pravico da prepove prihod na tekmo organiziranim skupinam ;)

in nobene zmage ni blo za zeleno mizo, nevem zakaj si zatiskamo oci, sami smo nardili napako, vodstvo kluba je svojo administrativno napako priznalo, pac so nardil napako, k so pozabil da iz zapisnika dol zbrisat, kljub temu, da je meu prepoved igranja in poleg tega so meli se kontreca napisanga gor, ceprav vejo, da je stevilo igralcev nad 24 let omejeno s točkami... in jebat ga, smo pac presegli te tocke

res je, da so pac avstrijci to znali dobro izkoristit, in najdit iglo v senu, sej so jo verjetno tudi iskali, ampak pac... kot da mi pa tega nebi nardil, ce bi bili na njihovem mestu, valda ce jim je ze voda v grlo tekla
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 24. Mar. 2008 14:33

to kar so nardil samo pomeni, da ne znajo zgublat :evil:
ja buhu so bli pač slovenci zelo blizu temu, da jih premagajo...pač dobr igrajo! in zarad tega jih je treba zatret?
sicer ne vem kaka je napisana kazen za to, ampak še vseen jim ni blo treba zmage kr vzet in jo dat Salzburgu. sploh pa en dan pred tekmo na kteri bi lahko zmagal ligo.
to je prov taktika...sesuj jih psihično in potem še na ledu :box:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 24. Mar. 2008 14:34

hmmm.. še igralci salzburga so sami rekl d niso hotl take zmage.. in da se zavedajo da bojo zarad tega "omadeževani prvaki":

Divis: "Salzburg se ni pritožil, odločitev je sprejelo vodstvo lige. Olimpija je naredila napako, to je seveda za njih velika škoda. Vsi nas kritizirajo že vso sezono. Smo avstrijski prvaki, to pa naj ne bi bilo toliko vredno, ker v finalu ne igramo proti avstrijskemu klubu. Zdaj nam bodo očitali, da smo prvaki Lige Ebel za zeleno mizo. Mi bi raje slavili na ledu, a ne moremo ničesar spremeniti."

no ja.. itaq so pa v olimpiji presegl letos vsa pričakovanja.. vsa čast..

Angie
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 24. Mar. 2008 14:42

no itak je pa vedno tk, valda bo slo samemu vodstvu lige ebel bol u nos da so sprejeli slovence ki jih zdj perejo ;)

isto je u sloveniji, sj olimpija pa jesenice so si sovrazniki tud najbol vodstvo pa se bol navijaci, ce pa koga zanima, so si pa recimo igralci tok dobri, ne sam to, celo eden igralc iz olimpije pa n k pr jesenicah igra sta najbolsa prijatelja, nebi o imenih, ampak to ni edini primer... in to je zalostno!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Mar. 2008 15:18

Totalna bedarija, da jim pišejo, da so izgubili tekmo. Ne rečem, da bi tekmo rezveljavili, pa bi se še enkrat igrala, samo da jim pa pišejo 5:0, če se prav spomnim, je pa totalna bedarija... :roll:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 24. Mar. 2008 15:27

ja kaj je šele 5 tekem Grozniku...a smo mi krivi da so jodlarji take pičkice? Pa sojenje je itak tako, da vsak vidi da je uperjeno proti Olimpiji ki ji onemogočajo power play ker vejo da je najboljša v tem elementu igre.

A je še uni megazaslon pred tivolijem? Jutri grem tja gledat tekmo če je.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov