Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Aha, to pa nebi vedel, ker sem se pred tv vsedel malo pred začetkom dirke. Sem pa še malo spremljal intervju, ki ga je Ališič posnel z italijanskim komentatorjem F1. On je tudi rekel, da ma korenine iz Slo.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
carlitos napisal/-a:No, sm poklical, pa so mi rekli, da dirk ne ponavljajo
Štos je da ne rabim ravno dirke, ampak tisto, kar so kazal pred njo ; praktično vse kar je Ališič govoril o Monaku, itd. Razen če se kdo spomni kako je blo ime tistmu, ki ga je Ališič neki spraševal. To je blo ene 10-5 min pred začetkom dirke, vem da je govoru, da je pršu iz Slovenije živet v Monako ko je bil 15 let star..mel je take temne lase, okol 30 let star (mejbi mn), pa na zaslonu je pisalo : lastnik Ferrarija , v ozadju sta bla 2 avtomobila, pa bela stena in slišali so se motorji.Aja, pa govoru je tud slovensko...HELP
Kaj pa če bi še 1x poklical na POP TV ali pa kontaktiral Mirana A.? To je tudi ena izmed možnosti, če res nujno rabiš ... Veliko sreče ...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst se spomnem tega tipa, samo res ne vem, kako mu je ime
HASTA LUEGO
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
carlitos napisal/-a:laram napisal/-a:carlitos napisal/-a:No, sm poklical, pa so mi rekli, da dirk ne ponavljajo
Štos je da ne rabim ravno dirke, ampak tisto, kar so kazal pred njo ; praktično vse kar je Ališič govoril o Monaku, itd. Razen če se kdo spomni kako je blo ime tistmu, ki ga je Ališič neki spraševal. To je blo ene 10-5 min pred začetkom dirke, vem da je govoru, da je pršu iz Slovenije živet v Monako ko je bil 15 let star..mel je take temne lase, okol 30 let star (mejbi mn), pa na zaslonu je pisalo : lastnik Ferrarija , v ozadju sta bla 2 avtomobila, pa bela stena in slišali so se motorji.Aja, pa govoru je tud slovensko...HELP
Kaj pa če bi še 1x poklical na POP TV ali pa kontaktiral Mirana A.? To je tudi ena izmed možnosti, če res nujno rabiš ... Veliko sreče ...
v bistvu ni ravno zame, ampak za mojo best frendico, ki je bla v bolnici in me je prosila če lohka spremljam to dirko, ker bi se ful rada preselila v Monako in bi rabla čim več informacij...Ko je sama klicala na POP-TV, če bi ji lohka Trenja (takrat ko je umru princ Rainier) presnel na cd, so jo vs čs vezal sm pa ke, na koncu so pa rekl da se s tem ne bojo ukvarjal..In ravno v teh Trenjih je bil tud en gospod, ki je okol 30 let živel v Monaku... glede Mirana A. pa takole: razn če ga bi vidla kje v živo, pa če bi ga pol pocukala za rokav bi ga lahko kej povprašala...ker na POP-u ne dajejo tel številk al pa mejlov .. neki zarad zaščite novinarjev, itd...pa še resno me niso jemal..ne mene, ne njeMark napisal/-a:Aha, to pa nebi vedel, ker sem se pred tv vsedel malo pred začetkom dirke. Sem pa še malo spremljal intervju, ki ga je Ališič posnel z italijanskim komentatorjem F1. On je tudi rekel, da ma korenine iz Slo.
no Mark, ta intervju je bil čist mal pred tem..
Čudno ... ker jaz sem že 1x (sicer na oddajo Preverjeno) pisala (e-mail), pa so mi dali e-mail naslov od ene novinarke iz Preverjeno ... brez problema ... Samo ta naslov ti ne bi verjetno nič pomagal ...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
matea napisal/-a:kimi
pa lih u zadnjem krogu
bogi
joj, mene je kr stisnl, da se mu neb kej zgodl in hvala bogu, da jo je tko odnesu ...
drgač je bla pa dirka ZAKON dans ... uffff ...
sam alonso mi ne sede na 1. mestu ... Ferrari!!! Rubens uuuuuuuu!!!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Stare kvalifikacije so nazaj
In Michael ja spet nazaj.....vsaj na kvalifikacijah Bomo vidl, kako mu bo šlo na dirki. Upam da dobr!!!
GO ŠUMI!!!
In Michael ja spet nazaj.....vsaj na kvalifikacijah Bomo vidl, kako mu bo šlo na dirki. Upam da dobr!!!
GO ŠUMI!!!
HASTA LUEGO
-
Mark - Kofetarica
Ja pomoje bo zanimiva dirka, morda bo celo dosegel prvo zmago letos. Če mu bo seveda materjal zdržal. Presenetil me je tudi Button.
Če bom pa gledal dirko pa nisem sure je glih taka ura Važno, da sem zdaj gledal motorje
Če bom pa gledal dirko pa nisem sure je glih taka ura Važno, da sem zdaj gledal motorje
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Mark napisal/-a:Ja pomoje bo zanimiva dirka, morda bo celo dosegel prvo zmago letos. Če mu bo seveda materjal zdržal. Presenetil me je tudi Button.
jap jap rossi spet spedenu
drgač pa go ferrari dons,upam da bo že kj letos
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Mark - Kofetarica
Eh jaz pa nisem nikoli navijal pa tud verjetno nikoli ne bom za McLarna.
Slatka Mala ja, Rossi je spet vtrgal , zadnjih nekaj krogov Gibernau ni mogo več držat tempa, pa še s stabilnostjo v levih ovinkih je imel težave zaradi obrabe gume.
Slatka Mala ja, Rossi je spet vtrgal , zadnjih nekaj krogov Gibernau ni mogo več držat tempa, pa še s stabilnostjo v levih ovinkih je imel težave zaradi obrabe gume.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov